מייקל בן חמו
גול ראשון בבוגרים
לאף אחד לא צריך להיות אכפת מה עטר אומר. זה חשוב כי זאת היתה דעתו הנחרצת של מי ששיחק, אימן ומפרשן את הקבוצה ושהשמיע אותה בתקשורת וכולם הסכימו איתו. ז"א שההחלטה למנות את רפאלוב לא היתה מופרכת והביקורת היא חכמה בדיעבד.מה אכפת לי מה ראובן עטר אמר? מה הדעה שלו שווה?
אין לי ספק שיענקלה לא מנהל את העסקים שלו כמו שהוא מנהל את מכבי חיפה.
אלמוג כהן לא נהיה מנהל מקצועי בביתר ביום הראשון שלו, הוא התגלח על מכבי נתניה ואז הגיע לביתר. רפאלוב נהיה מנהל מקצועי של מכבי חיפה עם נעלי פקקים. אתה חושב שיענקלה היה לוקח חייל קרבי שסיים סדיר להיות מנהל בכיר אצלו בחברה?
כל המחלקת סקאוטינג שלנו למעט תקופה קצרה עם אלאך ובן דב הייתה מלאה בבוקולים, חרזים, גרשונים, רוסו ודומיהם שמשלימים הכנסה על מכבי חיפה.
מי הכריח את יענקלה לעבוד עם ישראלים? שיביא אנשי מקצוע זרים.
אתה טוען שלליאור אין מושכ במה שהוא עושה ועדיין לא מסוגל לבקר את יענקלה שהוא מינה איש בלי ניסיון ובלי מושג במה שהוא עושה (ונתן לו עונה נוספת) להיות האיש הכי חזק במכבי חיפה.
אפשר להיכשל בבחירת אנשי מקצוע, בזרים, ברכש ובכל דבר אחר.
אבל שזה סיסטמטי ובכל מקום ובלי הפסקה, כנראה שאתה עושה משהו לא טוב
לא כתבתי שלרפאלוב אין מושג. אני חושב שהזרים שהגיעו לפה בשנים האחרונות לא יכולים להיות גרועים כמו שעושים מהם. סטטיטסטית זה לא אפשרי.
מה לעשות, אין עוד "אלמוג שהתגלח על נתניה". בגלל זה אברמוב הציע לו 5 שנים וסגר על 3. מה תעשה? ומי קבע שאלמוג היה צריך את ההתגלחות הזאת בשביל להצליח בבית"ר?
בסוף יש פה שחקן ששיחק באירופה, מכיר את ההתנהלות, שחקנים, קשרים, מאמנים, אימונים - כמעט כמו זר. כל החיים שלו בכדורגל. חלאס לעשות מזה מדע טילים. בסוף אי אפשר לדעת כלום. עובדה שכל שנה מתגלים זרים טובים בקבוצות תחתית שלכאורה לא היו אמורים להגיע לשם. זה הימור וחש בזה הרבה רנדומליות וגם תלוי במאמן, חדר הלבשה. גרעין ישראלי ועוד הרבה מאוד פרמטרים.
איזה אנשי מקצוע אתה רוצה?