הבלם(!!!) איבד כדורים אז זה משחק חלש שלו. אתם זוכרים ששיחקנו נגד קבוצה שבסופו של דבר, עם כמה שהייתה חלשה אתמול, היא 10 נקודות מעלינו?Rmc כתב: ↑09 אפריל 2024, 08:04איבד המון כדורים (חלק הזויים מאוד, כמו הריצה עם תורגמן בסוף), והיו לו הרבה פעמים שהוא פספס כדור ובמזל שחקן אחר שלנו היה כדי לגבותGanjot כתב: ↑09 אפריל 2024, 03:02מה היה כזה משחק חלש, אולי פספסתי משהו
אם הגיד אני שם בצד עצבים של משחק שאתה מרגיש שהוא עוד רגע עושה שטות, חוץ מהטעות עם דוידה ששילם עליה בצהוב, מה כבר היה בו כזה גרוע לפחות ברמה ההגנתית?
מילסון פרפר אותו? זהבי חגג עליו?
לא נוח לו ב 5 המעפן הזה, מרגע ששיחקנו ב433 היה נראה מתואם עם שון ושיחקנו עם ביטחון בהגנה
אפשר לאבד כדורים, קורה, מודה שגם לי היה התקפות לב ממנו במהלך המשחק (וכמעט גם נפל לשטות של צהוב שני מול מילסון), אבל להגיד משחק חלש בגלל זה?
הגנתית היה בסדר גמור ומרגע שעברנו ל 4 היה הרבה יותר מבסדר גמור והיה נראה הרבה יותר כמו סק הטוב שאנחנו מכירים.
אנחנו לא טובים ב 5, סק זה לא בלם של לשבת מאחורה ולהעיף, זה בלם של לחץ גבוה ולנצל את המהירות שלו בסגירה, כשהוא יושב מאחורה אין הבדל באמת בינו לבין כל בלם אחר שצריך להעיף כדורים.
אם היה מושפל הגנתית כל המשחק הייתי מבין ומקבל, אבל חוץ מגול בטעות הם לא הגיעו לכלום במשחק הזה