גיא מלמד - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: גיא מלמד - נושא רשמי
אין לו מקום כרגע במכבי חיפה כחלוץ. הוא צריך שיהיו לו שחקני אגף טובים שייצרו לו מצבים. פחות טוב משני החלוצים האחרים, אין מה לעשות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
אז עכשיו הרעל יופנה לליאור?
כמה הזיכרון קצר..
ברק לא ספר את מלמד מאז שהגיע. בלי קשר לזה שגם רפאלוב לא מעריך אותו.
אולי הגיע הזמן להבין שאם בכל פעם שהוא שיחק בקבוצה גדולה, ואצל כמה מאמנים הוא לא נספר, אז תבינו שהוא פשוט לא מספיק מקצוען, ובעיקר לא מספיק איכותי בשביל קבוצה גדולה.
בכלל, לא חושב שהבעיה שלנו היא בחוד. מלמד הוא לא פתרון לשום דבר.
אז למה הביאו אותו? מועדון חובבן לא עשו בדיקות לפני?רק מכבי כתב: 22 אוקטובר 2025, 04:05אז עכשיו הרעל יופנה לליאור?
כמה הזיכרון קצר..
אולי הגיע הזמן להבין שאם בכל פעם שהוא שיחק בקבוצה גדולה, ואצל כמה מאמנים הוא לא נספר, אז תבינו שהוא פשוט לא מספיק מקצוען, ובעיקר לא מספיק איכותי בשביל קבוצה גדולה.
הביאו אותו כי היו בלחץ.greenguy כתב: 22 אוקטובר 2025, 07:50אז למה הביאו אותו? מועדון חובבן לא עשו בדיקות לפני?רק מכבי כתב: 22 אוקטובר 2025, 04:05אז עכשיו הרעל יופנה לליאור?
כמה הזיכרון קצר..
זה היה די ברור מההתחלה שבכר לא מחזיק ממנו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
תפריד, בכר לא רצה אותו ואין על זה עוררין. הביאו אותו בעיקר כדי להשתיק את הקהל וכי רצו להביא "ניצחון" של גניבת שחקן מהצהבת. עובדתית בכר הלך וראית שמלמד מהרגע הראשון של הקיץ היה מחוק, לא תגיד שהוא היה מאכזב ונמחק אלא לא נספר מלכתחילה והיה ברור שמנסים להראות לו את הדרך החוצה וזה כבר על ליאור.רק מכבי כתב: 22 אוקטובר 2025, 04:05אז עכשיו הרעל יופנה לליאור?
כמה הזיכרון קצר..
לגבי החוסר מקצוענות אני מסכים, להבנתי הסיפור זה שהוא לא מתאמן טוב והנתונים שלו מזעזעים.
לגבי איכות? לדעתי יש לו יותר מה לתרום מיובאנוביץ למכבי חיפה והוא חלוץ לגיטימי לרוטציה בטח במצבת הסגל הנוכחי. הוא שחקן שגם העונה אם יקבל דקות יכול לתת 10 שערים במינימום. כמה שחקנים כאלה יש לך? אז אולי לא הייתי פותח איתו, בטח נגד הקבוצות הגדולות כשאתה הרבה פעמים תצא למעברים ומחפש עוצמות ומהירות אבל למשל למשחקים שאתה יושב על יריבות וצריך עוד רגל מסיימת ברחבה? הוא בהחלט מתאים, לדעתי הוא גם יכול יותר להחמיא לסטוארט מאשר יובאנוביץ למשל.
אני רק לא מבין מה שאומרים בכל פעם שהוא שיחק בקבוצה גדולה.
עונה אחת שיחק בהפועל ב"ש וזהו
עונה אחת שיחק בהפועל ב"ש וזהו
לא באמת.
גם אם יסריח, יגידו שהוא ''חלוד'' אחרי תקופה ארוכה בחוץ, ושאי אפשר לשפוט רק לפי משחק אחד, צריך לרוץ איתו תקופה וכו'.
מקצועית - אני מבין למה לפתוח איתו לפני יובאנוביץ' שנראה רע מאוד. ואם מלמד פותח לפניו בסיטואציה הקיימת זה בעיקר אומר הרבה על כמה יובאנוביץ' לא באירוע.
אני כבר שנים חושב שהוא שחקן מעולה ( לא יודע ולא מבין) מה הסיבות שהוא לא משחק בקבוצות הגדולות בארץ
אין בארץ חלוץ שיכול להבקיע שער כזה
אני שמח בשבילו.
הוא וסטיוארט זה מספיק כרגע לחוד.
הוא וסטיוארט זה מספיק כרגע לחוד.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
אתה באמת לא מבין? כי הוא נטו פינישר. גם אתמול זה בא לידי ביטוי. ניהול מקצועי רע מאוד שמביאים כזה חלוץ מוגבל בגיל כזה. קרי כולם יודעים שהוא בינוני ואין לו שום פוטנציאל. הביאו אותו בלחץ הקהל. רוב הקהל לא מבין כדורגל מכ0עבר ללייבסקור.Adi81 כתב: 02 דצמבר 2025, 23:10 אני כבר שנים חושב שהוא שחקן מעולה ( לא יודע ולא מבין) מה הסיבות שהוא לא משחק בקבוצות הגדולות בארץ
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
תמיד הוא היה עושה לנו צרות
יש לו טכניקה סבירה, גם חזק ועושה לחץ על הבלמים וגם יודע לכבוש שערים.
יש לו טכניקה סבירה, גם חזק ועושה לחץ על הבלמים וגם יודע לכבוש שערים.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
הוא לא יודע ללחוץ ואין לו משחק עם הגב לשער.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
מסכים. הוא שחקן כבד מאוד, איטי, לא יודע לשחק כקיר, אין לו כדרור, הוא לא לוחץ ולא תורם כלום למשחק. חוץ מלקבל כדור ב16 ולסיים אין לו שום תרומה לאירועlemmacantor כתב: 03 דצמבר 2025, 08:18אתה באמת לא מבין? כי הוא נטו פינישר. גם אתמול זה בא לידי ביטוי. ניהול מקצועי רע מאוד שמביאים כזה חלוץ מוגבל בגיל כזה. קרי כולם יודעים שהוא בינוני ואין לו שום פוטנציאל. הביאו אותו בלחץ הקהל. רוב הקהל לא מבין כדורגל מכ0עבר ללייבסקור.Adi81 כתב: 02 דצמבר 2025, 23:10 אני כבר שנים חושב שהוא שחקן מעולה ( לא יודע ולא מבין) מה הסיבות שהוא לא משחק בקבוצות הגדולות בארץ
זה לא רק הקהל, זה גם התקשורת.lemmacantor כתב: 03 דצמבר 2025, 08:18אתה באמת לא מבין? כי הוא נטו פינישר. גם אתמול זה בא לידי ביטוי. ניהול מקצועי רע מאוד שמביאים כזה חלוץ מוגבל בגיל כזה. קרי כולם יודעים שהוא בינוני ואין לו שום פוטנציאל. הביאו אותו בלחץ הקהל. רוב הקהל לא מבין כדורגל מכ0עבר ללייבסקור.Adi81 כתב: 02 דצמבר 2025, 23:10 אני כבר שנים חושב שהוא שחקן מעולה ( לא יודע ולא מבין) מה הסיבות שהוא לא משחק בקבוצות הגדולות בארץ
היא שומרת עליו ומזכירה אותו גם כשהוא לא מקבל דקות במידה שמעוררת ספק לגבי ההתנהלות שלו מחוץ למגרש.