נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מעניין אותי אם אנחנו פותחים עם 3 בלמים כי הוא רוצה או שזה הנחתה בגלל הסגל.
לא יכול לסבול את השיטה הזאת.
דווקא נגד מכבי ת״א זה טוב אם הוא יפתח ככה הם מאוד התקשו השנה בינתיים נגד השיטה הזאת.

אבל כן זה הכי לא מכבי חיפה,יכול להיות שזה בגלל הכלים המוגבלים

בגלל זה זה לא ניצחון של מאמן. אני מצפה ממכבי חיפה להביא מאמן שיודע להעמיד קבוצה חזקה ולא צריך להתלות בהברקות של וירטואוז נגד רמת גן המסכנה בבית עם הקהל והאנרגיות והכל במשחק פתיחת עונה.
אבל אתה כאמור לא ישר עם עצמך, גם אם היינו משחקים נגד קבוצה מליגה תשיעית בקירגיסטן היית אומר שהסגל שלנו פחות טוב משלהם ושאין מה לעשות ובכר מאמן אדיר ולא ירד ברמה מהתקופה של הצ'מפיונס ובלה בלה בלה.
אני מאוד ישר עם עצמי וגם עקבי.
לא משנה איזה מאמן היה עומד על הקווים עכשיו, לא הייתי מצפה שיצליח עם חומר שחקנים כזה.
אין לי בעיה לבוא בטענות לבכר על הרכבים, שיטה, חילופים וכו’. ברור שיש לו אחריות על איך שהקבוצה נראית על הדשא. אבל השאלה היא כמה בחירת הרכב או שיטה באמת יכולה לשנות את הרמה הכוללת של קבוצה, כשחומר השחקנים עצמו מוגבל ולא מספיק איכותי או מאוזן?

בסוף מאמן יכול למקסם סגל, אבל הוא לא יכול להפוך שחקנים לבכירים יותר ממה שהם. ואם הבעיה היא איכות ובניית הסגל, אז אי אפשר להפיל את כל האחריות על המאמן. במיוחד כשהמועדון עצמו הגדיר את רפאלוב כמנהל המקצועי, ובשלב הזה הוא זה שמתווה את הדרך ובוחר את הסגל

כמה מהכישלון באמת אפשר לייחס לבכר, כשמי שאחראי על בניית הסגל הוא רפאלוב?
אולי פשוט תגיד איזה מאמן היה מוציא מהסגל הזה משמעותית יותר, ואיזה שחקנים לדעתך בכר לא מנצל נכון?

אני מסכם את הנקודת מבט שלי לגבי בכר. כיום הוא מאמן לא טוב, יחד עם זאת הוא לא השאיר את עצמו בקבוצה ולא איים על הבעלים להאריך לו ולמנהל המקצועי ש-"המליץ להחתים אותו לעוד עונה", ככה שאני לא מבין את הטענות כלפיו. אתה מכיר את המוצר, החלטת להשאיר אותו, תישא בתוצאות

ההרכב היה בסדר. החילוף במחצית היה טוב.

ניהול המשחק במחצית השנייה היה זה שהחזיר את רמת גן למשחק.

איחר בחילופים. הבחירה לתת לאזולאי לשחק בימין במקום לשחק עם משולש קישור הייתה לא פחות מהזויה.

גם ההוראה לתת לאזולאי לבעוט במקום ברוניניו (או נובאקוביץ) לא מובנת בעליל.

נראה אותו במחזור הבא. יצטרך גם לשנות שם את ההרכב וגם לבוא עם תוכנית משחק שונה.

הרג אותי שאמר בראיון אחרי המשחק שהפציעה של בנסון הפתיעה אותו

שבוע הבא מבחן אמיתי, בואו נראה אם יכין אותם כמו שצריך סוף סוף

חזרה
למעלה