מסכים שצריך למנות אנשי מקצוע טובים. כמה כאלה אתה מכיר בישראל? מנהלים מקצועיים ומאמנים?
מי מונה כי הוא "מקורב"? גם אלמןג כהן היה שחקן, להזכירך. שיחק בחו"ל, קריירה די דומה לרפאלוב. יותר מזה- אני זןכר טוב מאוד את עטר, בכל התכניות, אומר שצריך למנות את רפאלוב כי הוא מכיר הכל מבפנים, הוא יודע מה חסר ומה צריך. לא זוכר שמישהו קבר אותו על האמירות האלה.
אני גם זוכר שכשהחזירו את צרפתי, אמרו שעכשיו ברק יחזור לעצמו כי זה בדיוק מה שהיה חסר.
90% מהפרשנות היא בדיעבד, 10% מתבססת על שמועות, כמן במקרה עובדיה. לא מכיר אותו וגם אתם לא. אולי הוא גרוע, אולי יענקלה מבין משהו בניהול ויודע להעריך. נתפסו לעובדיה כי הוא איש כדורגל בעברו וכשאמרו שהןא עוזר לרפאלוב, ישר הלכו על הקטע המקצועי, כאילו הוא יושב על קלטות ומתכנן מערכים.
בפועל, לדעתי, לליאור אין מושג בצד הניהולי של התפקיד בו הוא מחזיק. הוא לא יודע לנהל מו"מ, בדיקות רפואיות, ביטוחים, טיסות, מיסים, חלוקת תקציב, השכרת דירות וכו'. דברים שאלברמן כנראה עסק בהם או בחלקם, עכשיו עובדיה נאלץ לעשות.
נכון, יענקלה מינה אותם. מתוך מאגר לא קיים של אנשי מקצוע ישראלים "לרמה של מכבי" וזרים שכשלו פה בצורה סדרתית ואם היו מצליחים- היו עוזבים.
תן לי לבשר לך- גם הבעלים הבא ימנה אנשי מקצוע וגם הוא עלול להכשל, בטח כשהמאגר הוא אותו מאגר.
יש טעות אחת שאני כן מייחס ליענקלה והיא ההאחזות בבכר. יכול להיות שיתברר שהוא צודק. בכל מקרה אני לא רואה את כל העולם ואחותו חושבים אחרת ממנו בענין הזה.