פורסם כבר אתמול.נו מה יהיה 3 שעות לפני בן דור מפרסם את ההרכב
וזה אחרי שכמה מהחבר'ה הטובים בענף התכנסו במשך חצי שנה כדי לעבוד במשך 3 חודשים עם תקציב של 120 מיליון שקל ולהעמיד פה את הקבוצה הטובה ביותר שהם יכולים.הרכב מכבי חיפה להפועל רמת גן: עומרי גלזר; יילה בטאיי, פדראו, נייגל לונווייק, צונאמי; ירין לוי, איתן אזולאי, ברוניניו; קני סייף, קנגי חורה וסילבה קאני
התקפה של סכנין. יש מצב ששל סכנין יותר טובה אפילו
הצליחו להחליש את אחת ההתקפות החלשות שהיו פה. זה הישג שאין לזלזל בו.וזה אחרי שכמה מהחבר'ה הטובים בענף התכנסו במשך חצי שנה כדי לעבוד במשך 3 חודשים עם תקציב של 120 מיליון שקל ולהעמיד פה את הקבוצה הטובה ביותר שהם יכולים.
אם באמת להיות רציניים לרגע, אף אחד מאיתנו לא באמת יודע מה אפשר לעשות יותר טוב.הצליחו להחליש את אחת ההתקפות החלשות שהיו פה. זה הישג שאין לזלזל בו.
אני סקפטי שהתקציב הוא באמת 120 מיליון שקל.וזה אחרי שכמה מהחבר'ה הטובים בענף התכנסו במשך חצי שנה כדי לעבוד במשך 3 חודשים עם תקציב של 120 מיליון שקל ולהעמיד פה את הקבוצה הטובה ביותר שהם יכולים.
גם אני.אני סקפטי שהתקציב הוא באמת 120 מיליון שקל.
למעט בטאיי וברוניניו אין מקום אחד שאפשר למצוא בו נחמה על המגרשכולם עוברים באהלן אהלן עם זה שעולים למשחק הראשון בליגה כשפדראו בהרכב?
פדראו פותח אז יש במות לכבודולמה יש במות מחוץ לאיצטדיון? מישהו ראה את ההרכב?
נכון, אבל יש הבדל בין שחקנים נכים פשוט כי זו הרמה שלהם בכדורגל, לבין שחקן שאם יגיש בקשה לתעודת נכה רשמית רוב הסיכויים שיקבל.למעט בטאיי וברוניניו אין מקום אחד שאפשר למצוא בו נחמה על המגרש
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!