ואם לא מביאים 6?אם מביאים 6 מבחינתי זה מעיד רק על דבר אחד - שהמועדון ממשיך בגחמות של שליפות אחרי ביקורת מהתקשורת
אותה תשובהואם לא מביאים 6?
מתאים לו לחתום בב״ש, יכול לשחק בצ׳מפיונס/ ליגה אירופית.אם יוצא מצב שהוא נוחת בארץ וזה לא אצלנו אני באמת חושב שצריך לעשות פה מעשה קיצוני(בגבול הטעם החוקי והטוב) כנגד ההנהלה ולמחות על עוד הוא מתחנן למכור
לא רואה את אלונה משלמת לו חוזה גדול, צמפיונס לא ישחק תפקיד גדול כי בגילו הוא כבר לא יצא לחול פעם נוספת.מתאים לו לחתום בב״ש, יכול לשחק בצ׳מפיונס/ ליגה אירופית.
למה לו להגיע למועדון חולה כמו שלנו?
גם בהפועל ת״א יכול להצליח.
זה או ב״ש או הפועל ת״א.
אני בהחלט רואה את אלונה מתפרעת במידה והם מעפילים לצ׳מפיונס.לא רואה את אלונה משלמת לו חוזה גדול, צמפיונס לא ישחק תפקיד גדול כי בגילו הוא כבר לא יצא לחול פעם נוספת.
אם הוא חוזר לארץ זה אלינו או להפועל תא לדעתי
אני מסכים איתך,אני רק אומר שאם זה קורה זה בזיון מבחינת המועדון שלנומתאים לו לחתום בב״ש, יכול לשחק בצ׳מפיונס/ ליגה אירופית.
למה לו להגיע למועדון חולה כמו שלנו?
גם בהפועל ת״א יכול להצליח.
זה או ב״ש או הפועל ת״א.
ממש לא רואה את אלונה משתוללת בצמפיונס, ברור שכרגע עדיף ללכת לבש מועדון במומנטום וכו אבל בטווח הארוך כנראה שאצלנו ידתלם לו יותר.אני בהחלט רואה את אלונה מתפרעת במידה והם מעפילים לצ׳מפיונס.
ומה זה קשור אם יצא לחו״ל פעם נוספת או לא?
עצם העובדה שיש לו את האופציה לשחק שוב בליגת האלופות, במועדון שהאנרגיות בו בשמיים, בזמן שאצלנו אין אפילו מפעל אירופי והאווירה בהתאם נראה לי שזו סיבה מספיק טובה לבחור בב״ש.
וסביר להניח שזה מה שכל ליגיונר כמעט היה בוחר.
אם יגיע לארץ עוד בחלון הנוכחי זה רק עם דחיפה משמעותית של הסרבים. הם יצטרכו מראש להגיד שהוא משוחרר במחיר נמוך או בחינם ושהם נותנים לו פיצוי על השכר וכאלה. אחרת כלכלית אף מועדון לא מתכוון לקחת על עצמו כזה חוזה.אני בכלל לא חושב שהוא יחזור לארץ, סתם התחילו שמועות לגבי עזיבה שלו לפני שהמאמן שם בכלל ראה אותו והחליט אם הוא כן רוצה אותו או לא רוצה אותו.
להבנתי אם הוא חוזר לארץ הוא יצטרך לשלם סכומי מס גדולים על השהות שלו בהונגריה (למעלה ממיליון ש''ח) ובכללי גם טוב לו בחו''ל.
תוסיפו את זה שיש לו בסרביה על הנייר חוזה עצום בסרביה ל3 שנים קדימה ואני לא רואה אותו חוזר כ''כ מהר לארץ
זה לא רק הסרבים, זה גם מבחינתו. הוא סוחב עליו את כל אירוע המס וזה אינטרס שלו לא לחזור לארץ (אחרת היה חוזר עוד לפני הגיחה הזו לכוכב).אם יגיע לארץ עוד בחלון הנוכחי זה רק עם דחיפה משמעותית של הסרבים. הם יצטרכו מראש להגיד שהוא משוחרר במחיר נמוך או בחינם ושהם נותנים לו פיצוי על השכר וכאלה. אחרת כלכלית אף מועדון לא מתכוון לקחת על עצמו כזה חוזה.
מסכים שגם אני לא הייתי מהמר על חזרה שלו לארץ בשנה הקרובה.
איפה פורסם?סיבו מתקרב לפי נחמני
שיפרו את ההצעה הראשונית, אם הוא מגיע אנחנו באירוע אחר לגמרי, שחקן שפתח 4 פעמים במונדיאל כולל נגד אנגליה..
נחמני פרסם בישראל היוםאיפה פורסם?
פאני לא 6 אבל אין לי ספק שבכר מאוד ירצה אותו אם זה על הפרק בכללנראה שסיבו זה עניין שעל הפרק, ועדיין אם יש אופציה לאבו פאני מביא בלי לחשוב פעמיים. הוא גם ישראלי וגם יסגור את עמדה 6
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!