ברק.י כתב: 17 מאי 2026, 13:29
מתקרבים לחלון ההעברות. מדברים על הצעירים שישתלבו ועל זרים שיתחלפו. מה לגבי ישראלים בכירים או לפחות, כאלו עם ניסיון ומנהיגות? מתקשה לראות את מי יביאו, כששון, סייף, חזיזה ועלי היחידים שיהיו פה תחת חוזה בעונה הקרובה.
נקודה חשובה.
יש מספר ישראלים מעטים מאוד על המדף. ומספר נמוך של ליגיונירים שרלוונטים לחזרה לארץ. קחו גם בחשבון שיהיו גם מספר ישראלים שיצאו החוצה בקיץ הזה. כך שהצמא לישראלים יגבר.
בעידן שקבוצות מתקשות להביא זרים איכותיים. אפרופו סבב נוסף מול איראן.
המאבק על הישראלים יעלה מדרגה (פלוס זה שזרים שכבר משחקים כאן יקבלו עדיפות אצל לא מעט קבוצות. אוגריסה דוגמא טובה. אבל לא רק. גם חלק מהזרים של אשדוד שירדה יישארו בליגת על).
ולכן, שחקן כמו חדידה מבוקש בהפועל ת"א. שם כמו תומר יוספי יהפוך "למלפפון לוהט". כבר מדברים עליו בהקשר של בית"ר.
וכל הגדולות ירצו את וייסמן שירד לליגה השנייה באוסטריה והופך שחקן חופשי.
על ניב יהושע ב"ש חמה כבר שנה פלוס. ועושה רושם שלוזון יתן לזה לקרות הפעם. ב"ש אוהבת את הרכש הגדול הזה פעם בקיץ. בשנה שעברה כנען ובקיץ הזה אני מעריך שזה יהיה יהושע.
אם אני מסתכל לכיוון שלנו. זה מאוד טריקי. יצטרכו פה מספר שחקנים ישראלים. זה ברור. מצד שני אסור ליפול לבינוניות שקיימת בשוק כרגע.
מציע לשים עין גם על שוק המתאזרחים שקצת דעך. לדעתי אנחנו נראה שם התפתחויות בקיץ הזה. וזה גם פתרון טוב להבאת שחקן מנוסה שלא לוקח מקום של זר.
אני לא הייתי מחזיר את וייסמן.
אפשר לנסות ולמפות את שוק הישראלים והאפשרויות שיש אבל צריכים להיות מספיק ביקורתיים לגבי הרכש הזה ולהגיד שאם הוא לא משדרג את מה שיש היום (בין אם בסגל הקיים, מחלקת נוער ומושאלים), לא צריך להביא.
רוצה לומר, בלי לזלזל בניב יהושע ואני אגיד בכנות שלא ראיתי אותו, בטח לא בשנה האחרונה, אני לא יודע כמה הוא שדרוג משמעותי על רטנר, אהוד, ארזי, ירין לוי ולא הייתי ממהר לשים עליו את המיליון יורו.
באופן כללי, אני מקווה שהאנשי מקצוע אצלנו יהיו הרבה יותר ביקורתיים ועם הרבה יותר סננים לגבי רכש שמגיע לפה, אחרי שהעמיסו לפה כל מיני סילבה קאני, זסנו, אוחנה וכו'
מעבר לזה שסתם הביאו שחקנים חלשים, יש לזה גם השפעה על שחקני נוער בולטים (כמו מקרה ירין לוי וקאסה).
ואני אומר את כל מה שאמרתי כאחד שפחות מעניינת אותו זהות ולא מתלהב מכל קמפיין השחקני בית.
הם הביאו את סדריק דון בינואר איזה סננים בדיוק?
המשיכו את אותו קו של הבינוניות בינואר
אני לא מבין על מה הדיון יש ישראלי שאפשר ושווה להביא לפה?
החלון הזה יהיה סביב 4-5 זרים ותקציב העברות של 5-7 מיליון יורו. יותר מזה לא יהיה.
נקווה שיעשו יותר ממה שעשו עד כה אבל פעם ראשונה אחרי שנים ארוכות שאין לי ציפיות. אפילו בעשור (שמשופ מה קוראים לו העשור השחור למרות שהחריג אלה 3 השנים הטובות) שבין 2011 ל-2020 היו לי יותר ציפיות.
ברק.י כתב: 17 מאי 2026, 13:29
מתקרבים לחלון ההעברות. מדברים על הצעירים שישתלבו ועל זרים שיתחלפו. מה לגבי ישראלים בכירים או לפחות, כאלו עם ניסיון ומנהיגות? מתקשה לראות את מי יביאו, כששון, סייף, חזיזה ועלי היחידים שיהיו פה תחת חוזה בעונה הקרובה.
נקודה חשובה.
יש מספר ישראלים מעטים מאוד על המדף. ומספר נמוך של ליגיונירים שרלוונטים לחזרה לארץ. קחו גם בחשבון שיהיו גם מספר ישראלים שיצאו החוצה בקיץ הזה. כך שהצמא לישראלים יגבר.
בעידן שקבוצות מתקשות להביא זרים איכותיים. אפרופו סבב נוסף מול איראן.
המאבק על הישראלים יעלה מדרגה (פלוס זה שזרים שכבר משחקים כאן יקבלו עדיפות אצל לא מעט קבוצות. אוגריסה דוגמא טובה. אבל לא רק. גם חלק מהזרים של אשדוד שירדה יישארו בליגת על).
ולכן, שחקן כמו חדידה מבוקש בהפועל ת"א. שם כמו תומר יוספי יהפוך "למלפפון לוהט". כבר מדברים עליו בהקשר של בית"ר.
וכל הגדולות ירצו את וייסמן שירד לליגה השנייה באוסטריה והופך שחקן חופשי.
על ניב יהושע ב"ש חמה כבר שנה פלוס. ועושה רושם שלוזון יתן לזה לקרות הפעם. ב"ש אוהבת את הרכש הגדול הזה פעם בקיץ. בשנה שעברה כנען ובקיץ הזה אני מעריך שזה יהיה יהושע.
אם אני מסתכל לכיוון שלנו. זה מאוד טריקי. יצטרכו פה מספר שחקנים ישראלים. זה ברור. מצד שני אסור ליפול לבינוניות שקיימת בשוק כרגע.
מציע לשים עין גם על שוק המתאזרחים שקצת דעך. לדעתי אנחנו נראה שם התפתחויות בקיץ הזה. וזה גם פתרון טוב להבאת שחקן מנוסה שלא לוקח מקום של זר.
אצל מכבי והפועל תל אביב, ביתר ירושלים, הפועל באר שבע יש שחקני כדורגל זרים
רק אצל מכבי חיפה יש זרים שזרים לכדורגל
אז כן אפשר להביא
רמת האמינות של מי שמסקר אותנו שואפת ל 0. כשמכרו את פיינגולד, ישר יצאה כתבה של וייס על זה שקרופסקי מועמד והאחרון בכלל היה כבר סגור בקבוצה חדשה.
כנ"ל נחמני שפירסם לפני שנה שהפועל ת"א מימשה את האופציה על גוני, כולנו יודעים איך זה נגמר.
מדברים על דאבו ואוגריסה (שניהם חלוצים טובים) והשאלה שצריך לשאול זה לא מי יותר מתאים לנו.
השאלה איך שחקנים כאלה מגיעים ברבע מחיר במקרה הטוב
ועולים בכמה רמות על הפלופים שאנחנו מנחיתים פה.
נערך לאחרונה על ידי ירוק רפואי ב 19 מאי 2026, 00:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
ירוק רפואי כתב: 18 מאי 2026, 22:09
מדברים על דאבו ואוגריסה (שניהם חלוצים טובים) והשאלה שצריך לשאול זה לא מי יותר מתאים לנו.
השאלה איך שחקנים כאלה מגיעים ברבע מחיר במקרה הטוב, ועולים בכמה רמות על הפלופים שאנחנו מנחיתים פה.
כי השחקנים שלנו הם לא כולם פלופים.
אגבה לא מתאים לסגנון.
סטיוארט כבש יפה לעונת בכורה אבל בדרך החוצה כי יש ענייני אופי שלא נדרשים ממנו בקבוצה קטנה.
בטאי הגיע בחינם ומעולה.
גם בשוק הישראלי, הביאו את מלמד שכובש יפה, אבל לא מתאים לסגנון
אנחנו מביאים שחקנים לא מתאימים, יותר מאשר גרועים, ואני עוזב את עבודת האימון שגורמת לכולם להיראות כאילו החייזרים מספייס ג׳אם לקחו להם את היכולת.
Shocking4U כתב: אתמול, 23:21
אי אפשר לשחרר גם את מלמד וגם את סטוארט. זה אותה טעות שעשו בשנה שעברה עם דיא ודין דוד (בפרופורציות אחרות כמובן)
מבין את המחשבה שלך על מלמד אבל הוא לא מסוג השחקנים שמסוגלים להיות סופר סאב מהספסל, ובתור חלוץ ראשון הוא לא מספיק טוב, וגם הוכיח את זה העונה.
לסטויארט יש מנטליות בעייתית וגם עליו לא הייתי בונה
בהתחשב בזה שהמערכת פה לא ממש רוצה להצליח, הסיכוי היחידי שלנו זה שלמישהו מהרכש הכושל העתידי לבוא, שיהיה לו בטעות לפחות אופי סטייל שרי שאיכשהו יצליח לחבר את כולם למען מטרה משותפת. הסיכוי לזה כמובן שואף לאפס.
לא צריך להשתגע בחלון העברות בעונה הבאה יש 3 שחקנים איכותיים ששייכים לנו עם זה שואו נוהאל סברינה שעם ישראלים טובים זה אמור להספיק לאליפות כמובן שזה תלוי מי יהיה על הקווים