אתה מתכוון *גם* בעונה הבאהShocking4U כתב: 25 אוקטובר 2025, 23:53 בהתחשב בקבלת ההחלטות של יענקלה אל תתפלאו אם הוא עוד יקבל קידום בעונה הבאה
איציק עובדיה - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: איציק עובדיה - נושא רשמי
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
בגלל שזה מועדון חברים מנוהל בצורה הכי חובבנית בליגה,חבר מביא חבר. בדיוק כמו בעיריית רחובות
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
הוא סימפטום מרכזי מאוד
אבל רק היום שיענקלך ירפא אותנו
אין מה לבוא אליו בטענות.
אם אני מנכ"ל של חברה ואני ממנה עובד גרוע אני אבוא בטענות רק לעצמי.
יעקב שחר אשם הוא אחראי על כל המינויים במועדון הזה.
מילא הוא היה נכשל עם מינויים שנה/שנתיים פה מדובר כבר על מעל עשור.
בעלים גרוע.
אם אני מנכ"ל של חברה ואני ממנה עובד גרוע אני אבוא בטענות רק לעצמי.
יעקב שחר אשם הוא אחראי על כל המינויים במועדון הזה.
מילא הוא היה נכשל עם מינויים שנה/שנתיים פה מדובר כבר על מעל עשור.
בעלים גרוע.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
גם אין טעם למנות מנכ"ל חדש. מכרו את המועדון וזהו.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
הוא לא אשם
מי שמינה אותו אשם, ביום שיענקלך יעוף הוא יטוס יחד איתו.
מי שמינה אותו אשם, ביום שיענקלך יעוף הוא יטוס יחד איתו.
נערך לאחרונה על ידי ירוק רפואי ב 02 נובמבר 2025, 08:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
מי לעזאזל ממנה אחד שהחריב את ת"א ולקח להם כמה עונות עם גולדהאר להשתקם מהנזקים שלו למנהל מקצועי?????
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
לא הייתי מגזים ככה. מה הוא היה שם מאמן זמני? גולדהאר הפסיק פשוט לעבוד עם ישראלים בשלב מסוים. כולם שם היו חובבים.MH13 TILL I DIE כתב: 02 נובמבר 2025, 07:40 מי לעזאזל ממנה אחד שהחריב את ת"א ולקח להם כמה עונות עם גולדהאר להשתקם מהנזקים שלו למנהל מקצועי?????
סמל העסקנות והשכונה של המועדון.
במקום להביא איש מקצוע רציני עם קבלות הביאו איזה אפסנאי.
במקום להביא איש מקצוע רציני עם קבלות הביאו איזה אפסנאי.
-
מייקל בן חמו
- גול ראשון בבוגרים
מקווה בשביל עובדיה שהנושא הזה מצחיק אותו כמו שהוא מצחיק אותי
ואין גילוי נאות, אני לא מכיר אותו.
בסדר אתה בעד עובדיה,בעד שחר. לא בשביל משהו אבל כנראה אתה אוהב בינוניות ומטה.מייקל בן חמו כתב: 06 נובמבר 2025, 13:39 מקווה בשביל עובדיה שהנושא הזה מצחיק אותו כמו שהוא מצחיק אותי
מילא אם הייתה לאיש כריזמה. גם את זה אין לו
אם באמת היה אכפת לך ממכבי, אז הנושא הזה היה אמור לגרום לך לבכות, לא לצחוק.מייקל בן חמו כתב: 06 נובמבר 2025, 13:39 מקווה בשביל עובדיה שהנושא הזה מצחיק אותו כמו שהוא מצחיק אותי

-
מייקל בן חמו
- גול ראשון בבוגרים
אנחנו לגמרי בינוניים על הדשא וביחס לתקציב גם מתחת לזה.
אני מבין את התסכול אבל מספיק בוגר בשביל לא לחפש בכח אשמים. עוד לא מצאתי את הקשר בין איציק עובדיה להרכבים, לסגל ולאוירה בחדר ההלבשה.
המועדון נותן לקבוצה את כל התנאים להצליח וזה בזכות בעלי תפקידים כמו עובדיה. תנאים טובים בהרבה ממה שיש בטבריה, הפועל ירושלים, נתניה וסכנין.
אף אחד לא יודע אם עובדיה היה מעורב בבחירת השחקנים או המאמן. אם התבקש לכך - אני משוכנע שעשה כמיטב יכולתו, אבל לא בזה הוא נמדד. לא הוגן לשפוט אותו בנושא הזה.
אני מבין את התסכול אבל מספיק בוגר בשביל לא לחפש בכח אשמים. עוד לא מצאתי את הקשר בין איציק עובדיה להרכבים, לסגל ולאוירה בחדר ההלבשה.
המועדון נותן לקבוצה את כל התנאים להצליח וזה בזכות בעלי תפקידים כמו עובדיה. תנאים טובים בהרבה ממה שיש בטבריה, הפועל ירושלים, נתניה וסכנין.
אף אחד לא יודע אם עובדיה היה מעורב בבחירת השחקנים או המאמן. אם התבקש לכך - אני משוכנע שעשה כמיטב יכולתו, אבל לא בזה הוא נמדד. לא הוגן לשפוט אותו בנושא הזה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא לקח על עצמו סמכויות שלא לו, התערב מקצועית והתנהל בפועל כמנהל מקצועי. התראיין בזחיחות ודיבר על בניית הקבוצה. התוצאות לפנינומייקל בן חמו כתב: 08 נובמבר 2025, 16:57 אנחנו לגמרי בינוניים על הדשא וביחס לתקציב גם מתחת לזה.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
יותר נכון שחר הביא לו סמכויות שלא לו. עשה סלט וברדק כרגיל, זה בנוסף לכך שהוא לקח החלטה ניהולית להרוס הכל ולחזור לתקופה שחורה.Shocking4U כתב: 08 נובמבר 2025, 18:37הוא לקח על עצמו סמכויות שלא לו, התערב מקצועית והתנהל בפועל כמנהל מקצועי. התראיין בזחיחות ודיבר על בניית הקבוצה. התוצאות לפנינומייקל בן חמו כתב: 08 נובמבר 2025, 16:57 אנחנו לגמרי בינוניים על הדשא וביחס לתקציב גם מתחת לזה.
וזו בעצם דרך בטוחה לצעוד אליה, לתת סמכויות לעסקן אחר. עובדיה צריך להיות המנכ"ל האחרון בעידן שחר. אחרת, יבוא עובדיה חדש.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
זה בגלל שהוא טרולadoram כתב: 07 נובמבר 2025, 09:29אם באמת היה אכפת לך ממכבי, אז הנושא הזה היה אמור לגרום לך לבכות, לא לצחוק.מייקל בן חמו כתב: 06 נובמבר 2025, 13:39 מקווה בשביל עובדיה שהנושא הזה מצחיק אותו כמו שהוא מצחיק אותי
איך אנחנו לא רואים שמי שבכלל מפריע לנו להצליח זה רדיו חיפה, מנהלים מקצועיים, מנכלים, מאמנים, שחקנים ואוהדים.
אם לא היה את כל הרשימה הזאת ושחר היה בעלים, מנכל, מנג׳ר, מאמן ושחקנים היינו עם 20 אליפויות ברצף. איך אנחנו לא רואים את זה?!
מילים לא יתארו את השנאה העמוקה לבן אדם הזה. מילא היה גרוע בתפקידו. הוא עסקן ברמה הכי נמוכה שיש וזה אני שונא.
מעבר לזה שיש לו פרצוף זחוח ומזעזע
מעבר לזה שיש לו פרצוף זחוח ומזעזע
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני לא מבין בכלל מה הטענה
האם יש מחלקה במועדות שמתפקדת טוב תחת ניהולו?
מקצועית (שהוא התערב) זוועה
מול הקהל, משטרה וגורמים רשמיים- זוועה
מול בית הדין וההתאחדות - זוועה
מול סוכנים - זוועה
אין דבר אחד שהוא עשה טוב
האם יש מחלקה במועדות שמתפקדת טוב תחת ניהולו?
מקצועית (שהוא התערב) זוועה
מול הקהל, משטרה וגורמים רשמיים- זוועה
מול בית הדין וההתאחדות - זוועה
מול סוכנים - זוועה
אין דבר אחד שהוא עשה טוב
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
גם שיווקית זוועה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
מייקל בן חמו
- גול ראשון בבוגרים
חוץ מדעתך על הראיונות, שלא מעניינת, אין לי שום סיבה לחשוב שיש לך מושג על מה אתה מדבר.Shocking4U כתב: 08 נובמבר 2025, 18:37הוא לקח על עצמו סמכויות שלא לו, התערב מקצועית והתנהל בפועל כמנהל מקצועי. התראיין בזחיחות ודיבר על בניית הקבוצה. התוצאות לפנינומייקל בן חמו כתב: 08 נובמבר 2025, 16:57 אנחנו לגמרי בינוניים על הדשא וביחס לתקציב גם מתחת לזה.
אתה לא יודע איזה סמכויות הוא לקח או התבקש לקחת ואיך הוא "התנהל בפועל". לי זה נשמע כמו "לא נעים לדבר על רפאלוב, הוא גדל במכבי ולא בעריית רחובות, אז נדביק מה שאפשר למנכ"ל. יש לו רקע בכדורגל והוא ישראלי. זה חייב להיות הוא"
גם אם נתעלם ממוערבות ישירה בצד המקצועי ונניח שהוא לא מעורב בהיבט הזה בכלל (למרות שזה נשמע מופרך לגמרי), אי אפשר להתעלם מהניהול התקשורתי של המועדון ורבות הדוגמאות שמעידות עד כמה המצב חמור. זה לא לתת לצוות המקצועי והשחקנים תנאים אמיתיים להצליח.מייקל בן חמו כתב: 09 נובמבר 2025, 16:51חוץ מדעתך על הראיונות, שלא מעניינת, אין לי שום סיבה לחשוב שיש לך מושג על מה אתה מדבר.Shocking4U כתב: 08 נובמבר 2025, 18:37הוא לקח על עצמו סמכויות שלא לו, התערב מקצועית והתנהל בפועל כמנהל מקצועי. התראיין בזחיחות ודיבר על בניית הקבוצה. התוצאות לפנינומייקל בן חמו כתב: 08 נובמבר 2025, 16:57 אנחנו לגמרי בינוניים על הדשא וביחס לתקציב גם מתחת לזה.
אתה לא יודע איזה סמכויות הוא לקח או התבקש לקחת ואיך הוא "התנהל בפועל". לי זה נשמע כמו "לא נעים לדבר על רפאלוב, הוא גדל במכבי ולא בעריית רחובות, אז נדביק מה שאפשר למנכ"ל. יש לו רקע בכדורגל והוא ישראלי. זה חייב להיות הוא"
קטונתי מלקבוע שהוא אחראי ל-x או y בהיבט המקצועי, אבל קשה להתעלם מזה שהוא קיבל את המועדון בקיץ של ליגת האלופות ומאז, מהחלון של ינואר 2023, הקבוצה רק הולכת אחורה. בעיני, בעייתי להאשים בזה 5 אנשי מקצוע שהוחלפו בתקופה הזו (דגו, אלברמן, בכר, פלורס ורפאלוב) ולהתעלם ממי שהיה פה לאורך כל התקופה הזו במועדון. על אחת כמה וכמה, אם היה מעורב בבחירה שלהם וקשה להאמין שלפחות בזה הוא לא היה מעורב (כשכל הדיווחים והדברורים מעידים אחרת).
עריכה: מוסיף למען הסר ספק - אני מאמין שהוא עושה כמיטב יכולתו. הוא לא איש רע. הוא פשוט קיבל תפקיד שכנראה גדול עליו (אגב, כמו רפאלוב שלא נקי מביקורת).
בעיניי כל מי שנמצא עם עיתונאים בקשר ישיר ומדליף בלי סוף על דברים מתוך המועדון + לכלוכים על מאמן/שחקנים הוא איש רע שמקבל משכורת גבוהה מאוד והורס במכוון על מנת לשמור על הגוב שלו. זה נוגע גם לליאור שעושה את אותו הדבר לכאורה.