כל עוד לא יגמרו לו את העונה עוד לפני שהיא התחילה... הוא לא בלבול שמסוגל לקחת אנשים רנדומליים מהרחוב ולהביא אותם לפלייאוף עליוןכובע קש כתב: 06 אפריל 2026, 22:39 הוא יבחן בעונה הבאה.
אם יכשל גם בה אז סופית אפשר להכריז שהוא מאמן גמור
ברק בכר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 25 פעמים
Re: ברק בכר - נושא רשמי
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
בחייאת, אתה בפיגור 1 - 0 ב - 10 שחקנים, מה כבר ההבדל בין הפסד להפסד? למה לא להכניס את ניב גבאי למשל???
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 72 פעמים
- קיבל תודה: 150 פעמים
במצב הנוכחי ובכללי צריך מאמן שמתאים לסגל. זה בדיוק מה שיש להפועל. ברדה לא מאמן גדול במיוחד. קצת מעל הממוצע הישראלי. לצערי גם רוב הקהל שרוי בכת בכר בגלל הישגי עבר. אני לא יודע על מה הם בונים בדיוק.MH13 TILL I DIE כתב: 07 אפריל 2026, 00:01כל עוד לא יגמרו לו את העונה עוד לפני שהיא התחילה... הוא לא בלבול שמסוגל לקחת אנשים רנדומליים מהרחוב ולהביא אותם לפלייאוף עליוןכובע קש כתב: 06 אפריל 2026, 22:39 הוא יבחן בעונה הבאה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
בכר לא קורא משחק בשיט - וזה דפוס חוזר.
הכנה סבירה למשחק, לחץ על היריב, שליטה אופטית במחצית הראשונה - תכלס בלי איומים ממשיים (הפועל ב-5 דקות שניסתה לשחק כדורגל במחצית הראשונה מצאה יותר שחקנים פנויים ושטחים פנויים ממה שעשינו בשאר ה-40 דקות).
בהפסקה היריבה עושה התאמות, אצלינו ישנים והם תופרים אותנו...
נכון לשופט האהבל היה חלק מכריע בהתפתחות אבל זה משהו שחוזר על עצמו
הכנה סבירה למשחק, לחץ על היריב, שליטה אופטית במחצית הראשונה - תכלס בלי איומים ממשיים (הפועל ב-5 דקות שניסתה לשחק כדורגל במחצית הראשונה מצאה יותר שחקנים פנויים ושטחים פנויים ממה שעשינו בשאר ה-40 דקות).
בהפסקה היריבה עושה התאמות, אצלינו ישנים והם תופרים אותנו...
נכון לשופט האהבל היה חלק מכריע בהתפתחות אבל זה משהו שחוזר על עצמו
תן שם של מאמן כזה שיכול להצליח תחת שחר וריאלי להביא אותו.lemmacantor כתב: 07 אפריל 2026, 00:11במצב הנוכחי ובכללי צריך מאמן שמתאים לסגל. זה בדיוק מה שיש להפועל. ברדה לא מאמן גדול במיוחד. קצת מעל הממוצע הישראלי. לצערי גם רוב הקהל שרוי בכת בכר בגלל הישגי עבר. אני לא יודע על מה הם בונים בדיוק.MH13 TILL I DIE כתב: 07 אפריל 2026, 00:01כל עוד לא יגמרו לו את העונה עוד לפני שהיא התחילה... הוא לא בלבול שמסוגל לקחת אנשים רנדומליים מהרחוב ולהביא אותם לפלייאוף עליוןכובע קש כתב: 06 אפריל 2026, 22:39 הוא יבחן בעונה הבאה.
אררררבע - אחת
-
lemmacantor
- סמל ירוק
כבר רשמתי שהייתי מנסה את עומר פרץ אבל שוב תלוי גם בסגל. הרבה מאמנים היו מוציאים יותר מהקיים. יש לנו מאמן מהגרועים בליגה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 282 פעמים
- קיבל תודה: 194 פעמים
ברק בכר של היום זה מאמן שיכול להצליח תחת שחר?hezildo כתב: 07 אפריל 2026, 12:07תן שם של מאמן כזה שיכול להצליח תחת שחר וריאלי להביא אותו.lemmacantor כתב: 07 אפריל 2026, 00:11במצב הנוכחי ובכללי צריך מאמן שמתאים לסגל. זה בדיוק מה שיש להפועל. ברדה לא מאמן גדול במיוחד. קצת מעל הממוצע הישראלי. לצערי גם רוב הקהל שרוי בכת בכר בגלל הישגי עבר. אני לא יודע על מה הם בונים בדיוק.MH13 TILL I DIE כתב: 07 אפריל 2026, 00:01
כל עוד לא יגמרו לו את העונה עוד לפני שהיא התחילה... הוא לא בלבול שמסוגל לקחת אנשים רנדומליים מהרחוב ולהביא אותם לפלייאוף עליון
אני לא יודע איזה מאמן באמת יכול להצליח תחת שחר. בכר לפחות כבר הצליח להגיע להישגים תחת שחר.KevinDurant כתב: 07 אפריל 2026, 12:36ברק בכר של היום זה מאמן שיכול להצליח תחת שחר?hezildo כתב: 07 אפריל 2026, 12:07תן שם של מאמן כזה שיכול להצליח תחת שחר וריאלי להביא אותו.lemmacantor כתב: 07 אפריל 2026, 00:11
במצב הנוכחי ובכללי צריך מאמן שמתאים לסגל. זה בדיוק מה שיש להפועל. ברדה לא מאמן גדול במיוחד. קצת מעל הממוצע הישראלי. לצערי גם רוב הקהל שרוי בכת בכר בגלל הישגי עבר. אני לא יודע על מה הם בונים בדיוק.
בשורה התחתונה, כל עוד לא נותנים למאמן את הכלים להצליח, כל מאמן יכשל כאן.
לכן אני מתנגד לכל התלונות על בכר כאילו שהוא האשם הבלעדי.
אררררבע - אחת
בכר של השושלת הגדולה כן היה מצליח היום עם הסגל הזה?KevinDurant כתב: 07 אפריל 2026, 12:36ברק בכר של היום זה מאמן שיכול להצליח תחת שחר?hezildo כתב: 07 אפריל 2026, 12:07תן שם של מאמן כזה שיכול להצליח תחת שחר וריאלי להביא אותו.lemmacantor כתב: 07 אפריל 2026, 00:11
במצב הנוכחי ובכללי צריך מאמן שמתאים לסגל. זה בדיוק מה שיש להפועל. ברדה לא מאמן גדול במיוחד. קצת מעל הממוצע הישראלי. לצערי גם רוב הקהל שרוי בכת בכר בגלל הישגי עבר. אני לא יודע על מה הם בונים בדיוק.
אררררבע - אחת
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא יודע, אבל בכר כבר 3 שנים נמצא בירידה.hezildo כתב: 07 אפריל 2026, 12:48בכר של השושלת הגדולה כן היה מצליח היום עם הסגל הזה?
עצם זה שהוא הסכים לחזור לכאן גם מעיד על זה.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
גם רוני לוי. אז? אם יתנו כלים כמו לרוני לוי בקדנציה הראשונה ואם עוד היריבות יהיו אשדוד ומכבי פ"ת, כל מאמן בליגה יצליח אצלינו.hezildo כתב: 07 אפריל 2026, 12:45אני לא יודע איזה מאמן באמת יכול להצליח תחת שחר. בכר לפחות כבר הצליח להגיע להישגים תחת שחר.
גם הסכים לחוזה לעונה אחת ועוד לקיצוץKevinDurant כתב: 07 אפריל 2026, 12:55אני לא יודע, אבל בכר כבר 3 שנים נמצא בירידה.
עצם זה שהוא הסכים לחזור לכאן גם מעיד על זה.
התחנה הבאה שלו - נבחרת, ואחר כך יואב כץ.
- KevinDurant
- חבר בבורד
עזוב את החוזה החדש. עצם זה שהוא חזר לפה אחרי ההשפלה שעשו לו בלי לקבל שום הבטחה לגבי העונה הבאה זה די מביך בפני עצמו.lemmacantor כתב: 07 אפריל 2026, 13:42גם רוני לוי. אז? אם יתנו כלים כמו לרוני לוי בקדנציה הראשונה ואם עוד היריבות יהיו אשדוד ומכבי פ"ת, כל מאמן בליגה יצליח אצלינו.hezildo כתב: 07 אפריל 2026, 12:45אני לא יודע איזה מאמן באמת יכול להצליח תחת שחר. בכר לפחות כבר הצליח להגיע להישגים תחת שחר.
גם הסכים לחוזה לעונה אחת ועוד לקיצוץKevinDurant כתב: 07 אפריל 2026, 12:55אני לא יודע, אבל בכר כבר 3 שנים נמצא בירידה.
עצם זה שהוא הסכים לחזור לכאן גם מעיד על זה.![]()
התחנה הבאה שלו - נבחרת, ואחר כך יואב כץ.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 112 פעמים
- קיבל תודה: 69 פעמים
סגרתי אחרי הפנדל כי התייאשתי אז קחו בחשבון שלא ראיתי מה קרה אחרי. אבל מה שחשוב זה מה שקרה לפני - הגענו הרבה יותר מוכנים מהפועל למשחק ואומנם היו את הטעויות של רטנר ואחר כך של השופט אבל צריך גם לזכור את חוסר האיכות שלנו בחצי הראשון...זה היה פשוט קשה לצפיה.
אנחנו עדיין פותחים עם חזיזה. אתם קולטים את זה כן ?
ואגב, טעויות של שחקן צעיר כמו רטנר הם גם פועל יוצא של זה שהוא משחק מלית ברירה כי לא הביאו רכש נורמלי מלחתחילה.
זאת קבוצה עם סגל נכה והנהלה מסריחה שלא רוצה בהצלחת הקבוצה.
ואגב, טעויות של שחקן צעיר כמו רטנר הם גם פועל יוצא של זה שהוא משחק מלית ברירה כי לא הביאו רכש נורמלי מלחתחילה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
בשורה התחתונה כל השליטה וכל ההכנה וכל החצי הראשון (כשהפועל בלי אמצע) לא הניבו שום מצב, אפילו לא אחד.DelPiero כתב: 07 אפריל 2026, 21:25 סגרתי אחרי הפנדל כי התייאשתי אז קחו בחשבון שלא ראיתי מה קרה אחרי. אבל מה שחשוב זה מה שקרה לפני - הגענו הרבה יותר מוכנים מהפועל למשחק ואומנם היו את הטעויות של רטנר ואחר כך של השופט אבל צריך גם לזכור את חוסר האיכות שלנו בחצי הראשון...זה היה פשוט קשה לצפיה.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 112 פעמים
- קיבל תודה: 69 פעמים
בדיוק אבל זה היה המקרה כבר כל-כך הרבה פעמים בשנה וכל האש מוסתת על בכר שזה לא נכון בעיני. בסוף צריכים שחקנים עם אייקיו כדורגל ולצערי אנחנו לוקים בזה כרונית השנהKevinDurant כתב: 08 אפריל 2026, 12:09בשורה התחתונה כל השליטה וכל ההכנה וכל החצי הראשון (כשהפועל בלי אמצע) לא הניבו שום מצב, אפילו לא אחד.DelPiero כתב: 07 אפריל 2026, 21:25 סגרתי אחרי הפנדל כי התייאשתי אז קחו בחשבון שלא ראיתי מה קרה אחרי. אבל מה שחשוב זה מה שקרה לפני - הגענו הרבה יותר מוכנים מהפועל למשחק ואומנם היו את הטעויות של רטנר ואחר כך של השופט אבל צריך גם לזכור את חוסר האיכות שלנו בחצי הראשון...זה היה פשוט קשה לצפיה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא חושב שכל האש מוסתת לבכר, אבל חלק מהאש גם מגיעה אליו.DelPiero כתב: 08 אפריל 2026, 13:46בדיוק אבל זה היה המקרה כבר כל-כך הרבה פעמים בשנה וכל האש מוסתת על בכר שזה לא נכון בעיני. בסוף צריכים שחקנים עם אייקיו כדורגל ולצערי אנחנו לוקים בזה כרונית השנהKevinDurant כתב: 08 אפריל 2026, 12:09בשורה התחתונה כל השליטה וכל ההכנה וכל החצי הראשון (כשהפועל בלי אמצע) לא הניבו שום מצב, אפילו לא אחד.DelPiero כתב: 07 אפריל 2026, 21:25 סגרתי אחרי הפנדל כי התייאשתי אז קחו בחשבון שלא ראיתי מה קרה אחרי. אבל מה שחשוב זה מה שקרה לפני - הגענו הרבה יותר מוכנים מהפועל למשחק ואומנם היו את הטעויות של רטנר ואחר כך של השופט אבל צריך גם לזכור את חוסר האיכות שלנו בחצי הראשון...זה היה פשוט קשה לצפיה.
אני חושב שקודם כל הוא עשה טעות גדולה שהוא חזר באמצע העונה לקבוצה מוגבלת ששווה מקום 5-6 ובאופן טבעי מקבל ביקורת
ההפסד הזה עליו. לא הגיב טוב, לא עשה חילופים בזמן ובסוף עשה חילופים גרועים.
חבל, זו היתה צהבת בינונית מאוד והיינו יכולים לנצח.
אררררבע - אחת
-
lemmacantor
- סמל ירוק
שמתם לב שאתם מסבירים איך כל הפסד עליו, אבל עדיין מי יכול להחליף אותו. מזכיר בחור אחד יותר מבוגר ממנו מתחום אחר במדינה.hezildo כתב: 15 אפריל 2026, 21:41 ההפסד הזה עליו. לא הגיב טוב, לא עשה חילופים בזמן ובסוף עשה חילופים גרועים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 15 פעמים
- קיבל תודה: 167 פעמים
ניהול משחק נוראי, היה ברור שהוא יגיב רק אחרי שנספוג.
אני ממשיך בהימור שלי שהוא לא יעמוד על הקווים בעונה הבאה, למרות החוזה. יפוטר במהלך הפלייאוף או בתום העונה
אני ממשיך בהימור שלי שהוא לא יעמוד על הקווים בעונה הבאה, למרות החוזה. יפוטר במהלך הפלייאוף או בתום העונה
איפה ברק היוזם? הרואה צעד קדימה?
אולי הלחץ משתק אותו. היום זה היה נראה רע מאוד מבחינתו. מאכזב.
אולי הלחץ משתק אותו. היום זה היה נראה רע מאוד מבחינתו. מאכזב.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
מתי תבינו. הבן אדם השתנה ב - 180 מעלות ביכולות אימון ועוד לפני הבטחת האליפות האחרונה. אי אפשר לייפות את זה. אם הוא נשאר לעונה הבאה, העונה מתה ב - 100%.
אם לא, ב - 60%.
אגב גם לא פוסל שוב פיטורים משפילים העונה. אם יהיו תבוסות, שחר שוב יחטוף ג'ננה. בכל אופן הוא מאמן מת לחלוטין. אפס מוחלט ומוכר אוויר.
אם לא, ב - 60%.
אגב גם לא פוסל שוב פיטורים משפילים העונה. אם יהיו תבוסות, שחר שוב יחטוף ג'ננה. בכל אופן הוא מאמן מת לחלוטין. אפס מוחלט ומוכר אוויר.
לא כל הפסד הוא עליו. אתה בא רק בהפסדים, בניצחונות לא רואים אותך, מזכיר את היחס שלך למישהו אחר במדינה.lemmacantor כתב: 15 אפריל 2026, 21:54שמתם לב שאתם מסבירים איך כל הפסד עליו, אבל עדיין מי יכול להחליף אותו. מזכיר בחור אחד יותר מבוגר ממנו מתחום אחר במדינה.hezildo כתב: 15 אפריל 2026, 21:41 ההפסד הזה עליו. לא הגיב טוב, לא עשה חילופים בזמן ובסוף עשה חילופים גרועים.
אררררבע - אחת
-
lemmacantor
- סמל ירוק
תעבור על ההודעות אחרי הפסדים. 90% בסדר. אז מה הפואנטה? למה מצפים? אין בעיה תלחמו בחוקי הטבע. בסוף הם ינצחו. מכיר את זה מצפון מערב אנגליה.
ולא לא צפוי פה סגל של 22/23 שיחפה עליו.
בסדר, אז תחליף אותו. מאמן אחר לא יצליח פה תחת שחר, אולי ישיג מקום 4 אם יתנו לו קצת שחקנים בקיץ, אבל זה המקסימום.lemmacantor כתב: 15 אפריל 2026, 23:09 תעבור על ההודעות אחרי הפסדים. 90% בסדר. אז מה הפואנטה? למה מצפים? אין בעיה תלחמו בחוקי הטבע. בסוף הם ינצחו. מכיר את זה מצפון מערב אנגליה.
אררררבע - אחת
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
אולי קוז'וך/ברדה מתישהו בעתיד... לא בעתיד הנראה לעיןhezildo כתב: 16 אפריל 2026, 00:25בסדר, אז תחליף אותו. מאמן אחר לא יצליח פה תחת שחר, אולי ישיג מקום 4 אם יתנו לו קצת שחקנים בקיץ, אבל זה המקסימום.lemmacantor כתב: 15 אפריל 2026, 23:09 תעבור על ההודעות אחרי הפסדים. 90% בסדר. אז מה הפואנטה? למה מצפים? אין בעיה תלחמו בחוקי הטבע. בסוף הם ינצחו. מכיר את זה מצפון מערב אנגליה.
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
lemmacantor
- סמל ירוק
לא כזה מעניין. בכר הוא נוכל ומוכר אוויר. אפס מוחלט. קונדום משומש זורקים. בכר הוא קונדום משומש.hezildo כתב: 16 אפריל 2026, 00:25בסדר, אז תחליף אותו. מאמן אחר לא יצליח פה תחת שחר, אולי ישיג מקום 4 אם יתנו לו קצת שחקנים בקיץ, אבל זה המקסימום.lemmacantor כתב: 15 אפריל 2026, 23:09 תעבור על ההודעות אחרי הפסדים. 90% בסדר. אז מה הפואנטה? למה מצפים? אין בעיה תלחמו בחוקי הטבע. בסוף הם ינצחו. מכיר את זה מצפון מערב אנגליה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לצערי יותר ויותר נוטה לדעה של אלכס לגביו.
לא יכול להיות שכל כך הרבה משחקים השנה אנחנו לא מגיבים במחצית השנייה עד שאנחנו סופגים ואז צריכים לרדוף אחרי המשחק.
דיילה עם 3 חילופים דקה 55 הפך את המשחק (כולל חילוף של הייטור שלא היה במשחק) ואצלנו בכר מחכה עד שנספוג כדי להוציא את עיסאת ועוד מבזבז על זה פעימה.
לא יכול להיות שכל כך הרבה משחקים השנה אנחנו לא מגיבים במחצית השנייה עד שאנחנו סופגים ואז צריכים לרדוף אחרי המשחק.
דיילה עם 3 חילופים דקה 55 הפך את המשחק (כולל חילוף של הייטור שלא היה במשחק) ואצלנו בכר מחכה עד שנספוג כדי להוציא את עיסאת ועוד מבזבז על זה פעימה.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
-
lemmacantor
- סמל ירוק
אשאר בדעתי. מחכה שנהיה מועדון נורמלי עם בעלים הבא, ונשתין ונחרבן לו על הראש.