מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 335 פעמים
קיבל תודה: 206 פעמים

Re: מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

שליחה על ידי KevinDurant »

DelPiero כתב: היום, 10:30 לגבי הנושא מעלה של שחקנים יקרים
מכבי רוכשת בסכום גבוה לא כי השחקן שווה משהו כזה אלא כי הם נגררו עד הרגע האחרון וההוצאה הפכה ל"חייבים להביא להרגיע את הקהל"
גם גובה השכר של השחקן הולך לפי על פי מדרגות של כמה נלחצנו כשהבאנו אותו ולא כמה הוא באמת שווה את השכר ע"ע אגבה ודון. תגידו לי שחשבו שיהיו שחקנים בכירים אבל זה ברור לכולם שאין פה התנהלות רצליונית
מכבי מנוהלת בצורה רגשית לצורך רצונות רגשיים של בן אדם שכבר מזמן מזמן לא יכול לגרום למערכת הזאת לפעול כמו שצריך. ובדומה לאנשים "חזקים" כביכול אחרים בעולם הוא אוהב לידו אנשים שאומרים רק כן ומתנהגים כמו סאבים שלא יכולים לאתגר אותו.
לא יודע מה הייתה ההבלחה של השלוש שנים הטובות אבל זה היה היוצא מהכלל ולא הכלל עצמו
זה לא רק זה.

כל הרעיון בדמי העברה זה להשיג אחד מהשניים: או לצמצם את ההימור ולהביא שחקן מוכח ובעלייה, או להביא פוטנציאל חריג שעל סף פריצה.

אפשר להסתכל על הזרים שהגיעו לפה בכסף גדול (נהואל, סברינה, שואו, פדראו, אגבה, סטיוארט, שימיץ ואולי פספסתי עוד מישהו) ולהגיד בכנות, האם כל אחד מהם עונה על הפרמטרים שצוינו מעלה.

האם להביא שחקני ספסל-רוטציה מפרטיזן בלגרד ולודוגורץ זה מצדיק שימוש בדמי העברה גבוהים? להביא את הכוכב של ק''ש הפולנית ב2 מיליון יורו זה שחקן מוכח ובעלייה? לא יודע.
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 105 פעמים
קיבל תודה: 81 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

1-1.5 על שחקן אלה לא דמי העברה גבוהים.
לפני 20 שנה זה אולי היה ככה כשהביאו את רנאטו הברזילאי (שאמנם לא הצליח פה אבל היה שחקן בפרופיל גבוה). היום זה כבר לא.
תראו את הפרופיל של השחקנים שמגיעים לפה בסכומים האלה ותבינו לבד.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 335 פעמים
קיבל תודה: 206 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

HaifaWave כתב: היום, 10:52 1-1.5 על שחקן אלה לא דמי העברה גבוהים.
לפני 20 שנה זה אולי היה ככה כשהביאו את רנאטו הברזילאי (שאמנם לא הצליח פה אבל היה שחקן בפרופיל גבוה). היום זה כבר לא.
תראו את הפרופיל של השחקנים שמגיעים לפה בסכומים האלה ותבינו לבד.
הכל יחסי מן הסתם.

אני אתן דוגמה שנניח אני לא חושב שהפרופיל של קנגוואה נופל מהפרופיל של שואו לדוגמה (שניהם היו במעמדים זהים, אחד בכוכב האדום והשני בלודוגורץ) וקנגוואה הגיע לב''ש בחצי מחיר.

אם מה שאתה מסוגל לקנות ב1.5 מיליון יורו זה שחקן רוטציה של פרטיזן בלגרד או של לודוגורץ, אז עדיף לא לרכוש ולחפש שחקנים חופשיים.

שוב אני אגיד, כל העיקרון בזה שאתה רוכש שחקן זה כדי לצמצם סיכון או כדי להגדיל את הסיכוי לרווח.

אני לא חושב שרכישות כמו שואו וסברינה עונות על הדרישות האלה.

אני גם לא חושב שהם שחקנים גרועים, אני בעיקר חושב שהנפילה אתם היא מבחינת התאמה לסגנון המשחק שלנו ולמנטליות הישראלית.
שלח תגובה