חברים, אם זה לא היה ברור עד עכשיו, אז נראה לי שאפשר להסיק מכל הכאוס במועדון בחודשים האחרונים כמה דברים וזאת התאוריה שלי על מה שקורה בפועל:
במועדון אין היררכיה ברורה ואין שום תרבות ארגונית. מועדון אירופאי ? זה אפילו לא מועדון אפריקאי. אין שם שום שלד ארגוני ברור עם אנשי מקצוע יעודיים שכולם עובדים סביב מטרות ויעדים אישיים ברורים.
יש הנהלה, חוזים, עורכי דין, אנשי משרד - כולם באים לעבודה ועושים מה שמצופה מהם שאני מניח שזה בעצם מה שיענקלה או מי מטעמו סגר איתם. מה קורה בפועל ? בטוח בכל הקשור המקצועי - אנשים מתנגשים, מתבלבלים, לא יודעים מה לעשות ואין להם גם כנראה למי לפנות כי אין באמת מבוגר אחראי וגם היעדים והסמכויות לא ברורים.
הסקאוט הראשי הוא מנהל מקצועי אבל גם המנכל הוא מנהל מקצועי. המנהל המקצועי היה שחקן לפני כמה חודשים רק והוא כבר מופקד על אחד המערכות היותר מורכבות לתפעול בארץ ויש לו שמה מישהו, שלפחות מבחינת כדורגל, מבין הרבה פחות ממנו עובד איתו ביחד, ומי יודע מה ההשלכות של הדינמיקה המוזרה הזאת.
ולגבי המנכל, באמת שנשגב מבינתי איך בן אדם מגיע מעריית רחובות לנהל במכבי חיפה. במיוחד בהתחשב שלא הותיר שום רושם חיובי לפני שהגיע.
היררכיה וכאוס במועדון
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
Re: היררכיה וכאוס במועדון
לדעתי יש פה הנחה ענקית לליאור.
הוא הסמכות המקצועית והוא הביא את השחקנים.
היה מביא שחקנים יותר מתאימים וזהו בלי בלבולי שכל.
לא צריך להיות גאון הדור לבין שחסר פה שחקנים עם דריבל להתקפה.
הוא הסמכות המקצועית והוא הביא את השחקנים.
היה מביא שחקנים יותר מתאימים וזהו בלי בלבולי שכל.
לא צריך להיות גאון הדור לבין שחסר פה שחקנים עם דריבל להתקפה.
הבעיה הכי גדולה שכל הוייב סביב המועדון שלילי, רדיו חיפה והאוהדים רק מחכים שנכשל בשביל להגיד אמרנו לכם.
יש לחץ עצום וסביבה סופר רעילה, ואני חושב שניקו המון זבל ועשו עבודה טובה בקיץ, וגם בחירת המאמן נראית בסדר
יש לחץ עצום וסביבה סופר רעילה, ואני חושב שניקו המון זבל ועשו עבודה טובה בקיץ, וגם בחירת המאמן נראית בסדר
אני לא יודע איך המערכת בנויה, מה התפקיד והסמכויות של כל אחד. אין שקיפות וזה ככה כבר הרבה זמן.
אני כן יודע שמי שמקבל את ההחלטות המקצועיות ובמיוחד מי שחשב שנהואל הוא מחליף ראוי לסבע,
הוא כושל בן כושל וצריך ללכת הביתה.
אני כן יודע שמי שמקבל את ההחלטות המקצועיות ובמיוחד מי שחשב שנהואל הוא מחליף ראוי לסבע,
הוא כושל בן כושל וצריך ללכת הביתה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
מוכן להתערב אתכם שהולכות להיות עכשיו לא פחות בעיות מתקופת אלברמן
מה הסיכוי שפתאום בגלל שברק חוזר כל הבעיות האנושיות והמנהלתיות ישתנו ?
עובדיה, ליאור, ברק וההנהלה מעל כולם עם הרבה מאוד קונפליקטים ביניהם מבחינת סמכויות ואני לא רואה מצב דגאם אם הבטיחו לברק ככה וככה שלא יגיעו בעיות מכל הכיוונים האחרים
אני כן מאמין שכמו שדוראנט מציין כל הזמן - אם עובדיה ילך נראה שיפור גדול כנראה
עובדיה, ליאור, ברק וההנהלה מעל כולם עם הרבה מאוד קונפליקטים ביניהם מבחינת סמכויות ואני לא רואה מצב דגאם אם הבטיחו לברק ככה וככה שלא יגיעו בעיות מכל הכיוונים האחרים
אני לא יודע מה עושים עכשיו אבל אני זוכר בעבר שאם היינו עומדים לדין במקום לשלוח עו"ד היינו שולחים את הדובר
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
רק העברת בעלות תתקן את זה. שחר אף פעם לא היה איש עסקים ואף פעם לא ידע לבנות היררכיה מקצועית.DelPiero כתב: 22 אוקטובר 2025, 20:53 מוכן להתערב אתכם שהולכות להיות עכשיו לא פחות בעיות מתקופת אלברמן
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!