נושא הנהלה ליאור רפאלוב - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לדעתי אחד המינויים הגרועים בתולדות מכבי חיפה ואלוהים יודע שהיו. להצניח בן אדם שהרגע פרש (וגם לא רצה לפרוש) לתפקיד כל כך משמעותי עם אפס ניסיון זה לעשות לו עוול ענק וגם למועדון. הוא בדרך לגמור קריירה עד סוף השנה, מאחל לו שימצא מקום טוב בסוכנות של דודו או שיצליח לעקוץ איזה תפקיד בבלגיה כי אחרי הכישלון המדהד שאנחנו הולכים לקבל העונה יהיה ליענקל׳ה מאוד קשה להשאיר אותו.

אגב לפחות אלאך היה גבר ואמר לאוהדים בפנים שמכוונים למקומות 4-6 ולבנות קבוצה בניגוד אליו ואל בכר שפולטים סיסמאות על ״לסיים כמה שיותר גבוה ולהתמודד על כל התארים״ ובונים קבוצה שמגרדת פלייאוף עליון.
עשו לו עוול עצום ועוד בעונה הקודמת הצמידו לו את איציק עובדיה.

השנה תהיה שנת המבחן שלו למרות שכרגע זה נראה לא טוב אבל נראה שכל הכוח אצלו.

עשו לו עוול עצום ועוד בעונה הקודמת הצמידו לו את איציק עובדיה.

השנה תהיה שנת המבחן שלו למרות שכרגע זה נראה לא טוב אבל נראה שכל הכוח אצלו.
מי שאוהב לעבוד עקום בעיה שלו. ההתנהלות שלו הפוכה מהתפקיד של מנהל מקצועי. עניין אחר שהמועדון לא מאמין בפורמט הזה גם ככה.

מי שאוהב לעבוד עקום בעיה שלו. ההתנהלות שלו הפוכה מהתפקיד של מנהל מקצועי. עניין אחר שהמועדון לא מאמין בפורמט הזה גם ככה.
כל המינוי שלו לא היה רציני כמו עשרות מינויים במכבי חיפה.

איך אתה ממנה מנהל מקצועי שמגיע לקבוצה שצריכה מהפכה מוחלטת, בלי מאמן ובלי כלום, ששבוע לפני עוד היה על הדשא וחשב שהוא ממשיך לשחק כדורגל? בלי שום תכנית, בלי שום ניסיון, בלי שום תכנון לגבי מה לעשות פה

עשו לו עוול? הצמידו לו אקדח לראש והכריחו אותו לקבל את התפקיד?
בהתחלה הוא הוגדר כסקאוט והוא היה צריך להשאר סקאוט. הוא הסכים להיות מנהל מקצועי אז עכשיו הוא צריך
לשאת באחריות.

וזה לא משנה את העובדה שהמינוי שלו עקום ולא מתאים, וזה עוד הוכחה לריקבון של המערכת.

אני באמת תוהה מה חשב כשהחליט להביא את לודוויק ואני תוהה אם בכלל ראו את השחקן לפני שהחליטו להחתים

דפ״ר בלי טיפת אינטיליגנציה
הבנה בסיסית אין לו שנה שניה ברציפות
יותר חלש ממו אלאך

עשו לו עוול? הצמידו לו אקדח לראש והכריחו אותו לקבל את התפקיד?
בהתחלה הוא הוגדר כסקאוט והוא היה צריך להשאר סקאוט. הוא הסכים להיות מנהל מקצועי אז עכשיו הוא צריך
לשאת באחריות.

וזה לא משנה את העובדה שהמינוי שלו עקום ולא מתאים, וזה עוד הוכחה לריקבון של המערכת.
אקדח לראש לא הצמידו בטוח. אגב יכל גם להמשיך לשחק עוד עונה במקום אחר. אם אתה עובד עקום, אז בעיה שלך. לא חייבים לעבוד תחת הדגנרט הזקן. רפאלוב עובד רק עקום ועושה את כל הפעולות ההפוכות מניהול מקצועי ואת הסיפור שלו בתפקיד הזה הוא יגמור בקרוב. אף אחד לא יגע בו אחרי זה.

שיתרסק יחד עם בכר ויענקל'ך, שיעשו לנו טובה ויתנדפו שלושתם מהמועדון הזה מהר ושיקחו איתם גם את איציק עובדיה

שימשיך להגיד לכתבים שבנסון שחקן טוב ולא חושבים לשחרר אותו.
פשוט בדיחה.

יוקרב על ידי שחר ברגע ששחר יצטייר כמי שנכנס לפעולה כדי לעשות סדר (בבלגן שיצר).

יוקרב על ידי שחר ברגע ששחר יצטייר כמי שנכנס לפעולה כדי לעשות סדר (בבלגן שיצר).

ידענו את זה מהיום שהוא מונה ל"סקאוט ראשי".
ליאור לא הבעיה, הוא רק סימפטום.

אני יכול למנות הרבה מאוד טעויות שנעשו הקיץ אבל אני אתמקד באחת: אתה לא מחליף חלוץ זר כשיש לך שני חלוצים סבירים. הקצאת משאבים מיותרת.

אני יכול למנות הרבה מאוד טעויות שנעשו הקיץ אבל אני אתמקד באחת: אתה לא מחליף חלוץ זר כשיש לך שני חלוצים סבירים. הקצאת משאבים מיותרת.
וואלה, לא היו כאן שום משאבים. רכש סתמי קלאסי, זה גם כנראה השחקן שעלה הכי מעט, גם שכר וגם אורך חוזה. אני אגיד שוב, גיא מלמד ואפילו סילבה קאני יספיקו ברגע שיש שחקני כנף איכותיים שיוצרים מצבים. ברגע שגם האגפים בינוניים, גם אם תביא את האלנד זה לא יעזור

וואלה, לא היו כאן שום משאבים. רכש סתמי קלאסי, זה גם כנראה השחקן שעלה הכי מעט, גם שכר וגם אורך חוזה. אני אגיד שוב, גיא מלמד ואפילו סילבה קאני יספיקו ברגע שיש שחקני כנף איכותיים שיוצרים מצבים. ברגע שגם האגפים בינוניים, גם אם תביא את האלנד זה לא יעזור
גם אנרגיה זה משאב. ההתמקדות הזו היא מיותרת. מה גם בשנה הבאה נצטרך להיפטר משני חלוצים (אני הייתי משאיר את סטיוארט, שחקן טוב).

היה צריך להביא חלוץ זר
מלמד לא יכול להיות פה חלוץ ראשון
מי זה גרימברג? אין לו גול בבוגרים, אני לא מבין על מה אנשים מדברים. אתם יוצאים לעונה עם שחקן בן 16 על סמך זה שיש לו פוטנציאל?

זה שהביאו חלוץ זר שלא יודע להבקיע וגם לא רושמים אותו זה סוגייה נפרדת.

זה אחלה שאתה רוצה לשחק 3 בלמים.
וזה אחלה שהצבת את זה לבכר כעובדה בפגישת העבודה שלכם.
אבל,
בכר לא יודע לאמן 3 בלמים.
ובעיקר, אין לך סגל שמתאים לזה(לא כל מה שקומפאני החבר הטוב שלך עושה, אפשר להביא גם לפה). ולא עשית בקיץ משהו שיהפוך את הסגל בזה למתאים למערך בזה.

ועכשיו, תודה בטעות שלך.
תביא את מה שצריך להביא.

תחזרו לבסיס של הכדורגל שזה אמצע חזק. ותעשו את ההתאמות.

כל כך הרבה טעויות בכל כך מעט זמן.
לא להאמין.

מינוי שנולד בחטא, וממשיך להחטיא כל הזמן.

היה צריך להביא חלוץ זר
מי זה גרימברג? אין לו גול בבוגרים, אני לא מבין על מה אנשים מדברים. אתם יוצאים לעונה עם שחקן בן 16 על סמך זה שיש לו פוטנציאל?

מחזק ומוסיף שגם אם נניח ומלמד ברמה להיות חלוץ ראשון, עדיין צריך חלוץ נוסף ואי אפשר לבנות על 2 שחקני נוער.
צריך תחרות בעמדה.

ולא עשית בקיץ משהו שיהפוך את הסגל בזה למתאים למערך בזה.

אבל הוא החתים 2 בלמים (שאחד מהם מתאים במקרה הטוב לאפרוחים ג')
למה להגיד סתם שהוא לא עשה כלום כדי להתאים לקו 5

היה צריך להביא חלוץ זר

סטיוארט שחקן טוב. אני מבין שיש בעיות שהוא עושה פרצופים, אבל אתה לא מחליף חלוץ טוב עם בעיות מנטליות כשמאחוריו חסרים לך 8 שחקני הרכב.

חזרה
למעלה