מלפפוני ינואר 26
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפוני ינואר 26
עכשיו כשעלי הלך ל"6 שבועות" (בפועל עד סוף העונה) שיתחילו לחפש 6/8.
לא אתפלא אם נשמע הרבה פאני בקרוב.
לא אתפלא אם נשמע הרבה פאני בקרוב.
תשכחו מזה.
הם ישאירו את גוני ואולי יחזירו את ארזי/אהוד, בתקווה שמישהו מהם יהיה טוב ממנו. זה צעד שטפטפו לגביו כבר אחרי הפציעה של קאסה.
הם ישאירו את גוני ואולי יחזירו את ארזי/אהוד, בתקווה שמישהו מהם יהיה טוב ממנו. זה צעד שטפטפו לגביו כבר אחרי הפציעה של קאסה.
אם בכר לא נשאר, לא יביאו לו כלום. אם בכר נשאר זה אומר שבכר יכול לקבל הרבה. יש מלא מקום לזרים והגיע הזמן שמישהו גם יביא ישראלים צעירים.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 51 פעמים
- קיבל תודה: 101 פעמים
נגד הבאת פוטנציאלים לבוגרים בכללי. לא ישראלים ולא זרים. בשביל זה יש את הנוער. אין זמן לחכות.בירקי כתב: 31 דצמבר 2025, 06:53 אם בכר לא נשאר, לא יביאו לו כלום. אם בכר נשאר זה אומר שבכר יכול לקבל הרבה. יש מלא מקום לזרים והגיע הזמן שמישהו גם יביא ישראלים צעירים.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
אין סיכוי שגוני נשאר בסוף העונה.ברק.י כתב: 31 דצמבר 2025, 06:49 תשכחו מזה.
אפילו הפלורסנט שתפס ממנו בהתחלה הבין שהוא בלוף.
א. לא חושב שפלורס באמת עף עליו וזה מסר שיצא מגורמים אחרים במועדון. הוא שיחק איתו לדעתי בלית ברירה.
ב. הכוונה הייתה שהוא ישלים פה את החוזה, ישאר עד סוף העונה. לא שהוא יאריך חוזה וימשיך פה בעונה הבאה. אני חושב שבמועדון יסתפקו בקיצוני ו-10 בינואר וכדי לסגור את החור בקישור שנוצר מהפציעטת עלי וקאסה, ישאירו את גוני ויחזירו מושאל. קשה לי להאמין שיביאו 6/8 בחלון, על אחת כמה וכמה את אבו פאני.
אם זה באמת המצב הוא יכול להיות פה עוד שבועיים בכיף.
מישהו ראה משחקים שלו לאחרונה לדעת אם הוא בכלל שווה את החוזה שיקבל פה?
נטע לביא חוץ מזה שלא אמר ״מכבי חיפה תחזירו אותי״ אמר הכל.
הוא רוצה לחזור.
אם זה לא יקרה בינואר זה יקרה בקיץ.
הוא רוצה לחזור.
אם זה לא יקרה בינואר זה יקרה בקיץ.
הוא לא משחק סדיר כבר שנה ועבר כמה פציעות.
אם יחזור לא בטוח שנקבל את אותו שחקן שיצא מכאן.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 176 פעמים
- קיבל תודה: 139 פעמים
העונה שם נגמרה בדצמבר והוא סבל מאיזה פציעה ובקושי שיחק.
הוא רק עבר באוגוסט האחרון ואין סיבה באמת שיעשה מעבר בינואר כל עוד לא הודיעו לו שהוא לא בתכניות.
אני מאמין שהוא יתחיל שם את העונה ויראה אם הוא תופס מעמד ואם לא ינסה לחזור לארץ
הוא רק עבר באוגוסט האחרון ואין סיבה באמת שיעשה מעבר בינואר כל עוד לא הודיעו לו שהוא לא בתכניות.
אני מאמין שהוא יתחיל שם את העונה ויראה אם הוא תופס מעמד ואם לא ינסה לחזור לארץ
אם זה המצב, שיביאו אותו בקיץ.
בינואר אנחנו צריכים שחקנים בפריים שלהם, לא פצועים ומנודים שלא שיחקו ויגיעו בלי כושר משחק.
בינואר אנחנו צריכים שחקנים בפריים שלהם, לא פצועים ומנודים שלא שיחקו ויגיעו בלי כושר משחק.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני חושב שחלון ינואר שלנו יסתכם בשחקן 10 זר ולא מעבר. לא רואה אותנו יוצאים להרפתקאות כלכליות
הוא זז שם מהספסל ליציע…
במקרה הטוב עולה חילוף בתופסת הזמן
פה יקבל קפטן, ברור שהוא מת לחזור
מצד שני הם רק רכשו אותו לא ממזמן ולמרות התרבות היפנית הנדיבה אני מאמין שהם ירצו עליו כסף בחזרה, ועל זה זה ייפול
במקרה הטוב עולה חילוף בתופסת הזמן
פה יקבל קפטן, ברור שהוא מת לחזור
מצד שני הם רק רכשו אותו לא ממזמן ולמרות התרבות היפנית הנדיבה אני מאמין שהם ירצו עליו כסף בחזרה, ועל זה זה ייפול
בכל מקום מדווח על זה שיגיעו שני שחקנים, 10 וקיצוני.KevinDurant כתב: 02 ינואר 2026, 11:08 אני חושב שחלון ינואר שלנו יסתכם בשחקן 10 זר ולא מעבר. לא רואה אותנו יוצאים להרפתקאות כלכליות
מסכים עם מהות התגובה אבל.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לאט לאט זה יהפוך ל10 בלבד עם איך שאני מכיר את המועדון.ברק.י כתב: 02 ינואר 2026, 11:52בכל מקום מדווח על זה שיגיעו שני שחקנים, 10 וקיצוני.KevinDurant כתב: 02 ינואר 2026, 11:08 אני חושב שחלון ינואר שלנו יסתכם בשחקן 10 זר ולא מעבר. לא רואה אותנו יוצאים להרפתקאות כלכליות
יש את גורה, חזיזה וקאני שבמשחקים האחרונים נראים קצת יותר טוב ומספקים מספרים, יש את קני שגם היה "בסדר" בכנף ועוד יצא עכשיו קצת מהלופ.
אני לא רואה את המועדון מביא על הרביעייה הזאת עוד שחקן זר, בטח ובטח לא מישהו משמעותי.
אני חושב שאפילו תדמיתית הם לא יכולים להרשות לעצמם להביא רק שחקן אחד. בטח עם מצבת הפצועים, המשוחררים בפוטנציה, הלחץ של הקהל וההבטחות לבכר לכאורה. לא בטוח שיבוא בסוף קיצוני ולא בטוח שהשחקנים שיביאו יהיו ברמה, אבל קשה לי להאמין שלא יביאו שחקן שניים.KevinDurant כתב: 02 ינואר 2026, 12:45לאט לאט זה יהפוך ל10 בלבד עם איך שאני מכיר את המועדון.ברק.י כתב: 02 ינואר 2026, 11:52בכל מקום מדווח על זה שיגיעו שני שחקנים, 10 וקיצוני.KevinDurant כתב: 02 ינואר 2026, 11:08 אני חושב שחלון ינואר שלנו יסתכם בשחקן 10 זר ולא מעבר. לא רואה אותנו יוצאים להרפתקאות כלכליות
יש את גורה, חזיזה וקאני שבמשחקים האחרונים נראים קצת יותר טוב ומספקים מספרים, יש את קני שגם היה "בסדר" בכנף ועוד יצא עכשיו קצת מהלופ.
אני לא רואה את המועדון מביא על הרביעייה הזאת עוד שחקן זר, בטח ובטח לא מישהו משמעותי.
אם יש הזדמנות אמתית להביא את נטע אגב, אני בעד שיוותרו על קיצוני עבורו. זה פחות דחוף, אבל יותר משתלם לטווח הרחוק כי אין כמעט הזדמנויות להביא ישראלים לפה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 108 פעמים
- KevinDurant
- חבר בבורד
זה אותה קבוצה שבינואר קודם שיחררה את פיינגולד ולא הביאה לו מחליף אחרי ששיחררה את סונדגרן והשאירה את המאמן עם אלימלך וסק?ברק.י כתב: 02 ינואר 2026, 13:03אני חושב שאפילו תדמיתית הם לא יכולים להרשות לעצמם להביא רק שחקן אחד. בטח עם מצבת הפצועים, המשוחררים בפוטנציה, הלחץ של הקהל וההבטחות לבכר לכאורה. לא בטוח שיבוא בסוף קיצוני ולא בטוח שהשחקנים שיביאו יהיו ברמה, אבל קשה לי להאמין שלא יביאו שחקן שניים.KevinDurant כתב: 02 ינואר 2026, 12:45לאט לאט זה יהפוך ל10 בלבד עם איך שאני מכיר את המועדון.ברק.י כתב: 02 ינואר 2026, 11:52
בכל מקום מדווח על זה שיגיעו שני שחקנים, 10 וקיצוני.
אם יש הזדמנות אמתית להביא את נטע אגב, אני בעד שיוותרו על קיצוני עבורו. זה פחות דחוף, אבל יותר משתלם לטווח הרחוק כי אין כמעט הזדמנויות להביא ישראלים לפה.
ועם כל הבעיות בסגל בשנה שעברה בסוף הביאה רק 2 חלוצים?
הם יכולים להרשות לעצמם לעשות הכל, יביאו קשר 10 ואז יבלבלו את המוח שמחפשים רק שחקנים מתאימים ואין מציאות וכו וכו
יש את עניין המחאה שצבר תאוצה העונה ביחס לעונה שעברה.KevinDurant כתב: 02 ינואר 2026, 14:53זה אותה קבוצה שבינואר קודם שיחררה את פיינגולד ולא הביאה לו מחליף אחרי ששיחררה את סונדגרן והשאירה את המאמן עם אלימלך וסק?ברק.י כתב: 02 ינואר 2026, 13:03אני חושב שאפילו תדמיתית הם לא יכולים להרשות לעצמם להביא רק שחקן אחד. בטח עם מצבת הפצועים, המשוחררים בפוטנציה, הלחץ של הקהל וההבטחות לבכר לכאורה. לא בטוח שיבוא בסוף קיצוני ולא בטוח שהשחקנים שיביאו יהיו ברמה, אבל קשה לי להאמין שלא יביאו שחקן שניים.KevinDurant כתב: 02 ינואר 2026, 12:45
לאט לאט זה יהפוך ל10 בלבד עם איך שאני מכיר את המועדון.
הם יכולים להרשות לעצמם לעשות הכל, יביאו קשר 10 ואז יבלבלו את המוח שמחפשים רק שחקנים מתאימים ואין מציאות וכו וכו
לא יודע עד כמה זה מזיז להם, אבל אולי זה יעשה יותר רעש אם לא יביאו רכש והקבוצה תמשיך לקרטע.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
https://redgol.cl/udechile/u-de-chile-r ... -de-brasil
לפי האתר הזה הצענו 1.8 מליון דולר על אסאדי אבל נדחנו.
לפי האתר הזה הצענו 1.8 מליון דולר על אסאדי אבל נדחנו.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
שמעתי את וייס אומר על ברוניניו שהם רוצים הרבה כסף.
בין השאר כי חלק מהכרטיס שלו שייך עדיין לקבוצה הקודמת שלו בברזיל.
אמר משהו בסגנון 3 מיליון יורו. (לא ידע בדיוק כמה רוצים)
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 104 פעמים
- קיבל תודה: 53 פעמים
הם יודעים להתמודד עם הקהל.Smile כתב: 02 ינואר 2026, 19:02יש את עניין המחאה שצבר תאוצה העונה ביחס לעונה שעברה.KevinDurant כתב: 02 ינואר 2026, 14:53זה אותה קבוצה שבינואר קודם שיחררה את פיינגולד ולא הביאה לו מחליף אחרי ששיחררה את סונדגרן והשאירה את המאמן עם אלימלך וסק?ברק.י כתב: 02 ינואר 2026, 13:03
אני חושב שאפילו תדמיתית הם לא יכולים להרשות לעצמם להביא רק שחקן אחד. בטח עם מצבת הפצועים, המשוחררים בפוטנציה, הלחץ של הקהל וההבטחות לבכר לכאורה. לא בטוח שיבוא בסוף קיצוני ולא בטוח שהשחקנים שיביאו יהיו ברמה, אבל קשה לי להאמין שלא יביאו שחקן שניים.
לא יודע עד כמה זה מזיז להם, אבל אולי זה יעשה יותר רעש אם לא יביאו רכש והקבוצה תמשיך לקרטע.
יפמפמו שמות גדולים, ידליקו את כולם, יסחבו הכל עד לרגע האחרון ובסוף יתפשרו. ימציאו איזה תירוץ, הרדיו יעשה רעש מכוון להסית אשמה בכיוונים שנוחים למועדון, יגרדו איזה ניצחון ונחזור חלילה.
זה כבר פטרן מוכח.
אני לא אתפלא אם יהיו יותר גריעות מהבאות.
100 אחוז אני חושב כמו דוראנט פה