מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אז כנראה שזה סתם.

מישהו מוכן להסביר לי את נושא רישום נובאקוביץ'?
אם אגבה לא בתוכניות, גם אם לא מוצאים לו קבוצה, למה פשוט לא מקפיאים אותו/מבטלים את הרישום שלו...
איך זה עובד?

נחמני מפרסם שיש מו"מ עם קשר מרכזי.

זה השחקן:

קצת לא ברור לי הפרסום הזה, אחרי שהרבה מקומות ברשת מדברים על זה שהשחקן בדרך לטורקיה עם שכר של מיליון יורו.
במקומות אחרים מוזכר גם הצעות מסעודיה/האמירויות בכסף גדול.

למשל:

נחמני לא זוכר מתי בפעם האחרונה הוא הביא סקופ, אם אי פעם.

אז כנראה שזה סתם.

אם אגבה לא בתוכניות, גם אם לא מוצאים לו קבוצה, למה פשוט לא מקפיאים אותו/מבטלים את הרישום שלו...
איך זה עובד?
התייחסתי לזה בנושא אחר:

אני מעריך שהמועדון מאמין שאפשר לצמצם את הנזק הכלכלי או אפילו להרוויח על אגבה ולכן, דוחים את ההקפאה שלו עד הליגה.

לגבי הקשר הזר, מניח שהיה גישוש לפני שירין חתם והסוכן ניצל את זה לטובת מו״מ אחר. עכשיו ברור שזה לא הולך לקרות ואם יגיע זר, זה יהיה קיצוני זר-בנסון או בלם זר(/דיקסון/המתנה לינואר)-פדראו, רק אחרי שיתרשמו שבנסון או פדראו חייבים לפנות את מקומם לזר אחר. עז אז, מכסת הזרים תישאר מלאה וכפי שהיא היום.

אז כנראה שזה סתם.

איך זה עובד?
בגדול, הקפאה של שחקן גורמת ל-2 דברים מרכזיים.
1. אתה כנראה תצטרך לשם לו את כל השכר שלו. כלומר, לא רק של העונה הנוכחית. ומדובר פה על משהו כמו 770 אלף יורו.
2. הוא יכול לעזוב לאן שרוצה, ואתה לא תראה אגורה. כך שלמעשה תפסיד תוך שנה 1.2 מיליון יורו.

לכן, אין היגיון להקפיא את אגבה(שלא בהסכמה), ואם כבר נזקקים לכך, אז הדעת נותנת שיקפיאו את פדראו שהחוזה שלו מסתיים בסוף העונה.

אני מעריך שזה יסתדר עם אגבה בסוף.

בגדול, הקפאה של שחקן גורמת ל-2 דברים מרכזיים.
1. אתה כנראה תצטרך לשם לו את כל השכר שלו. כלומר, לא רק של העונה הנוכחית. ומדובר פה על משהו כמו 770 אלף יורו.
2. הוא יכול לעזוב לאן שרוצה, ואתה לא תראה אגורה. כך שלמעשה תפסיד תוך שנה 1.2 מיליון יורו.

לכן, אין היגיון להקפיא את אגבה(שלא בהסכמה), ואם כבר נזקקים לכך, אז הדעת נותנת שיקפיאו את פדראו שהחוזה שלו מסתיים בסוף העונה.

אני מעריך שזה יסתדר עם אגבה בסוף.
לא יקפיאו לא אותו ולא אותו. במקסימום הם ימרחו את סוגיית הרישום של נובאקוביץ' עד הקצה בטענה של 7 זרים בסגל גם ככה ושהוא לא הגיע בכושר וכו' וכו'

לא יקפיאו לא אותו ולא אותו. במקסימום הם ימרחו את סוגיית הרישום של נובאקוביץ' עד הקצה בטענה של 7 זרים בסגל גם ככה ושהוא לא הגיע בכושר וכו' וכו'
לא חושב אחרת.
כתבתי שאני מעריך שזה יסתדר עם אגבה, ולא נידרש לעניין ההקפאה.

נחמני בדאבל דאון לגבי סיבו הקשר שהוא פרסם עליו אתמול:

קשר נבחרת גאנה: "רוצה לשחק במכבי חיפה ומקווה שזה יקרה"​

קוואסי סיבו מחזיק בהצעות גם מהליגה הטורקית, אבל נראה נחוש להגיע לירוקים • מקורות בספרד טוענים: "אם ירצה לשחק בישראל, הוא יצטרך להתפשר בשכר"​

השחקן עצמו אמר למקורביו: "אני רוצה לשחק במכבי חיפה ומקווה שזה יקרה". מקורות בספרד טוענים: "אין לקוואסי הרבה זמן לקבל החלטה כי הליגות עוד מעט מתחילות. אם ירצה לשחק בישראל, הוא יצטרך לעשות פשרות בשכר".

גורמים בכרמל אישרו את מועמדותו של הגנאי הבינלאומי, ששיחק בחודש שעברה במונדיאל במקסיקו, ארצות הברית וקנדה, והציג יכולת טובה. הימים הקרובים יכריעו היכן קוואסי ישחק, כאשר השחקן נמצא כעת בגאנה וממתין להתפתחויות בנוגע לקבוצה הבאה שלו.

קוואסי סיבו מחזיק בהצעות גם מהליגה הטורקית, אבל נראה נחוש להגיע לירוקים • מקורות בספרד טוענים: "אם ירצה לשחק בישראל, הוא יצטרך להתפשר בשכר"​

השחקן עצמו אמר למקורביו: "אני רוצה לשחק במכבי חיפה ומקווה שזה יקרה". מקורות בספרד טוענים: "אין לקוואסי הרבה זמן לקבל החלטה כי הליגות עוד מעט מתחילות. אם ירצה לשחק בישראל, הוא יצטרך לעשות פשרות בשכר".

גורמים בכרמל אישרו את מועמדותו של הגנאי הבינלאומי, ששיחק בחודש שעברה במונדיאל במקסיקו, ארצות הברית וקנדה, והציג יכולת טובה. הימים הקרובים יכריעו היכן קוואסי ישחק, כאשר השחקן נמצא כעת בגאנה וממתין להתפתחויות בנוגע לקבוצה הבאה שלו.
לא שיש לי התנגדות לקשר אחורי אבל אני מתקשה להבין מה המהלך שנרקם פה מבחינת הבנייה ולמה הוא מופיע בטרנספרמרקט כ-8.

מה הדיבור על הקשר?
נראה פרופיל מעניין מאוד
ולמה רק נחמני מפרסם עליו?
כרגע זה נראה יותר כמו ספין שהודלף לנחמני.
אם להמר, היה מועמד למקרה שירין יברח ועכשיו אחרי שירין חתם, אפשר לשחרר את זה לאיזה כתב כאילו זו עסקה חיה.

בכנות, לא רואה אותם מביאים עוד שחקן לאמצע. הרוטציה צפופה מאד (שם בצד את האיכות).

יש לו הצעות מטורקיה, ליגה טובה מישראל ויצטרך לוותר על שכר בשביל להגיע לפה.
נשמע הגיוני סך הכל.

נחמני גם אם יגיד לי שיש שמש בחוץ אני לא אאמין.
זה אותו כתב שהוציא כתבה שגלזר שחקן חופשי 4-5 ימים אחרי שהכוכב מימשו עליו את האופציה.
זה אותו כתב שפאקינג נמצא על הקווים במשחק ואמר בפציעה של גלזר שהוא בדרך כרגע לרמבם לצילום, רק שגלזר עלה מדדה לספסל חצי דקה אחרי הדיווח הזה, אתה פאקינג ליידם, כמה כושל אתה יכול להיות בעבודה שלך?
בקיצור נחמני חרטטן הכי גדול שיש, אין לו מושג

נחמני גם אם יגיד לי שיש שמש בחוץ אני לא אאמין.
זה אותו כתב שהוציא כתבה שגלזר שחקן חופשי 4-5 ימים אחרי שהכוכב מימשו עליו את האופציה.
זה אותו כתב שפאקינג נמצא על הקווים במשחק ואמר בפציעה של גלזר שהוא בדרך כרגע לרמבם לצילום, רק שגלזר עלה מדדה לספסל חצי דקה אחרי הדיווח הזה, אתה פאקינג ליידם, כמה כושל אתה יכול להיות בעבודה שלך?
בקיצור נחמני חרטטן הכי גדול שיש, אין לו מושג

ולא לשכוח כמובן את טויודה

חזרה
למעלה