נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Liberman אמר:
hezildo אמר:
Liberman אמר:
אם אין לך 6 תשחק בצורה שונה
זה זועק שירין לא 6 בודד
שחק עם שתי שישיות אחי ברוניניו 10 ושלום
הדפוק הזה עשה מאזולאי חלוץ

איך תשחק עם שתי 6 כשאין לך אפילו אחד?
אני מסכים איתך שבכר צריך לשחק אחרת, אבל
גם אם הוא יעשה את זה, אל תחשוב שזה ישנה הרבה.
הסגל הזה בנוי בצורה עקומה, טלאי על טלאי וגם למאמן הכי טוב יהיה קשה לעשות פה משהו.

בקלות
נותן הוראה לאזולאי לשחק למטה
עכשיו בנוסף לכל המחלות יש שחקנים כל כך אוברייטד כמו קנג׳י, מלמד, בנסון.
ברוניניו שחקן טוב אבל הוא לא עושה הגנה. מתכון מצוין לקבל לפחות 2 מכל קבוצה.

זה לא מספיק, זה שוב טלאי על טלאי. בלי קשר 6 אמיתי אנחנו נחטוף כמעט מכל קבוצה.

hezildo אמר:
Liberman אמר:
hezildo אמר:
איך תשחק עם שתי 6 כשאין לך אפילו אחד?
אני מסכים איתך שבכר צריך לשחק אחרת, אבל
גם אם הוא יעשה את זה, אל תחשוב שזה ישנה הרבה.
הסגל הזה בנוי בצורה עקומה, טלאי על טלאי וגם למאמן הכי טוב יהיה קשה לעשות פה משהו.

בקלות

אין פה שום טלאי. אזולאי שיחק בנתניה רוב הקריירה את ה6-8 וגם פה. אם אין לך שחקנים לשחק עם 6 בודד, אל תשחק עם 6 בודד, זה לא כזה מסובך.

אי אפשר להגיד אין לנו 6 וירין לוי לא יכול להחזיק קישור לבד ואז לשים אותו 6 ולהפקיר אותו לבד באמצע ולהתלונן על זה. עושים התאמות, זה מה יש.

הוא לקח פה אליפות עם חוסה רודריגז מגן שמאלי ועשה התאמות כאלה ואחרות וצריך לעשות גם פה התאמה.

https://x.com/MeidanK/status/2086073672406540688

תראה פה את הסרטון פעולות של אזולאי מהמשחק נגד טבריה.

אין בעיה שהוא לוחץ גבוה והוא עושה את זה גם טוב, אבל ברגע שהוא ה8 ההגנתי שלנו כביכול והוא לוחץ בלי הפסקה על ה16 של היריבה, אז איך ירין לוי לא יהיה לבד באמצע?

KevinDurant אמר:
hezildo אמר:
Liberman אמר:
בקלות

אין פה שום טלאי. אזולאי שיחק בנתניה רוב הקריירה את ה6-8 וגם פה. אם אין לך שחקנים לשחק עם 6 בודד, אל תשחק עם 6 בודד, זה לא כזה מסובך.

אי אפשר להגיד אין לנו 6 וירין לוי לא יכול להחזיק קישור לבד ואז לשים אותו 6 ולהפקיר אותו לבד באמצע ולהתלונן על זה. עושים התאמות, זה מה יש.

הוא לקח פה אליפות עם חוסה רודריגז מגן שמאלי ועשה התאמות כאלה ואחרות וצריך לעשות גם פה התאמה.

אין בעיה שהוא לוחץ גבוה והוא עושה את זה גם טוב, אבל ברגע שהוא ה8 ההגנתי שלנו כביכול והוא לוחץ בלי הפסקה על ה16 של היריבה, אז איך ירין לוי לא יהיה לבד באמצע?

אני לא רוצה את ירין לוי בהרכב בכלל. אני רוצה קשר 6 אמיתי ולידו מוחמד/אזולאי ומעליהם ברוניניו.
גם בלי קשר 6 לדעתי לוי לא צריך להיות בהרכב, מבחינתי שמוחמד ואזולאי ישחקו ביחד.

hezildo אמר:
KevinDurant אמר:
hezildo אמר:

אני לא רוצה את ירין לוי בהרכב בכלל. אני רוצה קשר 6 אמיתי ולידו מוחמד/אזולאי ומעליהם ברוניניו.
גם בלי קשר 6 לדעתי לוי לא צריך להיות בהרכב, מבחינתי שמוחמד ואזולאי ישחקו ביחד.
גם לדעתי ירין לא אמור להיות בהרכב, אבל בכר חושב אחרת

לראות מה קוזוך מוציא מהסגל שלו עכשיו מול הכוכב, בין אם יעברו(לדעתי כרגע אין המון הבדל באיכות מהסגל שלנו) לעומת ברק זה למשוך בשיערות.
הבעיה במועדון זה לא ברק וזה הבעלות והכל נכון, אבל חוסר היכולת שלו לחבר משהו שהוא יותר טוב מסך חלקיו פשוט לא קיימת כרגע. הוא לא משפר אף אחד

לראות מה קוזוך מוציא מהסגל שלו עכשיו מול הכוכב, בין אם יעברו(לדעתי כרגע אין המון הבדל באיכות מהסגל שלנו) לעומת ברק זה למשוך בשיערות.
הבעיה במועדון זה לא ברק וזה הבעלות והכל נכון, אבל חוסר היכולת שלו לחבר משהו שהוא יותר טוב מסך חלקיו פשוט לא קיימת כרגע. הוא לא משפר אף אחד
מרכז קישור של ונטורה ואליאל פרץ זה עדיין יותר טוב ומאוזן ממה שלנו יש. כל הקבוצות שמעלינו עם קישור יותר חזק כולל מכבי תל אביב

כמה פשוט זה להתאים שיטה לשחקנים ולא שחקנים לשיטה כמו שעושים אצלנו כל פעם מחדש.
לא מקנא בסגל של ב"ש גם אם יש להם ונטורה ולנו ה6 היחיד בסגל זה איתי אהוד. בשאר העמדות הם בינוניים להחריד בלשון המעטה.
כן מקנא ביכולת של המאמן שלהם להציב קבוצה מאומנת.

מרכז קישור של ונטורה ואליאל פרץ זה עדיין יותר טוב ומאוזן ממה שלנו יש. כל הקבוצות שמעלינו עם קישור יותר חזק כולל מכבי תל אביב
אליאל פרץ זה שחקן שיראה פה כמו איתן אזולאי במקסימום. זה בדיוק הנקודה, ברק לא מצליח לפתח אף אחד. ונטורה זה כוכב ברמה שאין לנו כרגע בקבוצה ומעבר לזה הסגל שלהם לא פחות סתמי משלנו

אליאל פרץ זה שחקן שיראה פה כמו איתן אזולאי במקסימום. זה בדיוק הנקודה, ברק לא מצליח לפתח אף אחד. ונטורה זה כוכב ברמה שאין לנו כרגע בקבוצה ומעבר לזה הסגל שלהם לא פחות סתמי משלנו
אני לא אומר שבכר מאמן טוב כיום, אבל צריך לשים בפרופורציה. למשחקים האלה נגד הכוכב האדום יכול להיות שזה יספיק כי זה בדיוק סגנון המשחק שהם רצו. לפני זה היה להם את קנגוואה שגם שחקן כזה אין לנו היום והסגל שלהם יתחזק בלפחות עוד 3-4 שחקנים, הרוב זרים עד הליגה. אתה סיימת את הסגל ואין לך פה יותר מקום למרחב תמרון. הסגל שלך נופל בוודאות מול ארבע הגדולות האחרונות ובספק לגבי נתניה שאיתה כנראה תתמודד על מקומות 5-6

אני לא אומר שבכר מאמן טוב כיום, אבל צריך לשים בפרופורציה. למשחקים האלה נגד הכוכב האדום יכול להיות שזה יספיק כי זה בדיוק סגנון המשחק שהם רצו. לפני זה היה להם את קנגוואה שגם שחקן כזה אין לנו היום והסגל שלהם יתחזק בלפחות עוד 3-4 שחקנים, הרוב זרים עד הליגה. אתה סיימת את הסגל ואין לך פה יותר מקום למרחב תמרון. הסגל שלך נופל בוודאות מול ארבע הגדולות האחרונות ובספק לגבי נתניה שאיתה כנראה תתמודד על מקומות 5-6
על הנייר הסגל שלנו כיום טוב משל באר שבע

עזוב אתה מפספס את המהות. לא מעניין אותי בדיוק מי מהסגלים טוב יותר.
יש לך חומר שחקנים ברמה x, אני מצפה שהמאמן של הקבוצה יביא את הרמה הכללית של הקבוצה ל1.5x. ברק לא משפר את הקבוצה והשחקנים ביחס לעצמם, בעוד בקבוצות אחרות לצמרת כן. בין אם החומר הגולמי שלהם טוב יותר ובין אם פחות.

כמה פשוט זה להתאים שיטה לשחקנים ולא שחקנים לשיטה כמו שעושים אצלנו כל פעם מחדש.
לא מקנא בסגל של ב"ש גם אם יש להם ונטורה ולנו ה6 היחיד בסגל זה איתי אהוד. בשאר העמדות הם בינוניים להחריד בלשון המעטה.
כן מקנא ביכולת של המאמן שלהם להציב קבוצה מאומנת.

יש לי תחושה שגם אם קוזוך היה פה היינו נראים כמו 💩
משהו רע עובר על המועדון הזה וזה הרבה מעל למאמן טוב או גרוע ככל שיהיה.

המשהו הרע הזה הוא יענקל'ה שחר שממנה ליצנים לכל תפקיד אפשרי לעומת אלונה שמביאה מאמן בעליה ברגע הנכון והוא לוקח את המועדון קדימה.

עזוב אתה מפספס את המהות. לא מעניין אותי בדיוק מי מהסגלים טוב יותר.
יש לך חומר שחקנים ברמה x, אני מצפה שהמאמן של הקבוצה יביא את הרמה הכללית של הקבוצה ל1.5x. ברק לא משפר את הקבוצה והשחקנים ביחס לעצמם, בעוד בקבוצות אחרות לצמרת כן. בין אם החומר הגולמי שלהם טוב יותר ובין אם פחות.
אבל זה אף פעם לא קרה אצל בכר. הוא מאמן של קבוצות מוכנות לא של כאלה שצריך לבנות שחקן על שחקן. אגב קוזו'ך ובכר די דומים בשיטה עם הלחץ הגבוה שלהם. פשוט לב"ש יש שחקנים שיודעים לעשות את זה והם די מתואמים

המשהו הרע הזה הוא יענקל'ה שחר שממנה ליצנים לכל תפקיד אפשרי לעומת אלונה שמביאה מאמן בעליה ברגע הנכון והוא לוקח את המועדון קדימה.
מחזק ואומר שהיא יודעת לקחת החלטות קשות ולהיות יצירתית. מי בכלל חשב בזמנו על בכר כשהוא פוטר מק"ש? מי חשב על קוז'וך? גם זה שהיא חתכה את אליניב ברדה שהיה נחשב שם לסמל והיה מנהל מקצועי לפני כן, מראה שהיא יודעת לקחת החלטות קשות. אהה והם גם די לא יורדים במיקום. גם בעונה גרועה שלהם הם לא יורדים מטופ 4 ועוד לוקחים גביעים. לא חושב שיהיה אצלם מקומות 5-6 ובטח לא מקום 10 כמו אצל הבעלים הכי טובים בעולם יענקל'ך

אלונה לא מפחדת גם להחתים זרים מהליגה שמביאים אותה לאליפויות וקמפיין אירופאי מרשים.
איסט וואקמה בזמנו זלטאנןביץ׳
היא קוראת את המפה נכון והיא לגמרי עושה בית ספר לשחר .
יהיה מעניין השנה חבל שאנחנו כאלה סמרטוטים. האליפות על הרצפה וכנראה תלך לגרמניה(אם לא יעשו מכירת חיסול) או בית״ר

אלונה לא מפחדת גם להחתים זרים מהליגה שמביאים אותה לאליפויות וקמפיין אירופאי מרשים.
יהיה מעניין השנה חבל שאנחנו כאלה סמרטוטים. האליפות על הרצפה וכנראה תלך לגרמניה(אם לא יעשו מכירת חיסול) או בית״ר
מה על הרצפה? יש ארבע קבוצות יותר טובות ממך, אם כבר היא על הרצפה בשביל בית"ר או הפועל

קוזוך לא יגיע לפה בזמן שליצן כמו רפאלוב מנהל את ההצגה ומתערב למאמנים, רק בובה על חוט תאמן פה במצב הנוכחי.

לא חושב שהניהול של אלונה ברמה כזו גבוהה, פשוט בניהול שלנו עדיין לא הפנימו שאת הכוכבים של הליגה אי אפשר להביא לפה כמו בשנות ה90 זה או לגיונרים ולפתוח את הכיס או להביא לגדל/להביא את הכוכבים הבאים ומעל הכל ניהול. כרגע אין לנו אף אחד מהאופציות.

חזרה
למעלה