דולב חזיזה (היתוש)- נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 19 פעמים
Re: דולב חזיזה (היתוש)- נושא רשמי
שחקן שהוא בעיניי אחד מסמלי השינוי של החזרה שלנו לגדולה בזמנו יחד עם שרי ובכר,
לא פחות מאגדת מועדון לדעתי והוסיף לנו כל כך הרבה במרוצת השנים בכל מיני אספקטים.
מעבר לנזק הנקודתי שהוא על המגרש כרגע, זה כבר פוגע בתדמית ובמורשת שלו, עד כדי כך.
הבן אדם לא בטמפו, לא בכיוון ולא מצליח לעשות פעולות אפילו של שחקני כדורגל אפורים. זה ברמת הפס הפשוט שהוא לא מעביר.
הדבר הזה לדעתי חייב להסתיים בקרוב לטובת שני הצדדים, או לפחות ישיבה ממושכת על הספסל וחשיבה מחדש על איפה הוא כן יוכל לתרום.
זה כל כך גרוע עד כדי כך שאני לא מתעצבן, אני מרגיש קצת רחמים.
אחלה דולב
לא פחות מאגדת מועדון לדעתי והוסיף לנו כל כך הרבה במרוצת השנים בכל מיני אספקטים.
מעבר לנזק הנקודתי שהוא על המגרש כרגע, זה כבר פוגע בתדמית ובמורשת שלו, עד כדי כך.
הבן אדם לא בטמפו, לא בכיוון ולא מצליח לעשות פעולות אפילו של שחקני כדורגל אפורים. זה ברמת הפס הפשוט שהוא לא מעביר.
הדבר הזה לדעתי חייב להסתיים בקרוב לטובת שני הצדדים, או לפחות ישיבה ממושכת על הספסל וחשיבה מחדש על איפה הוא כן יוכל לתרום.
זה כל כך גרוע עד כדי כך שאני לא מתעצבן, אני מרגיש קצת רחמים.
אחלה דולב
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 21 פעמים
יש מישהו שלא עושה כלום.
ויש מישהו שעושה נזק.
חזיזה בשלב שהוא לא עושה כלום.
רק לראות איך סייף מהפירורי דקות שקיבל עושה תנועה מהכנף לרחבה, ולעומתו חזיזה נכנס וחושב שהוא רונאלדיניו.
די עם זה. עד מתי הקרדיט על יכולת מלפני חצי עשור?
ויש מישהו שעושה נזק.
חזיזה בשלב שהוא לא עושה כלום.
רק לראות איך סייף מהפירורי דקות שקיבל עושה תנועה מהכנף לרחבה, ולעומתו חזיזה נכנס וחושב שהוא רונאלדיניו.
די עם זה. עד מתי הקרדיט על יכולת מלפני חצי עשור?
לא הבנתי את כל הכתבות שמחמיאות על התפקוד החדש שלו, גם באמצע הוא גרוע
אני שומע כל מיני אנשים ברדיו חיפה,פודקסט, קטן (תסלחו לי, הייתי מובטל תקופה)
על זה שהוא כבר לא טוב באגף ומעבר לאמצע יעשה לו טוב ואז רואים פתאום שהוא בעמדה.
אז אני לא יודע מה קודם למה התקשורת דוחפת את המועדון למהלך הזה או המועדון דוחף את התקשורת לתמוך במהלך הזה
על זה שהוא כבר לא טוב באגף ומעבר לאמצע יעשה לו טוב ואז רואים פתאום שהוא בעמדה.
אז אני לא יודע מה קודם למה התקשורת דוחפת את המועדון למהלך הזה או המועדון דוחף את התקשורת לתמוך במהלך הזה
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
- הודה ל־: 31 פעמים
- קיבל תודה: 24 פעמים
מסכים בהחלט.כובע קש כתב: 06 ינואר 2026, 13:48 לא הבנתי את כל הכתבות שמחמיאות על התפקוד החדש שלו, גם באמצע הוא גרוע
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 191 פעמים
- קיבל תודה: 147 פעמים
היה דווקא בסדר במחצית הראשונה. לא מרשים אבל היה מעורב בשער הראשון, סידר עוד מצב לקני והיה פעיל מאוד. היציאה שלנו (או יותר נכון הכניסה של אוחנה) הורידה את היכולת שלנו
לא משנה כמה ינסו לנרמל אותו כ10, הוא לא מספיק טוב בשביל להיות שחקן הרכב
נכון, אבל עד שיגיע רכש אין ברירה והוא ימשיך לפתוח בהרכב.כובע קש כתב: 10 ינואר 2026, 22:00 לא משנה כמה ינסו לנרמל אותו כ10, הוא לא מספיק טוב בשביל להיות שחקן הרכב
אררררבע - אחת
קרה גם במשחק לפני. אוחנה לא עומד בקצבים שחזיזה מסוגל לעמוד בהם. מה שכן, אתמול בעיני היה עם משחק פחות טוב. בעיקר קבלת החלטות איטית.KevinDurant כתב: 06 ינואר 2026, 18:13 היה דווקא בסדר במחצית הראשונה. לא מרשים אבל היה מעורב בשער הראשון, סידר עוד מצב לקני והיה פעיל מאוד. היציאה שלנו (או יותר נכון הכניסה של אוחנה) הורידה את היכולת שלנו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 111 פעמים
תבדקו אותי הוא לדעתי נפצע או עושה קולות של נפצע כבר איזה 4 משחקים ברצף
הוא מקבל ביקורת על זה שהוא פציע, במקום הערכה על זה שהוא ממשיך להקריב את עצמו כשהקבוצה בלי שחקנים.
הבעיה היא שאנחנו תלויים בו, במקום שיבנו פה סגל טוב שיאפשר לו לשחק כמות דקות שתואמת את מצבו הפיזיולוגי. הרי ברור שאם היה פה כבר 10 הוא היה מקבל מנוחה אתמול.
הבעיה היא שאנחנו תלויים בו, במקום שיבנו פה סגל טוב שיאפשר לו לשחק כמות דקות שתואמת את מצבו הפיזיולוגי. הרי ברור שאם היה פה כבר 10 הוא היה מקבל מנוחה אתמול.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 54 פעמים
- קיבל תודה: 110 פעמים
זה מטומטם כל ההקרבות וסימן למועדון שמנוהל לא טוב. מערכת צריכה לזהות מתי שחקן יורד ברמה וצריכה להפרד ממנו בזמן.ברק.י כתב: 15 ינואר 2026, 08:12 הוא מקבל ביקורת על זה שהוא פציע, במקום הערכה על זה שהוא ממשיך להקריב את עצמו כשהקבוצה בלי שחקנים.
כדורגל ענף אכזרי. חלק מלהיות מצליח, זה לדעת לחתוך בשר. מכבי חיפה מצטיינת בלהחזיק שחקנים מעבר לשיא שנים. אסור להיות סנטימנט בכדורגל.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
לא חושב שצריך לשחרר אותו, אבל מסכים עם מהות הדברים והטענה שלי תואמת את שלך - הבעיה העיקרית היא במועדון. הוא לא מנוהל טוב ולכן, אנחנו מגיעים למצב שחזיזה צריך לשחק מעבר למה שהוא מסוגל.lemmacantor כתב: 15 ינואר 2026, 15:37זה מטומטם כל ההקרבות וסימן למועדון שמנוהל לא טוב. מערכת צריכה לזהות מתי שחקן יורד ברמה וצריכה להפרד ממנו בזמן.ברק.י כתב: 15 ינואר 2026, 08:12 הוא מקבל ביקורת על זה שהוא פציע, במקום הערכה על זה שהוא ממשיך להקריב את עצמו כשהקבוצה בלי שחקנים.
כדורגל ענף אכזרי. חלק מלהיות מצליח, זה לדעת לחתוך בשר. מכבי חיפה מצטיינת בלהחזיק שחקנים מעבר לשיא שנים. אסור להיות סנטימנט בכדורגל.
החלק השני של הדברים שלי, הוא שהבעיה היא לא בחזיזה שמוכן לעלות שוב ושוב בהרכב, למרות שבכל משחק הוא מסכן את עצמו ויוצא בגלל פציעה. מהצד שלו, למרות היכולת, אני רואה אופי שנחוץ לקבוצה, בטח כשהסגל כל כך חסר ויש בו הרבה צעירים.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
לשחרר. לא צריך מועדון חברים.
לא מסכים.
לעשות תיאום ציפיות, לא לבנות עליו כשחקן הרכב (לא יודע כמה הוא יקבל את זה). מצד שני, לאן הוא כבר יעבור אם הוא לא יקבל את המעמד הזה, נתניה? לא ישלמו לו את מה שמשלמים לו פה.
נחמד כשיש שחקן כזה שיעלה בטירוף מהספסל ולא יפסיק לרוץ
-
lemmacantor
- סמל ירוק
תיאום ציפיות = לשחרר. אתם רגילים לסטנדרט נמוך של המועדון.