רונן22 אמר:מועמדתו של סייף מחזקת לי את התחושה שצ'יבוטה עשוי להיות חלק מטרייד עם אשדוד/נתניה על קארצב/כנעאן
לא מאמין שיש לבכר סבלנות לצ'יבוטה.
רונן22 אמר:מועמדתו של סייף מחזקת לי את התחושה שצ'יבוטה עשוי להיות חלק מטרייד עם אשדוד/נתניה על קארצב/כנעאן
לא מאמין שיש לבכר סבלנות לצ'יבוטה.
Shocking4U אמר:אין לסייף שום מקום ברגע שהחתימו מגן שמאלי זר. יש לך 3 שחקנים שיכולים לשחק בכיף שמאל (חזיזה, צ׳יבוטה ודין דוד) ו2 מגנים שמאליים.
Kaka אמר:לא תיהיה שום עסקה עם אשדוד או נתניה שקשורה לסכום כסף גדול. רק מכירה של פאני ב 1.5 ומעלה יכולה לשנות את זה אבל כרגע אין קבוצה שמוכנה לשלם את זה.
David אמר:בטח משא ומתן על אלחמיד מאמין שבכר לוחץ עליו להביא אותו שיתן לו עומק מהספסל כי כרגע המחליפים זה ארד וגרשון
בירקי אמר:Kaka אמר:לא תיהיה שום עסקה עם אשדוד או נתניה שקשורה לסכום כסף גדול. רק מכירה של פאני ב 1.5 ומעלה יכולה לשנות את זה אבל כרגע אין קבוצה שמוכנה לשלם את זה.
אני זורם איתך, עדיין אם זה המצב, לא קני, עם מי המשא ומתן?
Ronz אמר:David אמר:בטח משא ומתן על אלחמיד מאמין שבכר לוחץ עליו להביא אותו שיתן לו עומק מהספסל כי כרגע המחליפים זה ארד וגרשון
אולי ניר ביטון? יכול לשחק בלם/קשר אמצע.
David אמר:600 אלף יורו פלוס ארד אלונה תסכים לתת את אלחמיד?
Ronz אמר:David אמר:בטח משא ומתן על אלחמיד מאמין שבכר לוחץ עליו להביא אותו שיתן לו עומק מהספסל כי כרגע המחליפים זה ארד וגרשון
אולי ניר ביטון? יכול לשחק בלם/קשר אמצע.
צודק טרייד סן מנחם בעד אלחמיד ותוסיף לה 100 אלף יורו אתה מרוויח מכול הכיווניםMHFC4EVER אמר:David אמר:600 אלף יורו פלוס ארד אלונה תסכים לתת את אלחמיד?
מה אתה רציני?
עסקה על הפנים
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!