lemmacantor
חבר בבורד
Apoc אמר:קשר 6 וכנף ימין זרים
הייתי גם מחליף את החלוץ לפני שראיתי אותו
או זה או שהקריירה שלך נגמרת
זה כזה פשוט, וגם אתה אמור להבין את זה רפא
כיוון שאני לא רואה אופק גדול מדי לשחר כאן, אז גם לא רואה אופק גדול לרפאלוב ממילא.
Apoc אמר:קשר 6 וכנף ימין זרים
עלי מוחמד צריך להיות ממוסמר להרכב כל עוד הוא יכול, חלאיילי לא יכול להיות שחקן הרכב כאן למרות הגול, זה בינוני מדי, כנ"ל סדריק דון שאמור להיות מוחלףApoc אמר:קשר 6 וכנף ימין זרים
אין לי שום דבר עם רפאלוב מן הסתם, אבל מה שקורה פה בשני המשחקים האלה בגביע הטוטו לא קשור אליו בשום צורה.כובע קש אמר:את החוסר מושג שלו ראו עוד בעונה שעברה, לבן אדם אין הבנה בסיסית בכדורגל ובטח שלא בבניית סגל.
לתת לו גם את העונה הזאת זה פשע
KevinDurant אמר:אין לי שום דבר עם רפאלוב מן הסתם, אבל מה שקורה פה בשני המשחקים האלה בגביע הטוטו לא קשור אליו בשום צורה.כובע קש אמר:את החוסר מושג שלו ראו עוד בעונה שעברה, לבן אדם אין הבנה בסיסית בכדורגל ובטח שלא בבניית סגל.
לעלות 2 משחקים ככה, עם 2 הרכבים די שונים אפילו, זה אך ורק על המאמן
איזה ריאל מדריד? נראה לך הגיוני להיראות ככה ב2 משחקים נגד הפועל חיפה וק''ש? למה מול מי משחקים? סיטי? ברצלונה? השחקנים נראים אבודים על הדשא, אני לא זוכר דבר כזה בחייםtago064 אמר:KevinDurant אמר:אין לי שום דבר עם רפאלוב מן הסתם, אבל מה שקורה פה בשני המשחקים האלה בגביע הטוטו לא קשור אליו בשום צורה.כובע קש אמר:את החוסר מושג שלו ראו עוד בעונה שעברה, לבן אדם אין הבנה בסיסית בכדורגל ובטח שלא בבניית סגל.
אני לא מגן על בכר, אבל זה לא שיש לו סגל של ריאל מדריד, בכר מאמן חלש מאד וסמרטוט, הוא היה דורש שחקני רכש הרבה יותר רציניים כשהוא היה בפוקוס
KevinDurant אמר:אין לי שום דבר עם רפאלוב מן הסתם, אבל מה שקורה פה בשני המשחקים האלה בגביע הטוטו לא קשור אליו בשום צורה.כובע קש אמר:את החוסר מושג שלו ראו עוד בעונה שעברה, לבן אדם אין הבנה בסיסית בכדורגל ובטח שלא בבניית סגל.
KevinDurant אמר:איזה ריאל מדריד? נראה לך הגיוני להיראות ככה ב2 משחקים נגד הפועל חיפה וק''ש? למה מול מי משחקים? סיטי? ברצלונה? השחקנים נראים אבודים על הדשא, אני לא זוכר דבר כזה בחייםtago064 אמר:KevinDurant אמר:אין לי שום דבר עם רפאלוב מן הסתם, אבל מה שקורה פה בשני המשחקים האלה בגביע הטוטו לא קשור אליו בשום צורה.
אני לא מגן על בכר, אבל זה לא שיש לו סגל של ריאל מדריד, בכר מאמן חלש מאד וסמרטוט, הוא היה דורש שחקני רכש הרבה יותר רציניים כשהוא היה בפוקוס
tago064 אמר:KevinDurant אמר:איזה ריאל מדריד? נראה לך הגיוני להיראות ככה ב2 משחקים נגד הפועל חיפה וק''ש? למה מול מי משחקים? סיטי? ברצלונה? השחקנים נראים אבודים על הדשא, אני לא זוכר דבר כזה בחייםtago064 אמר:אני לא מגן על בכר, אבל זה לא שיש לו סגל של ריאל מדריד, בכר מאמן חלש מאד וסמרטוט, הוא היה דורש שחקני רכש הרבה יותר רציניים כשהוא היה בפוקוס
מדבר על איכות
איזה שחקן איכותי עם כישרון יש לך כאן? אז על הדשא הם יעמדו יותר טוב עם מאמן אחר, נגיד, מה חוץ מזה?
Smile אמר:tago064 אמר:KevinDurant אמר:איזה ריאל מדריד? נראה לך הגיוני להיראות ככה ב2 משחקים נגד הפועל חיפה וק''ש? למה מול מי משחקים? סיטי? ברצלונה? השחקנים נראים אבודים על הדשא, אני לא זוכר דבר כזה בחיים
מדבר על איכות
איזה שחקן איכותי עם כישרון יש לך כאן? אז על הדשא הם יעמדו יותר טוב עם מאמן אחר, נגיד, מה חוץ מזה?
ברגע שיעמדו יותר טוב לא יקבלו שלישיות ויוכלו לייצר דברים בהתקפה ולא איזה מעבר פעם ברבע שעה.
עמידה נכונה זה הבסיס בכדורגל
tago064 אמר:Smile אמר:tago064 אמר:מדבר על איכות
ברגע שיעמדו יותר טוב לא יקבלו שלישיות ויוכלו לייצר דברים בהתקפה ולא איזה מעבר פעם ברבע שעה.
אז תנצח בגול בשיניים, זה לא שפתאום תתמודד על אליפות
tago064 אמר:Smile אמר:tago064 אמר:מדבר על איכות
אז תנצח בגול בשיניים, זה לא שפתאום תתמודד על אליפות
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!