מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
פקיד שמנהל את המועדון
רמת המקצועיות היא כל כך נמוכה שבתחילת הקיץ הם לא חשבו שצריך 6 ועכשיו הם לא חושבים שצריך שחקן התקפה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
לא חושב שיש קשר למשחק זה או אחר. הכל קשור לקמצנות.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
מעבר לעניין המקצועי שהוא הזיה, הדברור פשוט מזעזע.
על פאני הוציאו הודעה מסודרת של רפאלוב.
כאן המנכ״ל מציין את זה כחלק מראיון.
למה לא לתווך לקהל באופן מסודר את ההחלטה?
אין מיליםברק.י כתב: 17 ספטמבר 2025, 01:04 מעבר לעניין המקצועי שהוא הזיה, הדברור פשוט מזעזע.
לפי אורי קופר( הראשון לחשוף את פטקוב) 900 אלף יורו ואחוזים עתיידים ופטקוב ינחת פה.
סכום בדיחה יחסית לסכום שרצו עליו לפני שנה ממילאן.
סכום בדיחה יחסית לסכום שרצו עליו לפני שנה ממילאן.
משער לעצמי שזה גם וגם - הם גם לא לחוצים לסגור פה זר שמיני וגם להגיד את זה משרת את הסיכוי שכן יגיע לכאן מישהו במחיר נמוך יותר.HaifaWave כתב: 17 ספטמבר 2025, 12:12 יכול להיות שהאמירות מצד המועדון לגבי זר נוסף הן משחקי משא ומתן?
ככה אתה מכיר את צוות המו״מ שלנו?HaifaWave כתב: 17 ספטמבר 2025, 12:12 יכול להיות שהאמירות מצד המועדון לגבי זר נוסף הן משחקי משא ומתן?
לדעתי חד משמעית כן.HaifaWave כתב: 17 ספטמבר 2025, 12:12 יכול להיות שהאמירות מצד המועדון לגבי זר נוסף הן משחקי משא ומתן?
אני גפ משער שהם לא רוצים להבטיח זר שמיני ובסוף שחקנים יפלו ולא יגיע כלום ואז הם יהיו בבעיה מול הקהל, מנמיכים ציפיות.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
התער של אוקהם.HaifaWave כתב: 17 ספטמבר 2025, 12:12 יכול להיות שהאמירות מצד המועדון לגבי זר נוסף הן משחקי משא ומתן?
לא צריך לתת להם יותר מדי קרדיט.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
יש פה קטנוניות אובר כל המועדון סתם בשביל לצאת כאילו מבינים גדולים. בסופו של דבר עשו חלון מצוין... לקח זמן, היה איתי, פספסו אירופה, אולי הכל נכון אבל בסופו של דבר שהחלון יסגר עוד כמה ימים הקבוצה שינתה פנייה בצורה חיובית מאוד. ציון 8. שוער, הגנה, חלוצים, כנפיים... עם סבע בטעות היה נשאר פה אז חלון 10 ודרך לאליפות.... לא יודע למה אתם מתלוננים כל הזמן.
וואו איזה ניתוקnk1230 כתב: 17 ספטמבר 2025, 21:17 יש פה קטנוניות אובר כל המועדון סתם בשביל לצאת כאילו מבינים גדולים. בסופו של דבר עשו חלון מצוין... לקח זמן, היה איתי, פספסו אירופה, אולי הכל נכון אבל בסופו של דבר שהחלון יסגר עוד כמה ימים הקבוצה שינתה פנייה בצורה חיובית מאוד. ציון 8. שוער, הגנה, חלוצים, כנפיים... עם סבע בטעות היה נשאר פה אז חלון 10 ודרך לאליפות.... לא יודע למה אתם מתלוננים כל הזמן.
תגובה לא יפה, יש גם דרך לא להסכיםgreenguy כתב: 17 ספטמבר 2025, 21:40וואו איזה ניתוקnk1230 כתב: 17 ספטמבר 2025, 21:17 יש פה קטנוניות אובר כל המועדון סתם בשביל לצאת כאילו מבינים גדולים. בסופו של דבר עשו חלון מצוין... לקח זמן, היה איתי, פספסו אירופה, אולי הכל נכון אבל בסופו של דבר שהחלון יסגר עוד כמה ימים הקבוצה שינתה פנייה בצורה חיובית מאוד. ציון 8. שוער, הגנה, חלוצים, כנפיים... עם סבע בטעות היה נשאר פה אז חלון 10 ודרך לאליפות.... לא יודע למה אתם מתלוננים כל הזמן.
אני חושב שהאמת היא איפשהו באמצע, ומוקדם לתת ציון לחלון כי יש עוד סימני שאלה כמו קאני קנג׳י אגבה, מצד שני יש כבר עכשיו כאלו שעושים שעושים רושם כבינגו כמו ירמקוב בטאיי קורנו וסטיורט.
אני הייתי נותן כרגע ציון 7 סולידי
מה לא יפה? להגיד שזה חלון מצויין זה ניתוק.
יש כל כך הרבה חוסרים ויש עוד הרבה שחקנים שצריכים להוכיח את עצמם+אין לך ספסל
ועוד בזבזו עמדה של זר על עוד חלוץ במקום להביא 10 או 8 מפלץ
חסר שחקן יצירתי בכנף
הפסדת את כל ההישראלים הבכירים לתל אביביות,הקמצנות ממשיכה והניהול המביך ממשיך(ראיונות מביכים של עובדיה הבסטיונר).
חסכו בעמדת המאמן
ועדיין כן זה חלון סביר בטאיי זה שיחוק,קורנו זה מעולה
הלוואי שיאכילו אותי את כל הכובעים שאפשר אבל היו צריכים לבוא לעונה הזאת הרבה יותר מוכנים והרבה יותר מוקדם
חסר שחקן יצירתי בכנף
הפסדת את כל ההישראלים הבכירים לתל אביביות,הקמצנות ממשיכה והניהול המביך ממשיך(ראיונות מביכים של עובדיה הבסטיונר).
חסכו בעמדת המאמן
הלוואי שיאכילו אותי את כל הכובעים שאפשר אבל היו צריכים לבוא לעונה הזאת הרבה יותר מוכנים והרבה יותר מוקדם
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אני לא חושב שיש עוד "כל כך הרבה חוסרים"greenguy כתב: 17 ספטמבר 2025, 22:49 מה לא יפה? להגיד שזה חלון מצויין זה ניתוק.
חסר שחקן יצירתי בכנף
חסכו בעמדת המאמן
החלון התנהל בעצלתיים אבל על הנייר הביאו משהו כמו 15 שחקנים, חלקם מזהירים יותר, חלקם מזהירים פחות וצריך לראות מה נקבל מהם.
השתפרנו כנראה בכל עמדה על המגרש למעט ה10, השאלה עכשיו היא עד כמה.
אני לא מסכים שיש הרבה חוסרים, אני מסכים שיש חוסר של ממש בשחקן יצירתי שיביא מספרים ( אלא אם כן נהואל פתאום יתאפס על עצמו )greenguy כתב: 17 ספטמבר 2025, 22:49 מה לא יפה? להגיד שזה חלון מצויין זה ניתוק.
חסר שחקן יצירתי בכנף
חסכו בעמדת המאמן
שוער אנחנו במצב טוב
מגן ימני אנחנו סגורים לא רע בהרכב ובספסל
כנל מגן שמאלי
בלמים יש לנו 4 מצוינים רק שיהיו בריאים
באמצע יש עומק טוב וצריך לקוות שפיטר יוכיח את עצמו ( ימים יגידן )
צד שמאל גם תלויים בקנז׳י שמראה ניצוצות אבל לא יודעים מה נקבל.
ימין כנל תלויים בקאני שהוא עוד סימן שאלה, הייתי הולך על פטקוב הזה כדי לסגור את החלון שיכול לשחק גם בימין וגם באמצע, זה יכול להיות מהלך מאוד משמעותי.
ולגבי חלוצים, שוב מוקדם אבל בנתיים סטיוארט נראה אחלה וספסל של יובה ומלמד? אפשר להתלונן על זה?
ועוד מילה לגני הישראלים שטענת שנפלנו בחלון הזה, בחלון זה הבאנו את הרכש הישראלי הבא: קורנו, קאני, קנג׳י, זסנו בנוסף חזרו מהשאלה ירמקוב קאסה ליסאב סוף וגוני
הגרמנים הביאו לצורך העניין את איתמר נוי, בן הרוש,ג׳רפי, לדרמן,ניקולסקו וגרופר - היית מתחלף? אני לא
קורנו וקנג׳י לא באמת ישראלים
זסנו זה סתם שחקן
את בן הרוש ואיתמר נוי בהחלט הייתי מביא במקום גוני נאור וזסנו
ומכבי תל אביב הביאו עוד כמה חוץ מאלו שהזכרת
זסנו זה סתם שחקן
מממ למה אתה צריך ששחקן יהיה ״באמת ישראלי״? איפה זה בא לידי ביטוי? אם נשנה את ההגדרה ל״שחקנים שלא תופסים משבצת של זר״ זה יהיה יותר טוב?Adi81 כתב: 18 ספטמבר 2025, 00:35 קורנו וקנג׳י לא באמת ישראלים
זסנו זה סתם שחקן
ולגבי מכבי תל אביב - אולי פספסתי, איזה עוד ישראלים הם החתימו השנה?
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
חלון טוב במכבי חיפה צריך להיות כזה שאחריו אנחנו מועמדים ללכת עד הסוף. זה הסטנדרט ואנחנו לא צריכים להתפשר עליו בגלל הנהלה שהרגילה אותנו לבינוניות.
לא חושב שיש אוהד רציונלי אחד שיגיד שאנחנו בעמדה שווה לבש ולמכבי תל אביב כרגע וזה בעצמו כישלון גדול.
כן צריך לומר שנעשו צעדים טובים מאוד בחלק מהמקומות, שדרוג גדול בעמדת המגינים, בעמדת החלוץ (כך לפחות נראה) וגם בעמדת השוער (למרות שזה לא קשור לחלון הזה).
אבל זה לא מספיק, בעיקר לאור העובדה שהכל מלווה בתחושת עצלות, גרירת רגליים וחוסר רעב שיכול לחרפן. קבוצות גדולות בישראל תמיד רחוקות שחקן אחד שהוא מעל הליגה כדי לרוץ עד הסוף, יכולנו להביא אחד כזה בדמות אבו פאני, או תואם אבו פאני בחלק הקדימי.
אבל נראה שפשוט הם לא מספיק רוצים שם בהנהלה.
לא חושב שיש אוהד רציונלי אחד שיגיד שאנחנו בעמדה שווה לבש ולמכבי תל אביב כרגע וזה בעצמו כישלון גדול.
כן צריך לומר שנעשו צעדים טובים מאוד בחלק מהמקומות, שדרוג גדול בעמדת המגינים, בעמדת החלוץ (כך לפחות נראה) וגם בעמדת השוער (למרות שזה לא קשור לחלון הזה).
אבל זה לא מספיק, בעיקר לאור העובדה שהכל מלווה בתחושת עצלות, גרירת רגליים וחוסר רעב שיכול לחרפן. קבוצות גדולות בישראל תמיד רחוקות שחקן אחד שהוא מעל הליגה כדי לרוץ עד הסוף, יכולנו להביא אחד כזה בדמות אבו פאני, או תואם אבו פאני בחלק הקדימי.
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
תסתכל במראה חברgreenguy כתב: 17 ספטמבר 2025, 21:40וואו איזה ניתוקnk1230 כתב: 17 ספטמבר 2025, 21:17 יש פה קטנוניות אובר כל המועדון סתם בשביל לצאת כאילו מבינים גדולים. בסופו של דבר עשו חלון מצוין... לקח זמן, היה איתי, פספסו אירופה, אולי הכל נכון אבל בסופו של דבר שהחלון יסגר עוד כמה ימים הקבוצה שינתה פנייה בצורה חיובית מאוד. ציון 8. שוער, הגנה, חלוצים, כנפיים... עם סבע בטעות היה נשאר פה אז חלון 10 ודרך לאליפות.... לא יודע למה אתם מתלוננים כל הזמן.
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
מאיפה אתה יודע שחסכנו במאמן? חוץ מסבע שהלך בסופו של דבר הביאו כל מה שהיו צריכים. ציון 8. איזה חוסרים בכנפיים? הביאו 2 מפלצות כמו קאני וקנגי. איך יתחבר זאת שאלה אבל הציון 8 הוא על הנייר.greenguy כתב: 17 ספטמבר 2025, 22:49 מה לא יפה? להגיד שזה חלון מצויין זה ניתוק.
חסר שחקן יצירתי בכנף
חסכו בעמדת המאמן
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
זה בדיוק הנהי שאני מדבר עליו.... זה שלכם ושיהיה לבריאות אבל המציאות היא אחרת והסיבה דבאר שבע או מכבי תל אביב נתפסות כמעומדות יותר בכירות היא השנתיים הקודמות ולא המציאות הנוכחית.יש לך סגל שלא נופל משלהם בכלל... בטח מבאר שבע.The real Tsepo כתב: 18 ספטמבר 2025, 05:50 חלון טוב במכבי חיפה צריך להיות כזה שאחריו אנחנו מועמדים ללכת עד הסוף. זה הסטנדרט ואנחנו לא צריכים להתפשר עליו בגלל הנהלה שהרגילה אותנו לבינוניות.
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
קצת הגיון בטירוף שהולך פה... יש שחקן ישראלי אחד שהיה רלוונטי וזה כנעאן כל השאר זה סתם מילוי שורות. בגלל זה האסטרטגיה למצוא מתאזרחים היא נכונה מאוד, למרות מה שהאליל שלכם קטן טוען.benrey כתב: 17 ספטמבר 2025, 23:15אני לא מסכים שיש הרבה חוסרים, אני מסכים שיש חוסר של ממש בשחקן יצירתי שיביא מספרים ( אלא אם כן נהואל פתאום יתאפס על עצמו )greenguy כתב: 17 ספטמבר 2025, 22:49 מה לא יפה? להגיד שזה חלון מצויין זה ניתוק.
חסר שחקן יצירתי בכנף
חסכו בעמדת המאמן
שוער אנחנו במצב טוב
מגן ימני אנחנו סגורים לא רע בהרכב ובספסל
כנל מגן שמאלי
בלמים יש לנו 4 מצוינים רק שיהיו בריאים
באמצע יש עומק טוב וצריך לקוות שפיטר יוכיח את עצמו ( ימים יגידן )
צד שמאל גם תלויים בקנז׳י שמראה ניצוצות אבל לא יודעים מה נקבל.
ימין כנל תלויים בקאני שהוא עוד סימן שאלה, הייתי הולך על פטקוב הזה כדי לסגור את החלון שיכול לשחק גם בימין וגם באמצע, זה יכול להיות מהלך מאוד משמעותי.
ולגבי חלוצים, שוב מוקדם אבל בנתיים סטיוארט נראה אחלה וספסל של יובה ומלמד? אפשר להתלונן על זה?
ועוד מילה לגני הישראלים שטענת שנפלנו בחלון הזה, בחלון זה הבאנו את הרכש הישראלי הבא: קורנו, קאני, קנג׳י, זסנו בנוסף חזרו מהשאלה ירמקוב קאסה ליסאב סוף וגוני
הגרמנים הביאו לצורך העניין את איתמר נוי, בן הרוש,ג׳רפי, לדרמן,ניקולסקו וגרופר - היית מתחלף? אני לא