אני כבר ראיתי את הניסוי הזה של חלאיילי מגן וזה נגמר בפנדל נגד נתניה ומשחק מזעזע שלו. אני עדיין חושב שהפעולה האחרונה שלו די מזעזעת מבחינת אחוזי הצלחה.
תפקיד של המאמן להוציא ממנו את המיטב, אי אפשר להגיד שהוא מקרה אבוד כמו קאני/זסנו.אני כבר ראיתי את הניסוי הזה של חלאיילי מגן וזה נגמר בפנדל נגד נתניה ומשחק מזעזע שלו. אני עדיין חושב שהפעולה האחרונה שלו די מזעזעת מבחינת אחוזי הצלחה.
מחזק את עצמי. משחק זוועה שלו היום, עברו אותו רק אלף פעם כולל הגול הגיע מאיבוד שלו.לא אוהב את זה ששחקן נותן מחצית סבבה נגד סכנין במשחק חסר חשיבות שאין ל-2 הקבוצות על מה לשחק וסכנין אפילו לא מנסה לתקוף וכבר מריצים לי קמפיינים שלא צריך להביא מגן ימני מחליף כי חלאיילי יחלטר שם.
אחת התחלואות של מכבי חיפה זה שבמקום ששחקנים ישחקו בעמדות שלהם אז מביאים בלם שיכול לשחק גם מגן שמאלי, וקני סייף יכול לשחק גם בכנף ימין וגם ישחק מגן שמאלי וירין לוי יהיה 6. זה לא רציני, אפשר לעשות את זה עם שחקן אחד פעם ב… כמו עם שון וזה עובד, אי אפשר לבנות קבוצה על אלתורים והמצאות עמדות.
מכבי חיפה צריכה מגן ימני מחליף נורמלי, שזה התפקיד שלו וזה מה שהוא יודע לעשות. לא שחקן כנף שמאל (!) ששיחק שם מחצית (בקו 4) לצאת איתו לעונה שלמה כשהמגן הראשון שלה עושה סימנים של הולך לעונה של התמודדות עם פציעה כרונית.
זה לא בא כדי לבטל את חלאיילי או את האפשרות אפילו שהוא יוכל בעתיד להיות מגן ימני לגיטימי, אני פשוט חושב שכל האלתורים האלה זה לא רציני.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!