מלפפוני ינואר 26

Daniel123
סמל ירוק
הודה ל־: 8 פעמים
קיבל תודה: 72 פעמים

Re: מלפפוני ינואר 26

שליחה על ידי Daniel123 »

כובע קש כתב: 17 ינואר 2026, 23:01
רק מכבי כתב: 17 ינואר 2026, 22:15 ירמקוב לא יימכר בחלון הנוכחי.
אבל בקיץ כן
כל עוד אין לו הצעות מליגות בכירות לא צריך לשחרר אותו, זו לא באמת תהיה התקדמות בשבילו.
והכי חשוב, לדרוש עליו - והרבה!

אם פרץ נמכר ב 7 מיליון ירמקוב ב 10 לא פחות.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 191 פעמים
קיבל תודה: 146 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

אין שום סיבה לא לשחרר את יובאנוביץ' בלי קשר להבאת רכש כזה או אחר.

יש לנו את מלמד, סטיוארט וקאני שיכולים לשחק כחלוצים ועוד שחקן-שתיים מהנוער.

צריך למצוא לו קבוצה בסרביה ולהוריד מהסגל כמה שיותר שחקנים שלא יהיו פה בשנה הבאה
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
קודם כל נאמנות
הודה ל־: 31 פעמים
קיבל תודה: 24 פעמים

שליחה על ידי Kandaurov »

KevinDurant כתב: 18 ינואר 2026, 09:21
Kandaurov כתב: 17 ינואר 2026, 22:05 אולי בונים על ברוניניו כשחקן כנף בכלל? המפות חום שלו מראות בבירור שהוא נמצא יותר בצד שמאל של המגרש.
יש לו 4 בישולים בליגה ב 39 הופעות בסך הכל, זה 10 זה? בישול אחד היה בדקה 92 כשהם הובילו כבר 3-0, התקפה מתפרצת הוא חתך לצד ימין והוציא קרוס לאמצע, זה הבישול הכי נורמלי שלו.
רשמו לו בישול אחד על בעיטה מתוך הרחבה שפגעה בשחקן יריב ונכנסה לשער, בישול אחד מקרן, ועוד בישול מול דינמו קייב שהוא פשוט מסר לשחקן שלו ואותו שחקן בעט והכדור נכנס בגלל מיקום בושה וחרפה של השוער של דינמו.
עונה קודמת היו לו 1.2 מסירות מפתח, העונה ירד ל 0.7, אני אפילו לא אביא את המספרים של שרי לשם השוואה כי זה יהיה להעליב את שרי.
תמיד אפשר לבוא ולהגיד "וואלה הוא משחק עם נגרים" ובגלל זה המספרים שלו ככה, מעניין איך יראה עם החוטבי עצים שיש לנו בסגל :)
הוא גדל כ10 ושחקנים כאלה שגדלים כ10 לפעמים נדחפים לאגף בקבוצות שמשחקות בלי 10.

מה שכן, הוא בטוח לא כנף ימין שזה הכנף שאנחנו מחפשים אז אני חושב שזה לא האירוע.

לא ראיתי אותו בכלל אז אני לא רוצה להתיימר, אבל בסוף מעל הכל השאלה היא אם הוא שחקן טוב.

אולי הוא פחות יוצר ומבשל אבל כן מבקיע ויודע להשתחרר מלחץ ויש לו דריבל טוב וזה יכול לעשות את ההבדל עבורנו לדוגמה.
וואלק איך אני אוהב אותך תאמין לי, אם אני בעלים של קבוצת כדורגל בישראל מביא אותך להיות מנהל מקצועי ותוך 7 שנים אנחנו ברבע גמר צ'מפיונס.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 191 פעמים
קיבל תודה: 146 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

Kandaurov כתב: 18 ינואר 2026, 10:47
Kandaurov כתב: 17 ינואר 2026, 22:05 אולי בונים על ברוניניו כשחקן כנף בכלל? המפות חום שלו מראות בבירור שהוא נמצא יותר בצד שמאל של המגרש.
יש לו 4 בישולים בליגה ב 39 הופעות בסך הכל, זה 10 זה? בישול אחד היה בדקה 92 כשהם הובילו כבר 3-0, התקפה מתפרצת הוא חתך לצד ימין והוציא קרוס לאמצע, זה הבישול הכי נורמלי שלו.
רשמו לו בישול אחד על בעיטה מתוך הרחבה שפגעה בשחקן יריב ונכנסה לשער, בישול אחד מקרן, ועוד בישול מול דינמו קייב שהוא פשוט מסר לשחקן שלו ואותו שחקן בעט והכדור נכנס בגלל מיקום בושה וחרפה של השוער של דינמו.
עונה קודמת היו לו 1.2 מסירות מפתח, העונה ירד ל 0.7, אני אפילו לא אביא את המספרים של שרי לשם השוואה כי זה יהיה להעליב את שרי.
תמיד אפשר לבוא ולהגיד "וואלה הוא משחק עם נגרים" ובגלל זה המספרים שלו ככה, מעניין איך יראה עם החוטבי עצים שיש לנו בסגל :)

לא ראיתי אותו בכלל אז אני לא רוצה להתיימר, אבל בסוף מעל הכל השאלה היא אם הוא שחקן טוב.

אולי הוא פחות יוצר ומבשל אבל כן מבקיע ויודע להשתחרר מלחץ ויש לו דריבל טוב וזה יכול לעשות את ההבדל עבורנו לדוגמה.
וואלק איך אני אוהב אותך תאמין לי, אם אני בעלים של קבוצת כדורגל בישראל מביא אותך להיות מנהל מקצועי ותוך 7 שנים אנחנו ברבע גמר צ'מפיונס.
דווקא על התגובה הזאת אבל?
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי Kandaurov »

KevinDurant כתב: 18 ינואר 2026, 10:49
Kandaurov כתב: 18 ינואר 2026, 10:47

דווקא על התגובה הזאת אבל?
על כל התגובות שלך, זה פשוט היה הטריגר.
יאללה נחזור למקצועי רגע, דריבל יש לו מצוין, לא רק טוב. זה התכונה הכי חזקה שלו.
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 70 פעמים
קיבל תודה: 53 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

מה שאנחנו צריכים במרכז הקישור זה מוסר טוב. במיוחד אחרי שדון מגיע. ואז נוכל לשחק עם עלי כאחורי, דון כ-8 ופליימקר כ-10, בתקווה שבשנה הבאה נטע יכנס גם הוא לרוטציה.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 63 פעמים
קיבל תודה: 93 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

ירוק רפואי כתב: 18 ינואר 2026, 09:58 בן בלוף טוען שאנחנו שוקלים לשחרר עוד זר (פדראו/יובאנוביץ) כדי להביא כנף ימין
את פדראו ויובאנוביץ' הייתי משחרר בלי קשר
אל תשאל מה היינו עושים בלי התרומה האפסית שלהם העונה
אופטימיות במכבי חיפה
Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

בקיץ כנראה ינסו שוב להנחית את פאני ולביא, את עמדת הזרים שיבזבזו על הכנפיים עדיף.
תמונה
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 122 פעמים
קיבל תודה: 28 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

Nirgreen כתב: 18 ינואר 2026, 11:20 בקיץ כנראה ינסו שוב להנחית את פאני ולביא, את עמדת הזרים שיבזבזו על הכנפיים עדיף.
איפה הם יכנסו בדיוק כשיש לנו בקישור את עלי, אגבה, אזולאי ודון ואת אהוד, ארזי ורטנר בקנה?
רק אם ימכרו את אגבה ויחליטו שלא להריץ אף אחד מהצעירים יהיה מקום לנטע/פאני, וזה יהיה רק לאחד מהם.
Adi81
שחקן העונה
הודה ל־: 20 פעמים
קיבל תודה: 19 פעמים

שליחה על ידי Adi81 »

אגבה נחמד ולא חושב שהוא צריך ויכול להיות כאן.
אזולאי גם לא מראה משהו גדול ואם אחד משחקני הנוער יראה שהוא ברמה כדאי שהוא יהיה לפניו
גם עלי עם כל הכבוד יש לו זמנים שהוא לא באירוע
ולא לדבר על דון שהוא סימן שאלה
Daniel123
סמל ירוק

שליחה על ידי Daniel123 »

ברק.י כתב: 18 ינואר 2026, 11:57
Nirgreen כתב: 18 ינואר 2026, 11:20 בקיץ כנראה ינסו שוב להנחית את פאני ולביא, את עמדת הזרים שיבזבזו על הכנפיים עדיף.
איפה הם יכנסו בדיוק כשיש לנו בקישור את עלי, אגבה, אזולאי ודון ואת אהוד, ארזי ורטנר בקנה?
רק אם ימכרו את אגבה ויחליטו שלא להריץ אף אחד מהצעירים יהיה מקום לנטע/פאני, וזה יהיה רק לאחד מהם.
אגבה ואזולאי לא צריכים לשחק בהרכב של מכבי חיפה.
אגבה בכלל לא צריך להיות פה, זר ברמה בינונית מינוס מקווה שישחררו אותו בסיום העונה.
ארזי ואהוד מאמין שישאילו אותם לעוד עונה.
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 70 פעמים
קיבל תודה: 53 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

אין טעם להביא את אבו פאני אם הבאת את דון.
אגבה לא ברמה להרכב אבל לדעתי יהיה מספיק מקום לזרים אם מביאים את נטע לביא. בגדול צריך לעשות כמה שפחןת זעזועים בסגל. לשחרר את אגבה זה גם משהו שיעלה כסף.

אני רואה את זה ככה:
ירמקוב/שוער ישראלי שני/ כיוף
קורנו/סייף, גולדברג/עיסאת, סק/אמיר, בטאיי/זסנו
נטע לביא/אגבה
דון/אזולאי/עלי מוחמד/קאסה, ברוניניו/10 או פליימקר אחר
שני קיצוניים זרים חדשים כשהמחליפים הם קאני וחורה
סטיוארט/מלמד/חלוץ ישראלי שלישי
חזיזוש
קפטן ירוק
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 7 פעמים

שליחה על ידי חזיזוש »

ירוק רפואי כתב: 18 ינואר 2026, 09:58 בן בלוף טוען שאנחנו שוקלים לשחרר עוד זר (פדראו/יובאנוביץ) כדי להביא כנף ימין
חח בן בלוף
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי Kandaurov »

בבקשה, דיווח טרי מהטלגרם של TaToTake, תורגם מאוקראינית על ידי גוגל טרנסלייט:
🔥 Metalist 1925 is hunting for Yermakov

Metalist 1925 is indeed entering into a transfer process with Maccabi Haifa regarding Georgy Yermakov. According to our information, in the summer the Israeli club started bidding at the 5 million euro mark. Currently, when Transfermarkt values ​​the goalkeeper at 2.5 million, the Maccabi manager is ready to table offers for the existing 3 million.

‼️ The player himself is apparently ready to work in the UPL to fulfill his dream of getting into the Ukrainian national team. At the same time, Metalist 1925 is in no hurry to go all-in, offering about 2 million euros.

The situation is also complicated by the fact that Maccabi does not have a ready-made equivalent replacement for Yermakov. In any case, the parties are free, but getting closer.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Daniel123 כתב: 18 ינואר 2026, 12:13
ברק.י כתב: 18 ינואר 2026, 11:57
אגבה ואזולאי לא צריכים לשחק בהרכב של מכבי חיפה.
אגבה בכלל לא צריך להיות פה, זר ברמה בינונית מינוס מקווה שישחררו אותו בסיום העונה.
ארזי ואהוד מאמין שישאילו אותם לעוד עונה.
בין מה שאנחנו רוצים לבין ההתנהלות של המועדון יש פער גדול ואני מתקשה להאמין שהמועדון יילך לעוד שינויים בקישור כשבחלון הקיץ הקרוב יהיו עוד שינויים רבים בעמדות אחרות. במובן הזה, אני מאמין שלתפיסת המועדון, אגבה יהיה המחליף של עלי ואזולאי של דון.

בנוסף, אני מתקשה לראות איך ידחקו 3 צעירים מבטיחים החוצה. בטח כשכל השיח שמדוברר כלפי חוץ כרגע הוא שהצעירים מוכיחים שיש להם מקום בסגל ושחשוב לתת להם מקום.

כמובן שברמה האישית, הייתי רוצה שפאני או נטע יגיעו, יכוונו למכירה של אגבה לטובת זר בעמדה אחרת ויתנו לאהוד, ארזי ורטנר עונת השאלה בליגת העל.
lemmacantor
סמל ירוק
הודה ל־: 54 פעמים
קיבל תודה: 110 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

אתה יודע באביב 2014 מכבי חיפה פמפמה על מהפכת הצעירים של בנאדו (כי היו מלא פצועים, והם שיחקו בלית ברירה). מיד בסיום העונה המועדון הנחית את בניון ואידריסו.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
Adi81
שחקן העונה
הודה ל־: 20 פעמים

שליחה על ידי Adi81 »

בסדר.
מהפכת הצעירים באה בדרך כלל שהעונה נגמרת
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

lemmacantor כתב: 18 ינואר 2026, 16:20 אתה יודע באביב 2014 מכבי חיפה פמפמה על מהפכת הצעירים של בנאדו (כי היו מלא פצועים, והם שיחקו בלית ברירה). מיד בסיום העונה המועדון הנחית את בניון ואידריסו.
תראה, כתבתי את מה שכתבתי מתוך הנחות יסוד מסוימות ביחס לאופן ההתנהלות של המועדון בעונות האחרונות.
מן סתם במועדון קפריזי כמו שלנו, כל הנחת יסוד מוטלת בספק וכל אסטרטגיה לכאורה יכולה להשתנות ברגע.
lemmacantor
סמל ירוק

ברק.י כתב: 18 ינואר 2026, 16:44
lemmacantor כתב: 18 ינואר 2026, 16:20 אתה יודע באביב 2014 מכבי חיפה פמפמה על מהפכת הצעירים של בנאדו (כי היו מלא פצועים, והם שיחקו בלית ברירה). מיד בסיום העונה המועדון הנחית את בניון ואידריסו.
תראה, כתבתי את מה שכתבתי מתוך הנחות יסוד מסוימות ביחס לאופן ההתנהלות של המועדון בעונות האחרונות.
מן סתם במועדון קפריזי כמו שלנו, כל הנחת יסוד מוטלת בספק וכל אסטרטגיה לכאורה יכולה להשתנות ברגע.
מה כל כך השתנה באופן התנהגות? פשוט תפסו מאמן הסטורי ועדיין מנסים לרכוב עליו כמה אפשר. אג'נדה אחרת אין להם.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
הענק הירוק

שליחה על ידי The real Tsepo »

דון רישמי.
החתמה מצויינת לדעתי
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 51 פעמים
קיבל תודה: 226 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

lemmacantor כתב: 18 ינואר 2026, 16:45
מה כל כך השתנה באופן התנהגות? פשוט תפסו מאמן הסטורי ועדיין מנסים לרכוב עליו כמה אפשר. אג'נדה אחרת אין להם.
לדעתך אופן הראייה של בן דב ואלברמן את בניית הסגל זהה לאופן הראייה של עובדיה ורפאלוב?
לתפיסתי, יש דפוסים שונים שאפשר לזהות ולנסות להבין דרכם את עתיד המועדון.
העניין הוא שאצל השניים האחרונים (או ליתר דיוק, מאז כניסתו של עובדיה לתפקיד) יש גם קושי גדול יותר לשלוט בתהליכים שהם אולי היו רוצים שיקרו ואז דברים מתרחשים באופן רנדומלי הרבה יותר, כמו שהיה לפני שושלת בכר.
lemmacantor
סמל ירוק

ברק.י כתב: 18 ינואר 2026, 16:54

לדעתך אופן הראייה של בן דב ואלברמן את בניית הסגל זהה לאופן הראייה של עובדיה ורפאלוב?
העניין הוא שאצל השניים האחרונים (או ליתר דיוק, מאז כניסתו של עובדיה לתפקיד) יש גם קושי גדול יותר לשלוט בתהליכים שהם אולי היו רוצים שיקרו ואז דברים מתרחשים באופן רנדומלי הרבה יותר, כמו שהיה לפני שושלת בכר.
הדברים עדיין תלויים מדי בהזיות של שחר והמועדון עדיין עובד בעברית. אז הבעיות המהותיות לא נפתרו. לכן מסתתרים מאחורי בכר.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

lemmacantor כתב: 18 ינואר 2026, 16:55
ברק.י כתב: 18 ינואר 2026, 16:54

הדברים עדיין תלויים מדי בהזיות של שחר והמועדון עדיין עובד בעברית. אז הבעיות המהותיות לא נפתרו. לכן מסתתרים מאחורי בכר.
מסכים איתך לחלוטין בנוגע לזה.
Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

בסכום שהוא נרכש היו מוציאים על פאני או פטקוב..
תמונה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

כמות הכסף שהכנסנו להפועל ירושלים על קשרי אמצע בעונות האחרונות באמת מרשימה חחח
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Adi81 כתב: 18 ינואר 2026, 16:35 בסדר.
מהפכת הצעירים באה בדרך כלל שהעונה נגמרת
כשעשורים שחורים בשיאם בעיקר, לפעמים זה קורה כבר במהלך הpre season כמו העונה ההיא עם גוזלן ריאן חבשי וכל המוצלחים האלה
אופטימיות במכבי חיפה
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

משום מה יש איזה באג בהעתקה של קישורים לתוך לוח ההודעות כאן, אז מעתיק שני ציוצים נפרדים כלשונם ואתם מוזמנים לחפש...

@idanbenabu -
‏עד סוף החלון, ירמקוב יהיה שוער אטליסט 1925 וגלזר יהיה שוער מכבי חיפה ⏳
נשאל: ״מידיעה?״ והשיב ״אכן״.

@dolev21 -
אתן לך פרט שאף אחד לא מדבר עליו, לא יודע לומר אם זה קשור, אבל אולי בהמשך יתברר שכן:
‏לדון, ברוניניו וירמקוב יש את אותו סוכן.
‏מכבי בעצמה מנסה לקשור את את עסקאות דון וברוניניו כי אני שומע שהסוכן לחוץ להוציא את דון מירושלים ומנגד מכבי רוצה לוודא שהמחיר של ברוניניו לא יקפוץ.

מכאן, אפשר לשער על איך הדברים עובדים מאחורי הקלעים בחלון הזה ואיך כל 3 העסקאות של אותו סוכן קשורות אחת בשנייה: הסוכן ידאג שדון ייצא מירושלים, אבל לא לחו״ל (עלו דיווחים שהיה לחץ מסביבתו לצאת לחו״ל) ושהעסקה של ברוניניו לא תהיה יקרה יותר (בעקבות הקשירה בין העסקאות והחתימה המוקדמת של דון); ומנגד, בטח בסכום דומה ואחרי החתימה של ברוניניו, ירמקוב יעזוב לאוקראינה (המליץ לברוניניו על המעבר לחיפה). גלזר ישלים את החור שנוצר בסגל בעקבות המשולש הזה. אני מניח שמועד העניין סביב ירמקוב-גלזר (האם בינואר או בקיץ) יקרה כתלות בלחץ של ירמקוב ומטליסט וכתלות במחיר שיהיה לגלזר כרגע.

אני גם ארשה לעצמי להמר - אם המועדון מתכוונן למכירה של ירמקוב עוד החלון, הוא לא ירשה לעצמו תדמיתית לאבד באותו חלון גם את עיסאת. לכן, לצד הדיווחים הזרים על ההצעות לירמקוב, עלתה היום כתבה שבמועדון בונים על עיסאת ומתכוונים למכור אותו רק בעתיד לקבוצה גדולה. זה לא בא סתם.
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד
הודה ל־: 47 פעמים
קיבל תודה: 94 פעמים

שליחה על ידי Smile »

רק שהניצחון היום לא יסנוור אותם
חייב 10 כי אי אפשר לבנות על אוחנה וחזיזה
חייב כנף כי עם כל הכבוד והמלחמה של סייף זה לא שחקן ל11 בכנף
בקיץ קצת טאצ׳אפים, להיפרד מסטיוארט ולהוסיף עומק לסגל.
Daniel123
סמל ירוק

שליחה על ידי Daniel123 »

Smile כתב: 18 ינואר 2026, 22:39 רק שהניצחון היום לא יסנוור אותם
חייב 10 כי אי אפשר לבנות על אוחנה וחזיזה
חייב כנף כי עם כל הכבוד והמלחמה של סייף זה לא שחקן ל11 בכנף
בקיץ קצת טאצ׳אפים, להיפרד מסטיוארט ולהוסיף עומק לסגל.
את בכר זה לא יסנוור וזה הכי חשוב.
שלח תגובה