איולפסון?Kaka אמר:Liberman אמר:בקיצור מי הבלם מה הדיבור ? שמועות משהו ?
לפי שמועות מהאינטרנט מדובר בבלם שבדי.
הוא איסלנדיKevinDurant אמר:איולפסון?Kaka אמר:Liberman אמר:בקיצור מי הבלם מה הדיבור ? שמועות משהו ?
לפי שמועות מהאינטרנט מדובר בבלם שבדי.
Daniel123 אמר:בהנחה ומוחמד מקבל אזרחות השבוע, הייתם מביאים 2 בלמים זרים ? או בלם זר ועוד קשר אחורי ?
אני מתחיל לשמוע דעות חלוקות שאנחנו צריכים 2 בלמים זרים שישחקו יחד כי שון לא מתאים לרמות האלה .
מה אתם אומרים ?
Daniel123 אמר:בהנחה ומוחמד מקבל אזרחות השבוע, הייתם מביאים 2 בלמים זרים ? או בלם זר ועוד קשר אחורי ?
אני מתחיל לשמוע דעות חלוקות שאנחנו צריכים 2 בלמים זרים שישחקו יחד כי שון לא מתאים לרמות האלה .
מה אתם אומרים ?
MHFC4EVER אמר:Daniel123 אמר:בהנחה ומוחמד מקבל אזרחות השבוע, הייתם מביאים 2 בלמים זרים ? או בלם זר ועוד קשר אחורי ?
מה אתם אומרים ?
שון מאוד מתאים לרמות האלה
מי שלא מתאים זה קורנו
כן צודק, לא זוכר למה זכרתי שבדיKaka אמר:הוא איסלנדיKevinDurant אמר:איולפסון?Kaka אמר:לפי שמועות מהאינטרנט מדובר בבלם שבדי.
KevinDurant אמר:כן צודק, לא זוכר למה זכרתי שבדיKaka אמר:הוא איסלנדיKevinDurant אמר:איולפסון?
לדעתי בבתים זה הופך ללא רלוונטי, כלומר אם שחקן שיחק במוקדמות במדי קבוצה אחת הוא יכול לשחק בבתים בקבוצה אחרתMHFC4EVER אמר:יש איזה חוק ששחקן ששיחק באירופה העונה עם קבוצה אחת לא יכול לשחק עם עוד אחת?
או שזה פר מפעל?
ירוק רפואי אמר:הלוואי שנקבל בימים הקרובים איזה וולקאם של בלם אכזר,פלוס תמונה של עלי ממשרד הפנים עם התעודה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!