מכבי קינדה חיפה 2025/2026 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מכבי קינדה חיפה 2025/2026 : נושא רשמי
לא ראיתי את ההרכב שפורסם אבל אם הוא עולה עם 433 במשחק הזה הוא מתאבד שיעי.
אין לו כנפיים בגלל פציעות או שחקנים לא ברמה.
תעבור לקו 5 עם 2 חלוצים, אמצע של עלי אזולאי וכנראה הוא מייעד ל10 את חזיזה בינתיים. זה יהיה עדיף משמעותית.
תעבור לקו 5 עם 2 חלוצים, אמצע של עלי אזולאי וכנראה הוא מייעד ל10 את חזיזה בינתיים. זה יהיה עדיף משמעותית.
אני מניח שאתה מתכוון שהכנפיים יהיו קורנו ובטאיי, אבל מי יהיו 3 בלמים במערך הזה?Smile כתב: 06 אוגוסט 2025, 12:55 לא ראיתי את ההרכב שפורסם אבל אם הוא עולה עם 433 במשחק הזה הוא מתאבד שיעי.
אל תשכח שגולדברג לא כשיר ל-90 דקות (וכנראה גם חזיזה לא יסתכן ב-90 דקות בגלל הפציעה).
מה ההרכב שלך?
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
אם שון לא כשיר ל90 דק זו באמת בעיה.hezildo כתב: 06 אוגוסט 2025, 20:31אני מניח שאתה מתכוון שהכנפיים יהיו קורנו ובטאיי, אבל מי יהיו 3 בלמים במערך הזה?Smile כתב: 06 אוגוסט 2025, 12:55 לא ראיתי את ההרכב שפורסם אבל אם הוא עולה עם 433 במשחק הזה הוא מתאבד שיעי.
אל תשכח שגולדברג לא כשיר ל-90 דקות (וכנראה גם חזיזה לא יסתכן ב-90 דקות בגלל הפציעה).
מה ההרכב שלך?
אבל בעיקרון
בטאי - סק - עיסאת - שון - קורנו
עלי - אזולאי
חזיזה
סטיוארט - יובאנוביץ
יפתיע אותי אם יעשה שינוי משמעותי
תירגל אותו מערך כל המשחקים כולל במחנה אימון
תירגל אותו מערך כל המשחקים כולל במחנה אימון
סבבה, אבל שון וחזיזה כנראה לא כשירים ל-90 דקות.Smile כתב: 06 אוגוסט 2025, 22:12אם שון לא כשיר ל90 דק זו באמת בעיה.hezildo כתב: 06 אוגוסט 2025, 20:31אני מניח שאתה מתכוון שהכנפיים יהיו קורנו ובטאיי, אבל מי יהיו 3 בלמים במערך הזה?Smile כתב: 06 אוגוסט 2025, 12:55 לא ראיתי את ההרכב שפורסם אבל אם הוא עולה עם 433 במשחק הזה הוא מתאבד שיעי.
מה ההרכב שלך?
אבל בעיקרון
בטאי - סק - עיסאת - שון - קורנו
עלי - אזולאי
חזיזה
סטיוארט - יובאנוביץ
אם כבר שני חלוצים, אני הייתי עולה ככה:
בטאי - סק - עיסאת - קורנו
עלי - אזולאי - קאסה
חזיזה/אוחנה (לפי הכשירות)
סטיוארט - יובאנוביץ
ביום ראשון ה-17/8, ייערך משחק הדירוג שלנו בגביה הטוטו. נארח את בני ריינה במשחק על המקום ה-7 (בשעה 20:30).
ב-19:45.רק מכבי כתב: 10 אוגוסט 2025, 22:26 ביום ראשון ה-17/8, ייערך משחק הדירוג שלנו בגביה הטוטו. נארח את בני ריינה במשחק על המקום ה-7 (בשעה 20:30).

- yanivst9
- גול ראשון בבוגרים
- הודה ל־: 11 פעמים
- קיבל תודה: 7 פעמים
נפתחה המכירה 30 שקל לצפוני/מזרחי(גרין פלוס קידס) חינם
לא ברור איך לוקחים כסף על משחק שכזה?
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
אתה זוכר שההנהלה הזאת מתפארת בזה שהיא שמה שחקנים מהנוער על הספסל בשביל מענק, הפילה אין ספור משאים ומתנים על עשרות אלפי שקלים, ובימים לפני שבכר העניק להם סולד אאוט שנים קדימה הייתה עובדת כל קיץ על קמפיינים מטורפים של כותרות בומבסטיות רק בשביל למכור מנויים ?yanivst9 כתב: 12 אוגוסט 2025, 13:18נפתחה המכירה 30 שקל לצפוני/מזרחי(גרין פלוס קידס) חינם
אולי אני טועה, אבל אני חושב שהתקנון של המנהלת לא מאפשר לקבוצות לתת כניסה חינם לאוהדים במשחקים בליגה הראשונה (גם גביע הטוטו נחשב). והכרטיסים חינם לגרינפלוס קידס הם דרך לעקוף את זה.yanivst9 כתב: 12 אוגוסט 2025, 13:18נפתחה המכירה 30 שקל לצפוני/מזרחי(גרין פלוס קידס) חינם

ספורט 5ב-2 מיליון יורו: "קבוצה ישראלית בעקבות קשר ואסקו דה גאמה"
בתקשורת הברזילאית פורסם שהקשר האחורי בן ה-23, שלא מרבה לקבל דקות, קיבל הצעה אטרקטיבית מליגת העל והמו"מ עשוי לצאת לדרך בקרוב
אני משער מאוד שזה אנחנו
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
"המו"מ עשוי לצאת לדרך בקרוב" לא נשמע כאילו יש שם משהו בכללAdi81 כתב: 13 אוגוסט 2025, 09:22ספורט 5ב-2 מיליון יורו: "קבוצה ישראלית בעקבות קשר ואסקו דה גאמה"
בתקשורת הברזילאית פורסם שהקשר האחורי בן ה-23, שלא מרבה לקבל דקות, קיבל הצעה אטרקטיבית מליגת העל והמו"מ עשוי לצאת לדרך בקרוב
אני משער מאוד שזה אנחנו
זאת בדיוק הסיבה למה אני חושב שזה אנחנו.
רק אצלנו מתכוננים ועשויים לגשת למו"מ
רק אצלנו מתכוננים ועשויים לגשת למו"מ
- yanivst9
- גול ראשון בבוגרים
- הודה ל־: 11 פעמים
- קיבל תודה: 7 פעמים
נגד בית"ר היה חינםadoram כתב: 13 אוגוסט 2025, 09:12אולי אני טועה, אבל אני חושב שהתקנון של המנהלת לא מאפשר לקבוצות לתת כניסה חינם לאוהדים במשחקים בליגה הראשונה (גם גביע הטוטו נחשב). והכרטיסים חינם לגרינפלוס קידס הם דרך לעקוף את זה.
רק למנויים ותיקים, לא?yanivst9 כתב: 13 אוגוסט 2025, 17:53נגד בית"ר היה חינםadoram כתב: 13 אוגוסט 2025, 09:12אולי אני טועה, אבל אני חושב שהתקנון של המנהלת לא מאפשר לקבוצות לתת כניסה חינם לאוהדים במשחקים בליגה הראשונה (גם גביע הטוטו נחשב). והכרטיסים חינם לגרינפלוס קידס הם דרך לעקוף את זה.yanivst9 כתב: 12 אוגוסט 2025, 13:18
נפתחה המכירה 30 שקל לצפוני/מזרחי(גרין פלוס קידס) חינם

-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
שנתיים ברצף שלא בונים סגל בזמן, באים לאירופה לא מוכנים (שגם ככה יותר קשה בלי ביתיות).
והשנה לקחו את זה עוד צעד קדימה, *באמצע* הקמפיין מוכרים את השחקן הכי טוב בסגל
אם כל העצב יש קצת צחוק
אלירן שלו התחיל גם לחשוף שמכבי חיפה חלשה
היחיד בארץ
״איפה כל הגאונים שטענו שהיה משחק טקטי שבוע שעבר והתלהבו מנאור, כרגיל הייתי היחיד בארץ שחשף שזה היה מזל בלבד ועשו מראקוב יותר ממה שהיא וגם הערב הייתה חלשה, אבל כשיש לך קישור וכנפיים של ליגה לאומית הבלוף בסוף מתגלה.״
אם למישהו יש את המרשם של הכדורים שלו אשמח
היחיד בארץ
״איפה כל הגאונים שטענו שהיה משחק טקטי שבוע שעבר והתלהבו מנאור, כרגיל הייתי היחיד בארץ שחשף שזה היה מזל בלבד ועשו מראקוב יותר ממה שהיא וגם הערב הייתה חלשה, אבל כשיש לך קישור וכנפיים של ליגה לאומית הבלוף בסוף מתגלה.״
אצבעוני כתב: 15 אוגוסט 2025, 00:10 אם כל העצב יש קצת צחוק
היחיד בארץ
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
זה מה שהם רצו. עוד מילא אין לנו ביתיות ומפעל שלישי בחשיבותו. חוששני, כשהביתיות תחזור, לא נהיה מלכהתחילה באירופה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
תיקון קל- לא רק הכי טוב בסגל, היחיד שמסוגל לעשות משהוKevinDurant כתב: 14 אוגוסט 2025, 23:24שנתיים ברצף שלא בונים סגל בזמן, באים לאירופה לא מוכנים (שגם ככה יותר קשה בלי ביתיות).
והשנה לקחו את זה עוד צעד קדימה, *באמצע* הקמפיין מוכרים את השחקן הכי טוב בסגל
עוד מישהו חושב שזה בעייתי שאנחנו כבר שתי עונות רצופות אפילו לא בבתים של הקונפרנס או שרק אני לחוץ על מפעלים אירופיים
זה חדש?
היו איזה 3 שנים מוצלחות וזהו.
בעשור השחור חוץ מכמה הברקות כמו בעונה עם בנאדו שהיינו מקום שני והגביע עם רוני לוי כמה כבר הגענו לאירופה?
היו איזה 3 שנים מוצלחות וזהו.
בעשור השחור חוץ מכמה הברקות כמו בעונה עם בנאדו שהיינו מקום שני והגביע עם רוני לוי כמה כבר הגענו לאירופה?
כולם מדברים על הנימנום בכל מה שקשור לרכש.
אבל מה לגבי אתמול? איפה ההתייחסות של המועדון?
כל פולין ( כולל הנשיא !!! ) מדברים על השלט שלנו מאתמול מבלי להזכיר את השלט שלהם שבוע שעבר.
המאמן שלהם במסיבת עיתונאים מדבר נגד הקבוצה והאוהדים.
ואין שום התייחסות של המועדון.
אה וזה בלי לדבר על מה שאוהדים שלנו עברו כשיצאו מהאצטדיון.
כל פולין ( כולל הנשיא !!! ) מדברים על השלט שלנו מאתמול מבלי להזכיר את השלט שלהם שבוע שעבר.
מועדון מנותק. מה חדש?benrey כתב: 15 אוגוסט 2025, 12:07 כולם מדברים על הנימנום בכל מה שקשור לרכש.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
רצית התייחסות, יענקלה מגנה את השלט. חתיכת צורר עלוב.benrey כתב: 15 אוגוסט 2025, 12:07 כולם מדברים על הנימנום בכל מה שקשור לרכש.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אם נתעלם מקלישאות של מסיבות עיתונאים, אפשר להסתכל על החלון הזה של מכבי חיפה בעיניים נקיות ולהבין מה הציפיות שלה.
התחיל עם למכור כל שחקן עם ערך כלשהו ששווה משהו בקבוצה (כולל הכוכב בקמפיין אירופי) ולמנות מאמן בפרופיל נמוך וחסר ניסיון, המשיך בזה שלא נכנסים למאבק על שום ישראלי בכיר והישראלי היחיד שהגיע הוא מיכאל אוחנה ונגמר בזה ששוב מגיעים לקמפיין אירופי לא מוכנים עם בורות בסגל וברווח בדמי העברה (וחיסכון משמעותי בשכר)
התחיל עם למכור כל שחקן עם ערך כלשהו ששווה משהו בקבוצה (כולל הכוכב בקמפיין אירופי) ולמנות מאמן בפרופיל נמוך וחסר ניסיון, המשיך בזה שלא נכנסים למאבק על שום ישראלי בכיר והישראלי היחיד שהגיע הוא מיכאל אוחנה ונגמר בזה ששוב מגיעים לקמפיין אירופי לא מוכנים עם בורות בסגל וברווח בדמי העברה (וחיסכון משמעותי בשכר)
שנה שעברה שהודחנו מאירופה הייתי תמים ואמרתי לעצמי שזה לטובה וזה שם אותנו ביתרון על הגרמנים שיהיה להם חורף מלא בטיסות.
השנה אני כבר לא אפול בפח
השנה אני כבר לא אפול בפח
לא להגיע לאיצטדיון ומחאות חוקיות אבל בקנה מידה חסר תקדים אלה הדברים היחידים שיעזרו.
97 אחוז חידשו מנוי, ומי שלא כבר קנו במקומם.HaifaWave כתב: 16 אוגוסט 2025, 08:44 לא להגיע לאיצטדיון ומחאות חוקיות אבל בקנה מידה חסר תקדים אלה הדברים היחידים שיעזרו.
נראה לך שאכפת ליענקל'ך אם אותו מנוי שכבר שילם יגיע או לא?
להיפך, שלא יגיע. פחות אוהדים שווה פחות סדרנים ואבטחה.