lemmacantor
חבר בבורד
אלונה חקיינית של שחר. הדחיה גם עוזרת להם. זה משחק על עונה אירופית, אבל למה שהיא תיזום משהו בעצמה?
אני בטוח שאם נמנה מאמן זר, גם וזה יעבוד, אז גם היא תרצה.
אני בטוח שאם נמנה מאמן זר, גם וזה יעבוד, אז גם היא תרצה.
תסלח לי כן? אבל זאת הודעה מביכה. גולדהאר מחמש אותם ויש להם עכשיו הרבה איכות. עדיין הם לא קבוצה מאוזנת אבל עם כל החיזוקים שבדרך זה יתחיל להתאזן אצלהם.Judokan אמר:Daniel123 אמר:אני אגיד לכם את האמת, אחרי שראיתי אתמול את הקבוצה הבנתי שגם עם דסה וזהבי יהיה להם מאוד קשה .
אנחנו רק צריכים להעמיק יותר את הסגל שלנו .
יונתן כהן סתם שחקן לא מזיז לי יותר מידי .
האגפים שלנו ברמה אחרת משלהם .
לגמרי. יש פה קבוצה ברמה אירופאית לחלוטין, שמתמודדת שווה בשווה ועדיפה על קבוצות צ'מפיונס, ואנשים אוכלים סרטים כי הם מחזירים אסופת ליגיונרים כושלים שזרחו כשלא הייתה טיפת תחרות בליגה. או מאמן מפוצץ יח"צ שבגדול לא עשה שום דבר מיוחד חוץ מאשר אותן שנתיים פה, אבל מאדירים אותו כאילו הוא מינימום מרצ'לו ליפי.
שיהיה להם בהצלחה לנהל את אסופת האגו הזו שבה כל אחד מצפה לשחק קבוע ויעשה פוזות אם לא
Daniel123 אמר:hezildo אמר:אסור לזלזל בהם. הם עושים מסע רכש רציני ועוד לא סיימו. אם זה יתחבר להם הם יהיו איתנו במירוץ עד הרגע האחרון.
תהיה עונה מאוד מסקרנת.
מעניין אותי לדעת אם אתם חושבים שקבוצה של ב"ש עם ברק יותר חזקה ממכבי חיפה של היום ?
Judokan אמר:ולגבי איביץ' - בינתיים זה בעיקר יחצ. הוא לקח אליפויות בליגה בשנתיים אולי הכי חלשות שהיו פה מאז האליפות הראשונה של אלישע לוי.
זה לא שהוא גבר על קבוצות טובות של בכר, אלא על קבוצה שדי קרסה אחרי שלוש אליפויות.
אז תסלח לי אם אני לא מתלהב.
בינתיים הוא הספיק להיבעט מווטפורד, ומרוב שהוא מאמן כזה מוצלח במשך שנה וחצי שום קבוצה רצינית לא הסתכלה לכיוונו.
מסכים עם כל מילה.Judokan אמר:זו ממש לא הודעה מביכה. די עם התבוסתניות הזו שאתם מפגינים פה.
ההחתמות שלהם הם סימפטום בולט לעבודה גרועה ומנהל מקצועי חסר מושג. הוא לא מחתים שחקנים שצריך אלא הולך רק על המוכר והידוע.
יונתן כהן, זהבי ויובנוביץ' זו שלישייה שמנוגדת לכל צורת המשחק של איביץ'. שלישייה עם תרומה הגנתית נמוכה שמצפה שהקבוצה תבנה בשבילה. לא סתם איביץ' ספסל את כהן מלא פעמיים בשנתיים שלו פה בדיוק על זה.
יש להם שחקן של פעם בדור כמו גלוך, אז הם מפוצצים את הסגל בשחקנים יקרים שיצפו למלא דקות משחק ויבואו על חשבונו. או שהם אמחזיקים בערך 11 קשרים בסגל.
ככה לא בונים קבוצה, ככה מתנהלת קבוצה בלחץ היסטרי שנואשת איכשהו לתפוס.
ולגבי איביץ' - בינתיים זה בעיקר יחצ. הוא לקח אליפויות בליגה בשנתיים אולי הכי חלשות שהיו פה מאז האליפות הראשונה של אלישע לוי. זה לא שהוא גבר על קבוצות טובות של בכר, אלא על קבוצה שדי קרסה אחרי שלוש אליפויות.
בינתיים הוא הספיק להיבעט מווטפורד, ומרוב שהוא מאמן כזה מוצלח במשך שנה וחצי שום קבוצה רצינית לא הסתכלה לכיוונו.
Apoc אמר:יאן יוסופוב חתם במ.ס. אשדוד
החתמה מלוכלכת שנתפרה בין חוגג לג'קי
עוד שנתיים-שלוש נשמע על כך שג'קי לא מוכן למכור בפחות מ4 מיליון אירו?
GKagelmacher אמר:Apoc אמר:יאן יוסופוב חתם במ.ס. אשדוד
החתמה מלוכלכת שנתפרה בין חוגג לג'קי
עוד שנתיים-שלוש נשמע על כך שג'קי לא מוכן למכור בפחות מ4 מיליון אירו?
מי זה ולמה המסקנה היא שזה עסקה לא כשרה?
Judokan אמר:זו ממש לא הודעה מביכה. די עם התבוסתניות הזו שאתם מפגינים פה.
ההחתמות שלהם הם סימפטום בולט לעבודה גרועה ומנהל מקצועי חסר מושג. הוא לא מחתים שחקנים שצריך אלא הולך רק על המוכר והידוע.
יונתן כהן, זהבי ויובנוביץ' זו שלישייה שמנוגדת לכל צורת המשחק של איביץ'. שלישייה עם תרומה הגנתית נמוכה שמצפה שהקבוצה תבנה בשבילה. לא סתם איביץ' ספסל את כהן מלא פעמיים בשנתיים שלו פה בדיוק על זה.
יש להם שחקן של פעם בדור כמו גלוך, אז הם מפוצצים את הסגל בשחקנים יקרים שיצפו למלא דקות משחק ויבואו על חשבונו. או שהם אמחזיקים בערך 11 קשרים בסגל.
ולגבי איביץ' - בינתיים זה בעיקר יחצ. הוא לקח אליפויות בליגה בשנתיים אולי הכי חלשות שהיו פה מאז האליפות הראשונה של אלישע לוי. זה לא שהוא גבר על קבוצות טובות של בכר, אלא על קבוצה שדי קרסה אחרי שלוש אליפויות.
Kaka אמר:רק מכבי חיפה ומכבי ת"א התחזקו.
greenguy אמר:Judokan אמר:זו ממש לא הודעה מביכה. די עם התבוסתניות הזו שאתם מפגינים פה.
זה ממש לא תבוסתנות זה ריאליות ואובייקטיביות.
איביץ׳ מאמן הגנתי מצויין וכן רואים טביעת אצבע של מאמן. שוב כמו שאמרתי לדעתי במאצ׳אפים מול ברק הוא מוביל. אי אפשר לזלזל כמו שאני חושב שברק מאמן ענק ובאירופה יהיה לו קשה ככה גם לאיביץ׳
מכבי תל אביב עם עומק ואיכות ואי אפשר להתעלם מזה.
ברגע שגולדהאר פותח את הכיס אין לנו באמת את היכולת להתמודד איתו ושחר כבר הוכיח בעבר שבעלים אחר פותח את הכיס הוא לוקח צעד אחורה.
לכן השנה הזאת עוד אנחנו טובים ועם סגל איכותי אבל שנה הבאה לדעתי ניהיה בבעיה,בטח אם נעשה קמפיין אירופאי מוצלח(הלוואי) ויימכרו שחקנים.
הדבר המעודד היחיד זה שאיביץ׳ לא סופר את גלוך שבעיניי זה פשע אם זה היה אצלנו הייתי מאוד מבואס ששחקן כזה לא משחק.
הם עדיין לא סיימו לבנות את הקבוצה ומסתמן שאם הם לא יעברו הם יטיילו לאליפות
נשארו אותה קבוצה משעממת וחסרת יצירתיות.Judokan אמר:Kaka אמר:רק מכבי חיפה ומכבי ת"א התחזקו.
באר שבע מאוד גיוונה (על הנייר) את ההתקפה שהייתה החלק החלש שלה בשנה שעברה. סלימאני, סולימאנוב וחמד אלה תוספות שנותנות להם אופציות מעניינות, ונראה שגם חטואל עשה עוד צעד.
במקביל הם שמרו על כל ההגנה שהייתה נקודת החוזק שלהם.
אני חושב שהם לא בדרג האיכות שלנו, אבל הם ללא ספק התחזקו
Kaka אמר:נשארו אותה קבוצה משעממת וחסרת יצירתיות.Judokan אמר:Kaka אמר:רק מכבי חיפה ומכבי ת"א התחזקו.
באר שבע מאוד גיוונה (על הנייר) את ההתקפה שהייתה החלק החלש שלה בשנה שעברה. סלימאני, סולימאנוב וחמד אלה תוספות שנותנות להם אופציות מעניינות, ונראה שגם חטואל עשה עוד צעד.
לחלוצים שלהם אין שום משמעות כשאין לקבוצה בכלל את היכולת לשחק נגד קבוצות שמתגוננות. אפס יצירתיות, שחקנים בינוניים מאוד והדרך היחידה שלהם לכבוש זה מצבים נייחים. גם הקווקזי שהגיע מתמחה בהרמות וכדורים ארוכים.hezildo אמר:Kaka אמר:נשארו אותה קבוצה משעממת וחסרת יצירתיות.Judokan אמר:באר שבע מאוד גיוונה (על הנייר) את ההתקפה שהייתה החלק החלש שלה בשנה שעברה. סלימאני, סולימאנוב וחמד אלה תוספות שנותנות להם אופציות מעניינות, ונראה שגם חטואל עשה עוד צעד.
זה לא אומר שהם לא התחזקו. יש להם חלוצים יותר ומגוונים עכשיו. כבר היו קבוצות שלקחו אליפויות עם הרבה נצחונות 1-0.
אני לא אומר שהם יקחו אליפות ככה אבל הם יהיו למעלה ויעשו צרות לנו ולצהבת.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!