מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

Ganjot
הענק הירוק
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 19 פעמים

Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

שליחה על ידי Ganjot »

nk1230 כתב: 18 ספטמבר 2025, 07:39
benrey כתב: 17 ספטמבר 2025, 23:15
greenguy כתב: 17 ספטמבר 2025, 22:49 מה לא יפה? להגיד שזה חלון מצויין זה ניתוק.
יש כל כך הרבה חוסרים ויש עוד הרבה שחקנים שצריכים להוכיח את עצמם+אין לך ספסל
ועוד בזבזו עמדה של זר על עוד חלוץ במקום להביא 10 או 8 מפלץ
חסר שחקן יצירתי בכנף
הפסדת את כל ההישראלים הבכירים לתל אביביות,הקמצנות ממשיכה והניהול המביך ממשיך(ראיונות מביכים של עובדיה הבסטיונר).
חסכו בעמדת המאמן
ועדיין כן זה חלון סביר בטאיי זה שיחוק,קורנו זה מעולה
הלוואי שיאכילו אותי את כל הכובעים שאפשר אבל היו צריכים לבוא לעונה הזאת הרבה יותר מוכנים והרבה יותר מוקדם
אני לא מסכים שיש הרבה חוסרים, אני מסכים שיש חוסר של ממש בשחקן יצירתי שיביא מספרים ( אלא אם כן נהואל פתאום יתאפס על עצמו )
שוער אנחנו במצב טוב
מגן ימני אנחנו סגורים לא רע בהרכב ובספסל
כנל מגן שמאלי
בלמים יש לנו 4 מצוינים רק שיהיו בריאים
באמצע יש עומק טוב וצריך לקוות שפיטר יוכיח את עצמו ( ימים יגידן )
צד שמאל גם תלויים בקנז׳י שמראה ניצוצות אבל לא יודעים מה נקבל.
ימין כנל תלויים בקאני שהוא עוד סימן שאלה, הייתי הולך על פטקוב הזה כדי לסגור את החלון שיכול לשחק גם בימין וגם באמצע, זה יכול להיות מהלך מאוד משמעותי.
ולגבי חלוצים, שוב מוקדם אבל בנתיים סטיוארט נראה אחלה וספסל של יובה ומלמד? אפשר להתלונן על זה?

ועוד מילה לגני הישראלים שטענת שנפלנו בחלון הזה, בחלון זה הבאנו את הרכש הישראלי הבא: קורנו, קאני, קנג׳י, זסנו בנוסף חזרו מהשאלה ירמקוב קאסה ליסאב סוף וגוני

הגרמנים הביאו לצורך העניין את איתמר נוי, בן הרוש,ג׳רפי, לדרמן,ניקולסקו וגרופר - היית מתחלף? אני לא
קצת הגיון בטירוף שהולך פה... יש שחקן ישראלי אחד שהיה רלוונטי וזה כנעאן כל השאר זה סתם מילוי שורות. בגלל זה האסטרטגיה למצוא מתאזרחים היא נכונה מאוד, למרות מה שהאליל שלכם קטן טוען.
אתה קצת מקטין ראש, היה מספיק ישראלים להביא הקיץ ובאופן כללי - כבר כמה שנים שאנחנו לא מביאים ישראלים בכירים והיו הרבה אופציות, זו האמת (אני חושב שהישראלים היחידים שהבאנו אלה אזולאי וקינדה, לא עולה לי עוד שם חוץ מקאסה שעוד על גדר כשרון אבל נזרום).
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה
הודה ל־: 100 פעמים
קיבל תודה: 48 פעמים

שליחה על ידי DelPiero »

מתאזרחים = ישראלים
ומהבחינה הזאת אני מאוד מרוצה מהגישה של מכבי. זה גם שולח מסר ברור לשחקן הישראלי 'הגיע הזמן להרים את הרמה, לעבוד קשה ולהרוויח את המקום ברמה הגבוהה של הליגה.

אני מסכים שאסור להקשיב לקטן פה. הוא עכשיו כל יום יפמפם את זה ש"אין זהות" וכל זה. אבל זה אותו בן אדם שאומר ש"נחמד" זה לא זה וחייבים קבוצה של כוכבים. האם היו כוכבים פנויים הקיץ שהם ישראלים המתאימים למכבי ? לא חושב.

אני תמיד אוהב אותו וזה ברור שהוא אוהב את הקבוצה ומדבר מהלב אבל כל החברים שלו הם שחקנים ישראלים ושחקני עבר ישראלים והם מפעילים עליו לובינג שלא היה מבייש את מה שהקטרים עושים באמריקה בשנים האחרונות.

קחו אוויר, תנו לזה עוד כמה משחקים וניפגש בנושא הזה אחרי המשחקים נגד הגדולות.
:!: יענקלך
Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

האזרוח של קורנו הגיע ממש מהר והיה להם שבוע בדיוק להחתים זר, אם עד עכשיו לא הגיע כנראה שיגיע רק בינואר.

אבל אני לא בטוח אם נהיה בתמונה עד אז.
תמונה
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

אני מתקשה להבין את האמירות של פלורס. מה זה אומר ״רוב ההנהלה עובדת על עניין החיזוק. הם בקשר איתי ואנחנו מדברים כל יום... החלון לא נסגר עבורנו..." ומנגד, ״אנחנו לא מחפשים שחקן מסוים... זה לא אומר שאנחנו מחפשים משהו״? איך עובדים על חיזוק אבל לא מחפשים אחד?
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

The real Tsepo כתב: 18 ספטמבר 2025, 05:50 חלון טוב במכבי חיפה צריך להיות כזה שאחריו אנחנו מועמדים ללכת עד הסוף. זה הסטנדרט ואנחנו לא צריכים להתפשר עליו בגלל הנהלה שהרגילה אותנו לבינוניות.
לא חושב שיש אוהד רציונלי אחד שיגיד שאנחנו בעמדה שווה לבש ולמכבי תל אביב כרגע וזה בעצמו כישלון גדול.
כן צריך לומר שנעשו צעדים טובים מאוד בחלק מהמקומות, שדרוג גדול בעמדת המגינים, בעמדת החלוץ (כך לפחות נראה) וגם בעמדת השוער (למרות שזה לא קשור לחלון הזה).
אבל זה לא מספיק, בעיקר לאור העובדה שהכל מלווה בתחושת עצלות, גרירת רגליים וחוסר רעב שיכול לחרפן. קבוצות גדולות בישראל תמיד רחוקות שחקן אחד שהוא מעל הליגה כדי לרוץ עד הסוף, יכולנו להביא אחד כזה בדמות אבו פאני, או תואם אבו פאני בחלק הקדימי.
אבל נראה שפשוט הם לא מספיק רוצים שם בהנהלה.
אתה לא טועה בגדול אבל יש פה מעבר לשחור ולבן.

יש המון סימני שאלה ועוד מוקדם מאוד לשפוט (ממליץ ללכת לנושא של אנסימבה ולראות מה כתבו עליו אחרי 2-3 משחקי ליגה).

מהסגל שהיה פה בסוף עונה שעברה קשה לייצר קבוצה שרצה לאליפות אחרי חלון אחד, בטח ובטח שיש מתחרות טובות על הנייר

כן מסכים שהיו צריכים לעשות יותר עכשיו בגזרת הזר השמיני ולנסות להביא שובר שוויון נוסף להתקפה.
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

לא חושב שאנחנו נופלים מבש באיכות, נכון קנגאווה וונטורה אדירים, אבל בכל עמדה אחרת אנחנו הרבה יותר טובים מהם.
עם אגבה לא נפילה אז אנחנו יכולים לרוץ עד הסוף
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Hulk כתב: 18 ספטמבר 2025, 12:05 לא חושב שאנחנו נופלים מבש באיכות, נכון קנגאווה וונטורה אדירים, אבל בכל עמדה אחרת אנחנו הרבה יותר טובים מהם.
אין לנו שחקן התקפה גם ברמה של דן ביטון כרגע לדעתי.

אני חושב שגם אליאל פרץ עשה שדרוג גדול אבל דן ביטון שחקן של דאבל דאבל כרגע וזה משהו שאין לנו בהתקפה בנוסף לאיכות שהם מקבלים מונטורה וקנגוואה
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה
הודה ל־: 230 פעמים
קיבל תודה: 33 פעמים

שליחה על ידי hezildo »

אם מביאים את פטקוב ואבו פאני זה סוגר סגל חזק ועם עומק שיכול להתמודד על אליפות (בהנחה שהכל מתחבר, יש הרבה סימני שאלה כאן).
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

hezildo כתב: 18 ספטמבר 2025, 12:08 אם מביאים את פטקוב ואבו פאני זה סוגר סגל חזק ועם עומק שיכול להתמודד על אליפות (בהנחה שהכל מתחבר, יש הרבה סימני שאלה כאן).
אבו פאני לא רוצה לחזור לארץ, זה לא רלוונטי.

אני חושב שעם עוד שחקן התקפה שמספק מספרים גבוהים נוכל להתמודד על אליפות ולעשות עונה טובה.

זה לא משהו שחשבתי שאני אגיד לפני חודשיים נניח.
Hulk
קפטן ירוק

שליחה על ידי Hulk »

KevinDurant כתב: 18 ספטמבר 2025, 12:06
Hulk כתב: 18 ספטמבר 2025, 12:05 לא חושב שאנחנו נופלים מבש באיכות, נכון קנגאווה וונטורה אדירים, אבל בכל עמדה אחרת אנחנו הרבה יותר טובים מהם.

אני חושב שגם אליאל פרץ עשה שדרוג גדול אבל דן ביטון שחקן של דאבל דאבל כרגע וזה משהו שאין לנו בהתקפה בנוסף לאיכות שהם מקבלים מונטורה וקנגוואה
דן ביטון סתם בינוני, עכשיו זה מוקדם כדי לקבוע אבל לדעתי גורה טוב ממנו, וסטיוארט 4 רמות מעל החלוצים הנכים שלהם.
Daniel123
סמל ירוק
הודה ל־: 7 פעמים
קיבל תודה: 55 פעמים

שליחה על ידי Daniel123 »

Hulk כתב: 18 ספטמבר 2025, 12:41

דן ביטון סתם בינוני, עכשיו זה מוקדם כדי לקבוע אבל לדעתי גורה טוב ממנו, וסטיוארט 4 רמות מעל החלוצים הנכים שלהם.
לדעתי יש לנו חלק הגנתי וחלוצים יותר טוב משל הצהבת וב"ש.
מהקישור האחורי ומעלה זה כבר רמה אחרת.
אנחנו לא שם.
lemmacantor
אגדה ירוקה
הודה ל־: 48 פעמים
קיבל תודה: 96 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

ברק.י כתב: 18 ספטמבר 2025, 11:54 אני מתקשה להבין את האמירות של פלורס. מה זה אומר ״רוב ההנהלה עובדת על עניין החיזוק. הם בקשר איתי ואנחנו מדברים כל יום... החלון לא נסגר עבורנו..." ומנגד, ״אנחנו לא מחפשים שחקן מסוים... זה לא אומר שאנחנו מחפשים משהו״? איך עובדים על חיזוק אבל לא מחפשים אחד?
צריך מתורגמן למתורגמן
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
Hulk
קפטן ירוק

שליחה על ידי Hulk »

Daniel123 כתב: 18 ספטמבר 2025, 13:18

לדעתי יש לנו חלק הגנתי וחלוצים יותר טוב משל הצהבת וב"ש.
מהקישור האחורי ומעלה זה כבר רמה אחרת.
אנחנו לא שם.
מסכים לכן צריך לראות איך אגבה ישתלב, עם הוא טוב ביחיד עם עלי שחזר לעצמו והשיפור של אזולאי הקישור שלנו נותן פייט.
בכנפיים כרגע הכי חלשים לכן לא מבין איך הם לא מביאים כבר כנףזר
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 162 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

אני אנסה להציג אולי עמדה קצת שונה בעניין הזר השמיני. אני אגיד מראש שאני לא בעד לא להביא את הזר השמיני. אבל אני חושב שיש סיבות ומחשבות מאחורי ההחלטה הזאת. אסביר:

ראשית, אני חושב קודם כל שעניין קורנו קרה הרבה יותר ממהר ממה שם חשבו או דמיינו. ואני אומר את זה מידיעה. הם חשבו שזה ייקח יותר זמן. ורק ממש לאחרונה הם הבינו שזה יהיה יותר מהר מהמצופה. לכן למשל שמעתי אנשים ששואלים למה לא הביאו את פטקוב במקום קאני באותו כסף. אני מסכים שהיה הרבה יותר נכון להביא זר בעמדת כנף ימין, וזה גם בהכרח היה זול יותר. אבל אתה לא יכול לבנות על משהו שהוא לא סופי ולא סגור. בטח בעניינים שלא תלויים בך. ולכן הלכו על עסקת קאני שנפתחה.

שנית, תזכרו שרוב החלונות סגורים. לקחת שחקן טוב לקבוצה רצה עכשיו זה אירוע מורכב. קבוצות לא יכולות להביא תחליף, ואתה נמצא במצב שאו שאתה לוקח שחקן ספסל/יציע בקבוצה שרוצה לזרוק את השחקן העיקר להשתחרר מהמשכורת (ואז לרוב מדובר בחתולים בשק), או שקבוצות סוחטות אותך בכסף. ודורשות ממך לשלם תשלומים לא ריאליים עבור שחקנים שהם לא שווים את הסכום. גם שחקנים שלא משחקים כרגע עוד חולמים לקבל דקות כי יש עוד אירופה בדרך, ומבטיחים להם רוטציות. כך ששחקנים לא ממהרים לעזוב בשלב הזה.
בקיצור, לקראת סוף ספטמבר זאת סיטואציה שקשה מאוד להביא שחקנים איכותיים. אני כן חושב שאם הם היו מוצאים את השחקן שהם רוצים ומאמינים בו, וחושבים שהוא ''ייעשה הבדל'', אז הוא היה חותם כאן. אבל שוב להביא ברגע האחרון בלחץ מישהו סטייל זז'אנדו פוקס רק כדי להביא מישהו. זה לא רציני.

שלישית, אז תבואו ותגידו לי סדריק דון. שחקן שכבר נמצא כאן. שלכאורה על המדף. בוא קח אותו. אז כמה דברים. קודם כל, כל הגדולות כבר אכלו את הלוקשים של הפועל ירושלים ונפלו עם לא מעט שחקנים שיצאו משם, ולכן צריך לקחת בעירבון מוגבל כל שחקן שמגיע משם. אני לא אומר שכל שחקן פסול, אבל יש אינדיקציה ברורה שתחת זיו אריה ובסגנון משחק של הפועל ירושלים, שחקן יכול להיראות X, ובמקום אחר (קבוצה גדולה) הוא יראה באופן משמעותי הרבה פחות טוב.
אם ניכנס לעניין דון באופן ספציפי, אני בכלל לא בטוח שזה מה שאנחנו צריכים. הצפיפות שתהיה נגדנו היא עולם אחר ממה שיש מול הפועל ירושלים. אני חושב שהיתרונות שלו זה במגרש פתוח כשיש שטחים והוא בא עם הפנים עם הזריזות והמהירות שלו. ואלו דברים שבתור שחקן אמצע אצלנו (בניגוד לכנפיים) לא יהיה לו הרבה.
בנוסף, הוא לא יהיה 6 כי יש את אגבה והוא ממוסמר. אני לא חשוב שהוא מספיק איכותי לשחק את ה-10, ובוודאי שאין לו תכונות של שחקן הכרעה (אצילי. שרי. סבע. אפילו רפאלוב). ולכן כ-10 אני לא רואה את היתרונות הגדולים שלו. לכאורה המקום הכי טבעי שלו, זה כ-8. שם יש את אזולאי, עלי, ו..קאסה. אזולאי פתח את העונה מצוין, ולוקחים את זה בחשבון. ויש את קאסה שבסוף הוא פרוספקט. וצריך לתת לו דקות ולראות אותו מתפתח. יש בו פוטנציאל גדול. להביא את דון זה בעצם ל''חסל'' את קאסה, ולדעתי גם לעצור במעט את ההתקדמות של אזולאי.

רביעית, כן. המועדון נמצא בשלב שהוא עשה מהפכה מטורפת בקיץ הזה. ואל תשכחו שכל הבנייה נעשתה מאוד מאוד מאוחר. אלברמן ובכר הלכו הביתה. רפאלוב שלפני דקה היה שחקן, נהיה פתאום סקאוט ראשי ובונה קבוצה. קבוצה סטנדרטית מתחילה להתכונן באפריל לקראת הקיץ ולקראת העונה הבאה. כאן הכל עבד מאוחר. והתמקדו בהתחלה בבחירת מאמן כי רצו גם אותו לשלב בתהליכים של קבלת ההחלטות.
וזה גם דבר שפגע בסופו של דבר באירופה. אין לי ספק שאם היו מתחילים את ההכנות מוקדם יותר, אז אפשר היה גם לראות רכש שמגיע מוקדם יותר, ובסבירות גבוהה שהיינו יכולים לעשות עונה אירופית.
יש דרבי עכשיו. מי נשאר מההרכב שפתח בדרבי? 2 שחקנים. סק ומוחמד שהם עדיין שחקני הרכב. זאת מהפכה מטורפת לכל דבר בקיץ אחד.
שוער חדש, 2 מגנים חדשים, בלם חדש, קשר אחורי חדש, כנף שמאל חדש, כנף ימין חדש, חלוץ חדש. 8/11 בהרכב לא היו כאן בעונה שעברה.
אני לא מדבר בכלל על כל ה''שומנים'' שהיו צריכים להיפרד מהם. כל הזרים שהמועדון סוחב על הגב שגם זה הצריך זמן, מחשבה, ועשייה. ולא. אין דבר כזה תשחרר. זה לא פוטבול מנג'ר.

מה שאני רוצה להגיד זה שצריך גם זמן לראות איך הפאזל עובד. מה עובד יותר, מה עובד פחות. איפה צריך וניתן לשפר או מה בדיוק צריך להביא. אנחנו רואים שככל שעובר הזמן פלורס בעצמו מבין ולומד את הקבוצה טוב יותר. בסוף גם אצלו הכל חדש. וגם הקבוצה לומדת אותו. לכן תוך כדי תנועה לדעתי ניתן יהיה ללמוד את הקבוצה יותר טוב.
בסוף החלון בינואר הוא אוטוטו כאן. ובינואר בוודאי שייפתחו הזדמנויות עם שחקנים רבים שיהיו על המדף.
אני יכול לנסות להבין את ההעדפה שלהם להשאיר לעצמם אפשרות להביא בוסט רציני בינואר. ואנחנו יודעים עד כמה יש משמעות לחיזוק איכותי בינואר. ראינו את זה כל כך הרבה פעמים בשנים האחרונות.

חמישית, עניין המענק לא רלוונטי כי בכל מקרה לא יהיו 8 זרים בטופס. גם מכבי תל אביב לא תשחק עם 8 זרים. אצלם בגלל אירופה, זה יהיה יותר קל בהתחלה. אבל גם בהמשך, תמיד יש פצועים, מורחקים, וכו'.
ולכן זה לא קשור. עובדיה גם אמר את זה באחד הראיונות.

לסיכום - החלטה מאכזבת במשהו, אבל אני יכול להבין (לא בהכרח לקבל) אותה. כך או כך, אני לא חושב שעל זה תקום ותיפול העונה בשלב הזה.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
הענק הירוק
קיבל תודה: 11 פעמים

שליחה על ידי The real Tsepo »

nk1230 כתב: 18 ספטמבר 2025, 07:37
The real Tsepo כתב: 18 ספטמבר 2025, 05:50 חלון טוב במכבי חיפה צריך להיות כזה שאחריו אנחנו מועמדים ללכת עד הסוף. זה הסטנדרט ואנחנו לא צריכים להתפשר עליו בגלל הנהלה שהרגילה אותנו לבינוניות.
לא חושב שיש אוהד רציונלי אחד שיגיד שאנחנו בעמדה שווה לבש ולמכבי תל אביב כרגע וזה בעצמו כישלון גדול.
כן צריך לומר שנעשו צעדים טובים מאוד בחלק מהמקומות, שדרוג גדול בעמדת המגינים, בעמדת החלוץ (כך לפחות נראה) וגם בעמדת השוער (למרות שזה לא קשור לחלון הזה).
אבל זה לא מספיק, בעיקר לאור העובדה שהכל מלווה בתחושת עצלות, גרירת רגליים וחוסר רעב שיכול לחרפן. קבוצות גדולות בישראל תמיד רחוקות שחקן אחד שהוא מעל הליגה כדי לרוץ עד הסוף, יכולנו להביא אחד כזה בדמות אבו פאני, או תואם אבו פאני בחלק הקדימי.
זה בדיוק הנהי שאני מדבר עליו.... זה שלכם ושיהיה לבריאות אבל המציאות היא אחרת והסיבה דבאר שבע או מכבי תל אביב נתפסות כמעומדות יותר בכירות היא השנתיים הקודמות ולא המציאות הנוכחית.יש לך סגל שלא נופל משלהם בכלל... בטח מבאר שבע.
תודה לך איציק עובדיה.
אם אתה לא רואה שמכבי תל אביב ובאר שבע רמה מעליך כרגע זה כבר שלך.
הגישה שלך זה מראה לגישה של ההנהלה שלנו שהצליחה להביא אותנו להיות מועמדים לאליפות עד הסוף רק 4 פעמים ב15 שנה האחרונות: ״תגידו תודה וזה מספיק״. זה לא.
תפקיד של ההנהלה המקצועית היא להביא סגל (כולל סגל אימון ) שיעלה אחוזית כמה שיותר את הסיכוי שלנו להצליח להתחרות על האליפות. ככה פשוט.
עשו בקיץ הזה המון מהלכים יפים, הסגל כן השתדרג בגדול (אל תשכחו שאיבדנו 3 ישראלים בכירים), ותמיד יש בי תקווה תמיד שהדברים איכשהו יתחברו ונרוץ. אבל הסיכויים לזה לא גבוהים בעיניי וזה על ההנהלה, ואין מה לטמון את הראש בחול.
כי עם עוד מהלך אחד או שניים זה יכל להיות אחרת והסיכויים שלנו היו משתפרים פלאים.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
הענק הירוק

KevinDurant כתב: 18 ספטמבר 2025, 11:56
אתה לא טועה בגדול אבל יש פה מעבר לשחור ולבן.

יש המון סימני שאלה ועוד מוקדם מאוד לשפוט (ממליץ ללכת לנושא של אנסימבה ולראות מה כתבו עליו אחרי 2-3 משחקי ליגה).

מהסגל שהיה פה בסוף עונה שעברה קשה לייצר קבוצה שרצה לאליפות אחרי חלון אחד, בטח ובטח שיש מתחרות טובות על הנייר

כן מסכים שהיו צריכים לעשות יותר עכשיו בגזרת הזר השמיני ולנסות להביא שובר שוויון נוסף להתקפה.
אני אישית בתחושה שלא עשו את המקסימום , וזה התסכול. אם אתה מסתכל על הסגל של מכבי תל אביב בתחילת הקיץ, שידעו שזהבי לא ממשיך ו קניקובסקי סיים חוזה , היו פערים בסגלים אבל כאלה שניתנים לגישור עם עבודה טובה ורעב. ולא עשו את זה.
חסר לנו שחקן בכיר או שניים שירימו את הקבוצה.
מקווה שאתבדה ושהחומר הנוכחי יספיק
Hulk
קפטן ירוק

שליחה על ידי Hulk »

הקבוצה הזו חסרה שחקן כנף אחד טוב מלהיות מועמדת לאליפות וחזקה מבש.
מספיק יביאו כנף בסגנון של טאבי מפתח תקווה ואנחנו מסודרים
Pralija
משחק בשביל הסמל

שליחה על ידי Pralija »

Hulk כתב: 18 ספטמבר 2025, 14:55 הקבוצה הזו חסרה שחקן כנף אחד טוב מלהיות מועמדת לאליפות וחזקה מבש.
מספיק יביאו כנף בסגנון של טאבי מפתח תקווה ואנחנו מסודרים
אף אחד לא יתנגד לקיצוני כמו טאבי אבל תן הזדמנות לקאני.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

מתקשה להבין את הדיווח על עזיבה אפשרית של גוני.
לא חושב שהוא מתאים, אבל קישור של אגבה, עלי, איתן וקאסה הוא קצר מאד (ארזי צפוי לצאת להשאלה וקאסה בינתיים לא קיבל דקות בכלל). מה גם שהמעבר משחקן הרכב לשחרור מהסגל הוא מוזר, אחרי שהצטרף רק שחקן אחד לקישור האחורי.

רק החתמה מפתיעה בדקה ה-90 של פאני יכולה להסביר את זה (או ניהול סיכונים מופרע).
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

ברק.י כתב: 18 ספטמבר 2025, 16:08 מתקשה להבין את הדיווח על עזיבה אפשרית של גוני.
לא חושב שהוא מתאים, אבל קישור של אגבה, עלי, איתן וקאסה הוא קצר מאד (ארזי צפוי לצאת להשאלה וקאסה בינתיים לא קיבל דקות בכלל). מה גם שהמעבר משחקן הרכב לשחרור מהסגל הוא מוזר, אחרי שהצטרף רק שחקן אחד לקישור האחורי.

רק החתמה מפתיעה בדקה ה-90 של פאני יכולה להסביר את זה (או ניהול סיכונים מופרע).
אני לא אהיה בשוק אם נראה גוני + כסף על דון פתאום (ומניח שידעו לאזרח אותו תוך שנה שנה וחצי).
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

לא שמעתי בעצמי אבל בטלגרמים כתבו שאמיגה דיווח על זר שיגיע. רק מכבי, קאקא, ידוע לכם משהו?
nk1230
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי nk1230 »

Ganjot כתב: 18 ספטמבר 2025, 08:32
benrey כתב: 17 ספטמבר 2025, 23:15
אני לא מסכים שיש הרבה חוסרים, אני מסכים שיש חוסר של ממש בשחקן יצירתי שיביא מספרים ( אלא אם כן נהואל פתאום יתאפס על עצמו )
שוער אנחנו במצב טוב
מגן ימני אנחנו סגורים לא רע בהרכב ובספסל
כנל מגן שמאלי
בלמים יש לנו 4 מצוינים רק שיהיו בריאים
באמצע יש עומק טוב וצריך לקוות שפיטר יוכיח את עצמו ( ימים יגידן )
צד שמאל גם תלויים בקנז׳י שמראה ניצוצות אבל לא יודעים מה נקבל.
ימין כנל תלויים בקאני שהוא עוד סימן שאלה, הייתי הולך על פטקוב הזה כדי לסגור את החלון שיכול לשחק גם בימין וגם באמצע, זה יכול להיות מהלך מאוד משמעותי.
ולגבי חלוצים, שוב מוקדם אבל בנתיים סטיוארט נראה אחלה וספסל של יובה ומלמד? אפשר להתלונן על זה?

ועוד מילה לגני הישראלים שטענת שנפלנו בחלון הזה, בחלון זה הבאנו את הרכש הישראלי הבא: קורנו, קאני, קנג׳י, זסנו בנוסף חזרו מהשאלה ירמקוב קאסה ליסאב סוף וגוני

הגרמנים הביאו לצורך העניין את איתמר נוי, בן הרוש,ג׳רפי, לדרמן,ניקולסקו וגרופר - היית מתחלף? אני לא
קצת הגיון בטירוף שהולך פה... יש שחקן ישראלי אחד שהיה רלוונטי וזה כנעאן כל השאר זה סתם מילוי שורות. בגלל זה האסטרטגיה למצוא מתאזרחים היא נכונה מאוד, למרות מה שהאליל שלכם קטן טוען.
אתה קצת מקטין ראש, היה מספיק ישראלים להביא הקיץ ובאופן כללי - כבר כמה שנים שאנחנו לא מביאים ישראלים בכירים והיו הרבה אופציות, זו האמת (אני חושב שהישראלים היחידים שהבאנו אלה אזולאי וקינדה, לא עולה לי עוד שם חוץ מקאסה שעוד על גדר כשרון אבל נזרום).
מי? דרך אגב תבדוק שוב את הנתונים שלך כי חדעתי הבנו גם את סילבה
nk1230
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי nk1230 »

The real Tsepo כתב: 18 ספטמבר 2025, 14:29
זה בדיוק הנהי שאני מדבר עליו.... זה שלכם ושיהיה לבריאות אבל המציאות היא אחרת והסיבה דבאר שבע או מכבי תל אביב נתפסות כמעומדות יותר בכירות היא השנתיים הקודמות ולא המציאות הנוכחית.יש לך סגל שלא נופל משלהם בכלל... בטח מבאר שבע.
תודה לך איציק עובדיה.
הגישה שלך זה מראה לגישה של ההנהלה שלנו שהצליחה להביא אותנו להיות מועמדים לאליפות עד הסוף רק 4 פעמים ב15 שנה האחרונות: ״תגידו תודה וזה מספיק״. זה לא.
תפקיד של ההנהלה המקצועית היא להביא סגל (כולל סגל אימון ) שיעלה אחוזית כמה שיותר את הסיכוי שלנו להצליח להתחרות על האליפות. ככה פשוט.
עשו בקיץ הזה המון מהלכים יפים, הסגל כן השתדרג בגדול (אל תשכחו שאיבדנו 3 ישראלים בכירים), ותמיד יש בי תקווה תמיד שהדברים איכשהו יתחברו ונרוץ. אבל הסיכויים לזה לא גבוהים בעיניי וזה על ההנהלה, ואין מה לטמון את הראש בחול.
טוב חמוד... ואם אקרא לך איציק אהרונוביץ זה יעשה אותך שמח. החליפו יותר מחצי קבוצה, אתם באמת חבורה של משוגעים שהמטרה שלהם בחיים זה להתחרות במי יראה יותר שחורות ומי יהיה יותר נגד ההנהלה והמקצועי. סבבה זה שלכם, אבל עיניים שחורות מביאות חיים שחורים
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
הענק הירוק

nk1230 כתב: 18 ספטמבר 2025, 17:48
The real Tsepo כתב: 18 ספטמבר 2025, 14:29

תודה לך איציק עובדיה.
טוב חמוד... ואם אקרא לך איציק אהרונוביץ זה יעשה אותך שמח. החליפו יותר מחצי קבוצה, אתם באמת חבורה של משוגעים שהמטרה שלהם בחיים זה להתחרות במי יראה יותר שחורות ומי יהיה יותר נגד ההנהלה והמקצועי. סבבה זה שלכם, אבל עיניים שחורות מביאות חיים שחורים
וואו החליפו יותר מחצי קבוצה. הודו לנשיא כי טוב.
תודה למועדון כדורגל מכבי חיפה שעשו מהלכים טרוויאלים ומתבקשים שכל בר דעת ראה אבל חלילה לא יותר מזה.
הסגל השתפר, נראה מאוזן יותר. בעיניי לא עשו מספיק ויכלו. אם איכשהו יחתימו שחקן ברמה גבוהה עד סוף החלון זה יכול לשנות את התמונה.
כאוהד אני תמיד אבוא לעונה ולכל משחק אופטימי ועם תקווה שאפשר לקחת. שמנתחים את זה בכדורגל נטו, לדעתי אנחנו לא שם אבל מקווה שאתה צודק ואתבדה
נערך לאחרונה על ידי The real Tsepo ב 18 ספטמבר 2025, 18:06, נערך 3 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

דן ביטון הבינוני בינתיים עם 5 שערי ליגה השנה ב3 משחקים ובעונה שעברה עשה 18 שערים ו9 בישולים בכל המסגרות.

ששחקן כנף אצלנו יעשה מספרים כאלה (אפילו 2 ביחד), תתייג אותי.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

רק מכבי כתב: 18 ספטמבר 2025, 14:22 אני אנסה להציג אולי עמדה קצת שונה בעניין הזר השמיני. אני אגיד מראש שאני לא בעד לא להביא את הזר השמיני. אבל אני חושב שיש סיבות ומחשבות מאחורי ההחלטה הזאת. אסביר:

ראשית, אני חושב קודם כל שעניין קורנו קרה הרבה יותר ממהר ממה שם חשבו או דמיינו. ואני אומר את זה מידיעה. הם חשבו שזה ייקח יותר זמן. ורק ממש לאחרונה הם הבינו שזה יהיה יותר מהר מהמצופה. לכן למשל שמעתי אנשים ששואלים למה לא הביאו את פטקוב במקום קאני באותו כסף. אני מסכים שהיה הרבה יותר נכון להביא זר בעמדת כנף ימין, וזה גם בהכרח היה זול יותר. אבל אתה לא יכול לבנות על משהו שהוא לא סופי ולא סגור. בטח בעניינים שלא תלויים בך. ולכן הלכו על עסקת קאני שנפתחה.

שנית, תזכרו שרוב החלונות סגורים. לקחת שחקן טוב לקבוצה רצה עכשיו זה אירוע מורכב. קבוצות לא יכולות להביא תחליף, ואתה נמצא במצב שאו שאתה לוקח שחקן ספסל/יציע בקבוצה שרוצה לזרוק את השחקן העיקר להשתחרר מהמשכורת (ואז לרוב מדובר בחתולים בשק), או שקבוצות סוחטות אותך בכסף. ודורשות ממך לשלם תשלומים לא ריאליים עבור שחקנים שהם לא שווים את הסכום. גם שחקנים שלא משחקים כרגע עוד חולמים לקבל דקות כי יש עוד אירופה בדרך, ומבטיחים להם רוטציות. כך ששחקנים לא ממהרים לעזוב בשלב הזה.
בקיצור, לקראת סוף ספטמבר זאת סיטואציה שקשה מאוד להביא שחקנים איכותיים. אני כן חושב שאם הם היו מוצאים את השחקן שהם רוצים ומאמינים בו, וחושבים שהוא ''ייעשה הבדל'', אז הוא היה חותם כאן. אבל שוב להביא ברגע האחרון בלחץ מישהו סטייל זז'אנדו פוקס רק כדי להביא מישהו. זה לא רציני.

שלישית, אז תבואו ותגידו לי סדריק דון. שחקן שכבר נמצא כאן. שלכאורה על המדף. בוא קח אותו. אז כמה דברים. קודם כל, כל הגדולות כבר אכלו את הלוקשים של הפועל ירושלים ונפלו עם לא מעט שחקנים שיצאו משם, ולכן צריך לקחת בעירבון מוגבל כל שחקן שמגיע משם. אני לא אומר שכל שחקן פסול, אבל יש אינדיקציה ברורה שתחת זיו אריה ובסגנון משחק של הפועל ירושלים, שחקן יכול להיראות X, ובמקום אחר (קבוצה גדולה) הוא יראה באופן משמעותי הרבה פחות טוב.
אם ניכנס לעניין דון באופן ספציפי, אני בכלל לא בטוח שזה מה שאנחנו צריכים. הצפיפות שתהיה נגדנו היא עולם אחר ממה שיש מול הפועל ירושלים. אני חושב שהיתרונות שלו זה במגרש פתוח כשיש שטחים והוא בא עם הפנים עם הזריזות והמהירות שלו. ואלו דברים שבתור שחקן אמצע אצלנו (בניגוד לכנפיים) לא יהיה לו הרבה.
בנוסף, הוא לא יהיה 6 כי יש את אגבה והוא ממוסמר. אני לא חשוב שהוא מספיק איכותי לשחק את ה-10, ובוודאי שאין לו תכונות של שחקן הכרעה (אצילי. שרי. סבע. אפילו רפאלוב). ולכן כ-10 אני לא רואה את היתרונות הגדולים שלו. לכאורה המקום הכי טבעי שלו, זה כ-8. שם יש את אזולאי, עלי, ו..קאסה. אזולאי פתח את העונה מצוין, ולוקחים את זה בחשבון. ויש את קאסה שבסוף הוא פרוספקט. וצריך לתת לו דקות ולראות אותו מתפתח. יש בו פוטנציאל גדול. להביא את דון זה בעצם ל''חסל'' את קאסה, ולדעתי גם לעצור במעט את ההתקדמות של אזולאי.

רביעית, כן. המועדון נמצא בשלב שהוא עשה מהפכה מטורפת בקיץ הזה. ואל תשכחו שכל הבנייה נעשתה מאוד מאוד מאוחר. אלברמן ובכר הלכו הביתה. רפאלוב שלפני דקה היה שחקן, נהיה פתאום סקאוט ראשי ובונה קבוצה. קבוצה סטנדרטית מתחילה להתכונן באפריל לקראת הקיץ ולקראת העונה הבאה. כאן הכל עבד מאוחר. והתמקדו בהתחלה בבחירת מאמן כי רצו גם אותו לשלב בתהליכים של קבלת ההחלטות.
וזה גם דבר שפגע בסופו של דבר באירופה. אין לי ספק שאם היו מתחילים את ההכנות מוקדם יותר, אז אפשר היה גם לראות רכש שמגיע מוקדם יותר, ובסבירות גבוהה שהיינו יכולים לעשות עונה אירופית.
יש דרבי עכשיו. מי נשאר מההרכב שפתח בדרבי? 2 שחקנים. סק ומוחמד שהם עדיין שחקני הרכב. זאת מהפכה מטורפת לכל דבר בקיץ אחד.
שוער חדש, 2 מגנים חדשים, בלם חדש, קשר אחורי חדש, כנף שמאל חדש, כנף ימין חדש, חלוץ חדש. 8/11 בהרכב לא היו כאן בעונה שעברה.
אני לא מדבר בכלל על כל ה''שומנים'' שהיו צריכים להיפרד מהם. כל הזרים שהמועדון סוחב על הגב שגם זה הצריך זמן, מחשבה, ועשייה. ולא. אין דבר כזה תשחרר. זה לא פוטבול מנג'ר.

מה שאני רוצה להגיד זה שצריך גם זמן לראות איך הפאזל עובד. מה עובד יותר, מה עובד פחות. איפה צריך וניתן לשפר או מה בדיוק צריך להביא. אנחנו רואים שככל שעובר הזמן פלורס בעצמו מבין ולומד את הקבוצה טוב יותר. בסוף גם אצלו הכל חדש. וגם הקבוצה לומדת אותו. לכן תוך כדי תנועה לדעתי ניתן יהיה ללמוד את הקבוצה יותר טוב.
בסוף החלון בינואר הוא אוטוטו כאן. ובינואר בוודאי שייפתחו הזדמנויות עם שחקנים רבים שיהיו על המדף.
אני יכול לנסות להבין את ההעדפה שלהם להשאיר לעצמם אפשרות להביא בוסט רציני בינואר. ואנחנו יודעים עד כמה יש משמעות לחיזוק איכותי בינואר. ראינו את זה כל כך הרבה פעמים בשנים האחרונות.

חמישית, עניין המענק לא רלוונטי כי בכל מקרה לא יהיו 8 זרים בטופס. גם מכבי תל אביב לא תשחק עם 8 זרים. אצלם בגלל אירופה, זה יהיה יותר קל בהתחלה. אבל גם בהמשך, תמיד יש פצועים, מורחקים, וכו'.
ולכן זה לא קשור. עובדיה גם אמר את זה באחד הראיונות.

לסיכום - החלטה מאכזבת במשהו, אבל אני יכול להבין (לא בהכרח לקבל) אותה. כך או כך, אני לא חושב שעל זה תקום ותיפול העונה בשלב הזה.
היה לי ברור שברגע שלא הגיע זר תוך יום-יומיים המהלך לא היה "מתוכנן"

יש הרגשה שעם שחקן שובר שוויון בעמדת ה10 (או בכל עמדה אחרת בהתקפה אבל הביאו את קאני נניח לימין) ואם דברים נוספים יסתדרו נוכל לרוץ לאליפות השנה ולהתחרות בצורה רצינית.

כתבת גם בעצמך במקום אחר, אין לנו שחקן הכרעה שמסוגל לקחת כדור ולעשות גול ומשחקים כמו בית''ר בחוץ זה משחקים קלאסיים שלוקחים דרכם אליפות.
Hulk
קפטן ירוק

שליחה על ידי Hulk »

KevinDurant כתב: 18 ספטמבר 2025, 18:02

דן ביטון הבינוני בינתיים עם 5 שערי ליגה השנה ב3 משחקים ובעונה שעברה עשה 18 שערים ו9 בישולים בכל המסגרות.

גם מלמד נתן מספרים מרשימים יותר מאלו וראינו שהוא במקסימום חלוץ שלישי במכבי חיפה.
אותו דבר ביטון שהוא שחקן נחמד וטוב במיוחד בנייחים ומשם גם רוב המספרים שלו אבל מבחינת איכות ואופי זה לא זה, לא סתם בעטו אותו הגרמנים
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Hulk כתב: 18 ספטמבר 2025, 18:09
KevinDurant כתב: 18 ספטמבר 2025, 18:02

גם מלמד נתן מספרים מרשימים יותר מאלו וראינו שהוא במקסימום חלוץ שלישי במכבי חיפה.
אותו דבר ביטון שהוא שחקן נחמד וטוב במיוחד בנייחים ומשם גם רוב המספרים שלו אבל מבחינת איכות ואופי זה לא זה, לא סתם בעטו אותו הגרמנים
מה הקשר בין מלמד בהפועל חיפה לבין דן ביטון שהיה שחקן משמעותי בקבוצה שלקחה גביע והפסידה אליפות במחזור האחרון?

אני אשמח לשחקנים נחמדים וטובים בנייחים שיגיעו ל18 שערים ו9 בישולים בכנף אצלנו.

אז מה אם הוא נבעט ממכבי תא? הם גם בעטו את ראדי והוא לקח אחרי זה 3 אליפויות בב''ש ולא חסר שחקנים שעזבו במקום אחר והצליחו במקום אחר.
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

nk1230 כתב: 18 ספטמבר 2025, 17:44

צודק לגבי קאני, ברח לי מהראש. לגבי ישראלים צברים שהיו פנויים בשוק? היו מלא בכל קיץ, אם זה עובד יותר או פחות זה הימור אבל היו (דוידה, מלדה, יחזקאל, כנעאן, מדמון, דאפה, בן הרוש, לאיוס, גרופר\ליידנר שעדיפים על סייף בהרבה כמחליפים ועוד ועוד, לא אמנה את כל הרשימה אבל היו עוד).
סמל אישי של משתמש
benrey
קפטן ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 60 פעמים

שליחה על ידי benrey »

Ganjot כתב: 18 ספטמבר 2025, 19:11
nk1230 כתב: 18 ספטמבר 2025, 17:44

צודק לגבי קאני, ברח לי מהראש. לגבי ישראלים צברים שהיו פנויים בשוק? היו מלא בכל קיץ, אם זה עובד יותר או פחות זה הימור אבל היו (דוידה, מלדה, יחזקאל, כנעאן, מדמון, דאפה, בן הרוש, לאיוס, גרופר\ליידנר שעדיפים על סייף בהרבה כמחליפים ועוד ועוד, לא אמנה את כל הרשימה אבל היו עוד).
אתם הורגים אותי עם המונחים
״ישראלים צברים״ - קאני נולד בארץ עשה צבא מדבר עברית, אגב גם הישאם לאיוס לא באמת צבר אם אתה הולך לפי המילון…
הביאו השנה כמה שחקנים שלא תופסים משבצת זר - קאני, קנז׳י,קורנו, ירמקוב - ולא מעניין אותי אם חתכו להם את הזין אחרי שמונה ימים או אם הם קוראים בפסח את ההגדה, גם סבע לא קרא.
נעול