אין שאלה זה עלי ועוד עשרה רק שיהיה בריאיש מצב. העיקר לא להמציא עמדות לשחקנים ולא להזיז את כולם בגלל עמדה חסרה אחרת.
אגב אם עלי עדיין כשיר לכדורגל הייתי משחק איתו לפני אזולאי.
אין שאלה זה עלי ועוד עשרה רק שיהיה בריאיש מצב. העיקר לא להמציא עמדות לשחקנים ולא להזיז את כולם בגלל עמדה חסרה אחרת.
אגב אם עלי עדיין כשיר לכדורגל הייתי משחק איתו לפני אזולאי.
ואז לא מחתימים אף אחד ומספרים לתקשורת שלא היה מספיק זמןלוסקי עולה מהספסל נגד ר"ג נותן בישול יפה לדחיקה של נובאקוביץ' אחרי פריצה מסחררת באגף ימין והכותרות למחרת צועקות "לא צריך מחליף לבנסון, יש לנו את הכנף ימין הכי טוב של הדור הקרוב בישראל" ו "מי אמר שהוא לא יודע לכבוש שערים, נובאקוביץ' עוד יתן את הטון".
כמה ימים אחר כך מקבלים 4 ממכבי ת"א בלי לבעוט לשער פעם אחת.
מוקדם מדי ללוסקי, זה סביבות מחזור 5/6 יהיה שיתחילו לזרוק את הצעירים כי אין מה להפסיד. מחזור ראשון אתה עוד רץ לאליפות, נדבר אחרי מחזור שני בחוץ נגד הצהבת.לוסקי עולה מהספסל נגד ר"ג נותן בישול יפה לדחיקה של נובאקוביץ' אחרי פריצה מסחררת באגף ימין והכותרות למחרת צועקות "לא צריך מחליף לבנסון, יש לנו את הכנף ימין הכי טוב של הדור הקרוב בישראל" ו "מי אמר שהוא לא יודע לכבוש שערים, נובאקוביץ' עוד יתן את הטון".
כמה ימים אחר כך מקבלים 4 ממכבי ת"א בלי לבעוט לשער פעם אחת
נמאס כבר מהחרא הזה
זה הבעיה במכבי חיפה אגב.
התגובות בקהל פחות רלוונטיות כמו החוסר יכולת לקבל החלטה מקצועית ולדבוק בה.זה הבעיה במכבי חיפה אגב.
המנהל מקצועי בא ואומר יש פה כוכב על חלל והעתיד של הכדורגל, על שחקן בן 16, שרק עכשיו נכנס לגיל נוער.
ואז, בצדק או לא בצדק, שהוא יורד לשחק בנוער כדי לקבל דקות ולא להיות השחקן האחרון בספסל, זה מייצר תגובות בקהל.
הוא פתח בהתחלה בגביע הטוטו ונראה קצת פחות טוב וקאני הבקיע שני משחקים רצוף (אאלט) ורוצים לרוץ אתו קצת ובזמן הזה גרימברג יכול לעשות משחקים מלאים בנוער ולהרגיש 90 דק' מאשר להיכנס לפירורים כאלה ואחרים או להמשיך בספסל, בטח ובטח אם נובאקוביץ' ומלמד בסגל.התגובות בקהל פחות רלוונטיות כמו החוסר יכולת לקבל החלטה מקצועית ולדבוק בה.
זה פשוט מטורף לגמרי שרגע אחד מציגים אותו כחלוץ העתיד וכזה שחייב לקבל דקות ולזרוח העונה ורגע אחרי מוחקים אותו לגמרי והוא רביעי בהיררכיה אחרי קאני, אין אמצע.
גם במקרה הזה צריך לזכור שמלמד ונובאקוביץ' לא היו בסגל בשבועיים האחרונים שהם כביכול מעליו בהיררכיה.כשאין איכות, אין גם היררכיה, ואז התחלופה בסגל ובהרכב משתנה באופן מהיר יותר, כי הצוות מנסה לטרוף את הקלפים פעם אחר פעם (מה שלא יעזור כי אין איכות).
בעונת הצ'מפיונס הייתה תחלופה בהרכב רק אחרי שנטע עזב, כי היה חסר קשר אחורי, עד שברק מצא נוסחה אחרת שניצחה משחקים (עם קשר אחד, בדרך כלל פאני).
כאן הסיטואציה שונה כי הבור הוא הרבה הרבה יותר גדול.
סלח לי זה ממש לא מעניין כל מה שכתבת עכשיו.הוא פתח בהתחלה בגביע הטוטו ונראה קצת פחות טוב וקאני הבקיע שני משחקים רצוף (אאלט) ורוצים לרוץ אתו קצת ובזמן הזה גרימברג יכול לעשות משחקים מלאים בנוער ולהרגיש 90 דק' מאשר להיכנס לפירורים כאלה ואחרים או להמשיך בספסל, בטח ובטח אם נובאקוביץ' ומלמד בסגל.
זה לא כזה תלוש. עם הפציעות במועדון הוא ישחק עוד הרבה השנה
אני מסכים אתך בגדול, בטח שלא הייתי נותן לקאני דקות על גרימברג ועוד בגביע הטוטו.סלח לי זה ממש לא מעניין כל מה שכתבת עכשיו.
הפער בין להצהיר במסע"ת של פתיחת עונה על שחקן כעל כישרון ענק שהולך בתקופה הקרובה להפוך לחלוץ הישראלי המוביל של הדור ולפתוח איתו בהרכב במשחקי ההכנה הראשונים לבין למחוק אותו לגמרי הוא פסיכי.
ההתנהלות הזאת היא כל כך חובבנית שזה כאילו הם בכוח גם מנסים לשרוף פה שחקני עתיד על ידי האדרה מוגזמת שלא לצורך ואז מיד הורדה חזרה לנוער.
הם מביכים.
הערת אגב: אני הייתי נותן לגרימברג את המפתחות בהרכב בהינתן וזה הסגל והחלוץ היחיד שלנו בסגל זה מלמד שהזדקן בעוד שנה ושאני מחזיק ממנו חלוץ רחבה טוב אבל לא חלוץ לרמות של מכבי חיפה. חלוץ צריך ביטחון ולדעת שהוא רץ בהרכב תקופה כדי להצליח.
כמאמן הייתי נותן לטוב מבינם לשחק. לדעתי כרגע זה מלמד.סלח לי זה ממש לא מעניין כל מה שכתבת עכשיו.
הפער בין להצהיר במסע"ת של פתיחת עונה על שחקן כעל כישרון ענק שהולך בתקופה הקרובה להפוך לחלוץ הישראלי המוביל של הדור ולפתוח איתו בהרכב במשחקי ההכנה הראשונים לבין למחוק אותו לגמרי הוא פסיכי.
ההתנהלות הזאת היא כל כך חובבנית שזה כאילו הם בכוח גם מנסים לשרוף פה שחקני עתיד על ידי האדרה מוגזמת שלא לצורך ואז מיד הורדה חזרה לנוער.
הם מביכים.
הערת אגב: אני הייתי נותן לגרימברג את המפתחות בהרכב בהינתן וזה הסגל והחלוץ היחיד שלנו בסגל זה מלמד שהזדקן בעוד שנה ושאני מחזיק ממנו חלוץ רחבה טוב אבל לא חלוץ לרמות של מכבי חיפה. חלוץ צריך ביטחון ולדעת שהוא רץ בהרכב תקופה כדי להצליח.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!