מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בדר"כ כשעולה כתבה כזו זה שכבר נעשו גישושים מאחורי הקלעים ויודעים מה כל צד רוצה
מעניין אותי על מי אנחנו לטשנו כבר עיניים שם
כשאנחנו עושים עסקאות כאלה עם הגדולות בדרך כלל אנחנו מבקשים את השחקן הכי גרוע שלהם בתמורה, מי זה יכול להיות?
רז שלמה? נועם בן הרוש? אולי מדמון? לאיוס?
יש לי הרגשה על אורי עזו.

באמת חכם להביא להם חלוץ גולר
שגם ישחק נגדנו 4 פעמים וירצה להוכיח לרפאלוב ובכר
אם הם עושים את זה צריך לסגור את המועדון

דיווח בוואלה שהצהבת בודקים בגזרת מלמד.
לא! עושים! איתם! עסקים!
בחיים!!!!!
אגיד רגע דל״פ- אין בעיה לעשות איתם עסקים. זאת בועה שהתנפחה למימדים גדולים בשנים האחרונות. קבוצות גדולות בעולם, למעט מקרים חריגים, עושת עסקים אחת עם השנייה. גם פה בארץ (אנחנו-ביתר/בש/ התא. מכבי ת״א -ביתר/בש,בש-ביתר, כולם עם הפועל ת״א. רק אנחנו ומכבי ת״א לא למעט עטר ושלומי אזולאי).
אם יש שחקן שאנחנו רוצים מאצלם וההפך ויש את הנסיבות הנכונות(אמצעי, כוונה ויכולת), למה לא?

במקרה שלנו אני לא סומך בשיט על הצוות המקצועי שלנו. כמו שאפוק אמר- תמיד אנחנו לוקחים את הגרועים שלהם ואוכלים את הלקרדה, יש לנו צוות מקצועי שלא יודע לעשות עסקים נקודה.
מסוגלים להביא את מלמד +ברוניניו על מדמון או עשו או משהו בסגנון.

אגיד רגע דל״פ- אין בעיה לעשות איתם עסקים. זאת בועה שהתנפחה למימדים גדולים בשנים האחרונות. קבוצות גדולות בעולם, למעט מקרים חריגים, עושת עסקים אחת עם השנייה. גם פה בארץ (אנחנו-ביתר/בש/ התא. מכבי ת״א -ביתר/בש,בש-ביתר, כולם עם הפועל ת״א. רק אנחנו ומכבי ת״א לא למעט עטר ושלומי אזולאי).
אם יש שחקן שאנחנו רוצים מאצלם וההפך ויש את הנסיבות הנכונות(אמצעי, כוונה ויכולת), למה לא?

במקרה שלנו אני לא סומך בשיט על הצוות המקצועי שלנו. כמו שאפוק אמר- תמיד אנחנו לוקחים את הגרועים שלהם ואוכלים את הלקרדה, יש לנו צוות מקצועי שלא יודע לעשות עסקים נקודה.
מסוגלים להביא את מלמד +ברוניניו על מדמון או עשו או משהו בסגנון.
תבדוק לי מתי בפעם האחרונה מנצ'סטר יונייטד מכרה שחקן לליברפול
ומתי ברצלונה מכרה שחקן לריאל מדריד

זה קורה בדרך כלל בין מועדונים גדולים בפריימירליג שאין בהם יריבות חוץ מיריבות ספורטיבית ובדרך כלל כשאחת מהן נמצאת בנקודת נחיתות ספורטיבית (ארסנל קונים את גבריאל ז'סוס וזינצ'נקו ממנצ'סטר סיטי לדוגמא, או ארסנל קונים את האברץ ומאדואקה מצ'לסי)

אין לי בעיה שיעשו טרייד על מלמד. הוא לא יכול להיות חלוץ מוביל, למרות שהחוזה שלו הוא של אחד כזה, הוא בשנת חוזה ומבוגר. אם לעשות עליו עסקה שתניב משהו מעבר לפינוי השכר שלו, זה עכשיו.

העניין הוא שאין טרייד רלוונטי שאפשר לעשות מול מכבי ת״א.

מה גם שלדעתי אלו דיווחי סרק שמגיעים מהקצבים ובפועל לא נרקם פה כלום מעבר לגישוש שנעשה (או לא נעשה).

מעבר לזה שכל הפרסום הזה נראה כמו הנפצה ושטות שכנראה הקצבים עומדים מאחוריה(בין אם ללחוץ על מכבי שייתנו למלמד דקות, ובין אם להתחיל להריץ את מלמד החוצה מכאן), מעבר ישיר בין הקבוצות בסכום כסף - לא יקרה. האפשרות היחידה היא טרייד בין הקבוצות.

בכלל, כל הפרסום הזה נגוע בהמון דברים מוזרים וניסוחים עמומים.
''מכבי ת''א עוקבת אחרי מצבו של גיא מלמד''. מה זה עוקבת? יש רוצה. יש מעוניינת. יש פנתה.
''מכבי ת''א רואה במלמד מחליף של אבו-פרחי''. מה הקשר בין השחקנים? כל אחד ממלא תפקיד אחר. בעל תכונות שונות.
וכמובן, הדיסקליימר הכי גדול שקיים:
''ראוי להדגיש כי מדובר בשלבים מוקדמים מאוד וכי עדיין לא נעשתה פנייה רשמית או נפתח משא ומתן''.
את זה הם כמובן כתבו בשביל שמכבי חיפה לא תוציא הודעה כמו בעניין של רטנר.

ברמת העיקרון - אם היה להם מה להציע לנו לא הייתי מתנגד לטרייד על מלמד ונשאר עם נובאקוביץ-גרימברג-קאני כחלוצים.
מלמד בשנת חוזה. מרוויח סכום גדול ביחס לתפקיד שמיועד לו. אם אפשר להוציא עליו(בטרייד כלשהו) הייתי הולך על זה.

העניין הוא שמעבר לעזו שהם ינסו לדחוף (ועם איך שהוא סיים כאן, והתרגיל שהוא ברח מהנוער שלנו למכבי ת''א עם עצירה במכבי פ''ת, קשה לי להאמין שהוא יכול לדרוך כאן), ואני שם בצד את זה שהוא אוברייטד מטורף ושחקן פציע,
אין להם שחקן בתפקיד שאנחנו צריכים. לא ב-6, לא בכנף ימין.

בן הרוש גדל אצלנו בנוער ויכול לסייע בעמדות המגן (גם בימין וגם בשמאל) - אבל לאחרונה הוא מקבל שם יותר ויותר קרדיט, ועם עזיבה צפויה של אסנטה, ועזיבה אפשרית של רביבו, לא רואה את זה קורה.

על מדמון הם שמו 2 מיליון יורו. הם לא ייתנו אותו בטרייד ככה.

גם אם מלמד מגיע לשם, זה בתפקיד של שחקו ספסל. סקולר חלוץ טוב, שמו עליו קצת יותר ממיליון יורו.

אין שום פסול בלעשות איתם עסקים. זה קורה בכל העולם, גם אם היריבות אצלנו היא מעט שונה. הכל נשפט לפי האינטרס של הקבוצה. מה אתה נותן ומה אתה מקבל.
העסקה על בוזגלו היית אחת הטובות ביותר ששחר עשה פה. וזה נעשה מול מכבי ת''א. אז מה?

לגבי מלמד עצמו - אם הוא מקבל מסר שהוא הולך להיות 3 ברוטציה אחרי נובא וקאני, וכשיש גם את גרימברג באופק, אז טבעי שהוא יבקש לעזוב.
(בשיטה שמשחקים כרגע קאני לא יכול להילקח בחשבון כשחקן קו ימין. רק כחלוץ).

תבדוק לי מתי בפעם האחרונה מנצ'סטר יונייטד מכרה שחקן לליברפול
ומתי ברצלונה מכרה שחקן לריאל מדריד

זה קורה בדרך כלל בין מועדונים גדולים בפריימירליג שאין בהם יריבות חוץ מיריבות ספורטיבית ובדרך כלל כשאחת מהן נמצאת בנקודת נחיתות ספורטיבית (ארסנל קונים את גבריאל ז'סוס וזינצ'נקו ממנצ'סטר סיטי לדוגמא, או ארסנל קונים את האברץ ומאדואקה מצ'לסי)
באנגליה ואיטליה יש אינסוף מעברים בין הקבוצות האלה.

להגיד שצלסי נחותה מארסנל זה מצחיק. שחקנים עוברים חופשים בין מילאן, אינטר, יובה וכו וגם בין ליברפול, טוטנהאם, ארסנל, צלסי, סיטי וכו, הכל כלכלי

מעבר לזה שכל הפרסום הזה נראה כמו הנפצה ושטות שכנראה הקצבים עומדים מאחוריה(בין אם ללחוץ על מכבי שייתנו למלמד דקות, ובין אם להתחיל להריץ את מלמד החוצה מכאן), מעבר ישיר בין הקבוצות בסכום כסף - לא יקרה. האפשרות היחידה היא טרייד בין הקבוצות.

''מכבי ת''א עוקבת אחרי מצבו של גיא מלמד''. מה זה עוקבת? יש רוצה. יש מעוניינת. יש פנתה.
''מכבי ת''א רואה במלמד מחליף של אבו-פרחי''. מה הקשר בין השחקנים? כל אחד ממלא תפקיד אחר. בעל תכונות שונות.
''ראוי להדגיש כי מדובר בשלבים מוקדמים מאוד וכי עדיין לא נעשתה פנייה רשמית או נפתח משא ומתן''.

ברמת העיקרון - אם היה להם מה להציע לנו לא הייתי מתנגד לטרייד על מלמד ונשאר עם נובאקוביץ-גרימברג-קאני כחלוצים.
מלמד בשנת חוזה. מרוויח סכום גדול ביחס לתפקיד שמיועד לו. אם אפשר להוציא עליו(בטרייד כלשהו) הייתי הולך על זה.

העניין הוא שמעבר לעזו שהם ינסו לדחוף (ועם איך שהוא סיים כאן, והתרגיל שהוא ברח מהנוער שלנו למכבי ת''א עם עצירה במכבי פ''ת, קשה לי להאמין שהוא יכול לדרוך כאן), ואני שם בצד את זה שהוא אוברייטד מטורף ושחקן פציע,

בן הרוש גדל אצלנו בנוער ויכול לסייע בעמדות המגן (גם בימין וגם בשמאל) - אבל לאחרונה הוא מקבל שם יותר ויותר קרדיט, ועם עזיבה צפויה של אסנטה, ועזיבה אפשרית של רביבו, לא רואה את זה קורה.

גם אם מלמד מגיע לשם, זה בתפקיד של שחקו ספסל. סקולר חלוץ טוב, שמו עליו קצת יותר ממיליון יורו.

אין שום פסול בלעשות איתם עסקים. זה קורה בכל העולם, גם אם היריבות אצלנו היא מעט שונה. הכל נשפט לפי האינטרס של הקבוצה. מה אתה נותן ומה אתה מקבל.
העסקה על בוזגלו היית אחת הטובות ביותר ששחר עשה פה. וזה נעשה מול מכבי ת''א. אז מה?

לגבי מלמד עצמו - אם הוא מקבל מסר שהוא הולך להיות 3 ברוטציה אחרי נובא וקאני, וכשיש גם את גרימברג באופק, אז טבעי שהוא יבקש לעזוב.
בן הרוש, דודה, יחזקאל או מדמון.

כל השאר לא מעניין. אם הם לא רוצים, לא צריך.

בן הרוש זבל של שחקן, הם מצטערים שהביאו אותו.
גם את איתמר נוי.
אנחנו ממש לא רוצים פה את הזבל של מכבי תל אביב תודה יש לנו מספיק.
השחקנים היחידים שמשחקים אצלם ויכולים לתרום לנו זה רוי רביבו,אסנטה, וארלה, יחזקאל ודור פרץ.
מן הסתם שלא תקבל אף אחד מהם, אז נקסט.

בן הרוש, דודה, יחזקאל או מדמון.

כל השאר לא מעניין. אם הם לא רוצים, לא צריך.
צריך גם להציב פה את כל הנתונים, כמו גיל, אורך חוזה, ומי הסוכן של כל שחקן. בטריידים מהסוג הזה, יש משמעות לנתונים של השחקנים המועברים.
יחזקאל - נכנס לשנת חוזה (למכבי ת''א יש אופציה להאריך בשנה נוספת). בן 31. מיוצג על ידי הקצבים.
דוידה - נכנס לשנת חוזה (למכבי ת''א יש אופציה להאריך בשנה נוספת). בן 25. מיוצג על ידי דודו דהאן.
מדמון - חתום עד 2028. בן 22. מיוצג על ידי רועי דניאל (טופ-לבל).
בן הרוש - חתום עד 2029. בן 21. מיוצג על ידי שחר גרינברג.
עזו - נכנס לשנת חוזה (למכבי ת''א יש אופציה להאריך בשנתיים נוספות) . בן 21. מיוצג על ידי הקצבים.

מלמד כאמור, בן 33, נכנס לשנת חוזה ומיוצג על ידי הקצבים.

להישאר עם נובה, קאני וגרימברג חלוצים זה התאבדות. זה חוד שיתקשה לעשות 15 שערים שלושתם ביחד.
למלמד יש פה מקום כחלוץ שעולה מהספסל ופותח בחלק מהמשחקים במיוחד במשחקים שאתה פייבוריט בהם וצריך נוכחות נוספת ברחבה כי אתה יושב על היריבה.

להישאר עם נובה, קאני וגרימברג חלוצים זה התאבדות. זה חוד שיתקשה לעשות 15 שערים שלושתם ביחד.
למלמד יש פה מקום כחלוץ שעולה מהספסל ופותח בחלק מהמשחקים במיוחד במשחקים שאתה פייבוריט בהם וצריך נוכחות נוספת ברחבה כי אתה יושב על היריבה.
מלמד במצבנו הנוכחי צריך להיות החלוץ הפותח.
הוא החלוץ הכי טוב שלנו.
באיזה עולם זה הגיוני לשחרר אותו ליריבה הכי מרה? זה הזוי על גבול הפסיכוטי

אמרתי, אם הייתי מקבל משהו שאני רוצה באחת העמדות שחסר לי. קרי, שש/כנף ימין(או כוכב בעמדה אחרת), הייתי מוכן לבלוע את זה.
זה לא המצב. לא רואה אותם נותנים לך משהו משמעותי.

אבל שוב אני אומר, אם הוויב שמלמד ייקבל הוא שהוא הולך להיות חלוץ שלישי כי הם רוצים ''חלוץ שעובד'', ''חלוץ שלוחץ'' וכו', הוא לא יישאר כאן ויבקש לעזוב(בראיון שלו אחרי המשחק האחרון בעונה שעברה הוא אמר את זה די בבירור), ואז אתה צריך כבר לבחון מה אתה יכול לקבל עליו כי אין טעם לתת לו להתייבש בספסל/ביציע עם שכר כזה גבוה כשהוא חופשי בקיץ.

מכל השמות ״הריאליים״ שהבאתם פה לא הייתי נוגע בכלום. ברצינות אתם לוקחים את מדמון?מה ראיתם ממנו שמצדיק?

עזו? המערכת המקצועית שלנו תדע להפיק ממנו משהו? נו באמת.

עזו היה כזה אידיוט לעזוב בזמנו אחרי שקרלסן שהיה אז שם מוכר בכדורגל האירופי התלהב ממנו והוא היה בסך הכל בן 11 או 12. אני בטוח שהוא מצטער על זה שעזב אבל זה לא שחקן שהייתי לוקח במקום מלמד. כל עסקה מלבד שחקנים משמעותיים שלהם תהיה טיפשית. אתם פתאום שכחתם שמלמד נתן עונה שעברה 15 שערים. מי אצלנו מסוגל לכבוש מספר כזה? הוא גם בקושי שיחק, ועכשיו עושים לו את אותו דבר. כבר עשינו איתם עסקה מפגרת על אלירן עטר כשקיבלנו את שלומי אזולאי הגרוע הזה. לא צריך לעשות שוב את אותה שטות. מניח זו גם יוזמה שלהם. מילא זה היה כי אנחנו רוצים מישהו מהם.

עזו פוטנציאל ענק, יכול להיות כוכב ברמה של אצילי
אבל נתן שנה שעברה עונה לא טובה והוא בעייתי מאוד באופי, מסוג השחקנים שרוני לוי ינעל להם את הארונית

חזרה
למעלה