מח' 19: סופר קלאסיקו מעלי אקספרס
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 111 פעמים
-
כרמליסט ירוק
- הענק הירוק
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 5 פעמים
Re: מח' 19: סופר קלאסיקו מעלי אקספרס
מגיעים ל16 3 פעמים ב90 דק
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 54 פעמים
- קיבל תודה: 110 פעמים
צריך לעכל את זה -)
רק בריאות לאלעד.
רק בריאות לאלעד.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
הניצחון הזה גרם לי להיזכר שכבר מעל שנתיים לא הבאנו הישג מרגש גם במשחק בודד
בשביל זה רואים כדורגל, אם אין את הרגש המתפרץ הזה מה כל זה שווה
ברוך שובך מכבי חיפה
בשביל זה רואים כדורגל, אם אין את הרגש המתפרץ הזה מה כל זה שווה
ברוך שובך מכבי חיפה
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 111 פעמים
-
כרמליסט ירוק
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 5 פעמים
-
lemmacantor
- סמל ירוק
זיינו אותם עם הילדים. לא היה כדבר הזה.
יש עתיד עם הילדים האלה. אני זוכר את השנתיים הראשונות של נטע כולנו קראנו לו צלם. צריך סבלנות יש להם כדורגל
צריך להיזהר לא ללכת רחוק מדי בציפיות כי בדר"כ רק אחד או שניים מכל מקבץ באמת נעשים שחקנים והיתר נודדיםgreenguy כתב: 18 ינואר 2026, 22:46 יש עתיד עם הילדים האלה. אני זוכר את השנתיים הראשונות של נטע כולנו קראנו לו צלם. צריך סבלנות יש להם כדורגל
על רטנר אומרים זה נטע לביא החדש על גבאי אומרים עכשיו זה חלוץ העתיד בסדר בוא נראה יש פה הרבה כישרון אבל כישרון זה לא היה הבעיה של מחלקת הנוער בשנים שלא יצא פה כלום
אופטימיות במכבי חיפה
רטנר, אמיר,עיסאת ופיינגזיכט צריכים להיות שחקנים לגיטימיים בסגל.
רטנר שחקן.Apoc כתב: 18 ינואר 2026, 22:48צריך להיזהר לא ללכת רחוק מדי בציפיות כי בדר"כ רק אחד או שניים מכל מקבץ באמת נעשים שחקנים והיתר נודדיםgreenguy כתב: 18 ינואר 2026, 22:46 יש עתיד עם הילדים האלה. אני זוכר את השנתיים הראשונות של נטע כולנו קראנו לו צלם. צריך סבלנות יש להם כדורגל
על רטנר אומרים זה נטע לביא החדש על גבאי אומרים עכשיו זה חלוץ העתיד בסדר בוא נראה יש פה הרבה כישרון אבל כישרון זה לא היה הבעיה של מחלקת הנוער בשנים שלא יצא פה כלום
שיחק טוב גם נגד ב״ש וגם היום.
הוא רק ילך וישתפר.
הבנאדם עולה לשחק בלי חשק
ועד שמגיע לאיזה חצי מצב במקום לעשות את המהלך החכם הוא הולך בכוח
אולי זה עניין של ביטחון, או שהוא לא מסוגל מנטלית להיות כינור שני, לא יודע.
ברור שלא כולם אבל מספיק שיצאו לנו שניים שלוש איכותיים כבר הרווחנוApoc כתב: 18 ינואר 2026, 22:48צריך להיזהר לא ללכת רחוק מדי בציפיות כי בדר"כ רק אחד או שניים מכל מקבץ באמת נעשים שחקנים והיתר נודדיםgreenguy כתב: 18 ינואר 2026, 22:46 יש עתיד עם הילדים האלה. אני זוכר את השנתיים הראשונות של נטע כולנו קראנו לו צלם. צריך סבלנות יש להם כדורגל
-
lemmacantor
- סמל ירוק
נטע לא גילה משהו חדש. הוא לא מנהיג אמיתי והוא ממש איטי. זה לא שהוא עזב אותנו למקום רציני מדי.greenguy כתב: 18 ינואר 2026, 22:46 יש עתיד עם הילדים האלה. אני זוכר את השנתיים הראשונות של נטע כולנו קראנו לו צלם. צריך סבלנות יש להם כדורגל
חוששני שכל מי שיפרוץ קצת ישר ימכר.
זאת הבעיה שאצלנו לא יודעים להשאיר נכסים. ישר מוכרים.lemmacantor כתב: 18 ינואר 2026, 22:51נטע לא גילה משהו חדש. הוא לא מנהיג אמיתי והוא ממש איטי. זה לא שהוא עזב אותנו למקום רציני מדי.greenguy כתב: 18 ינואר 2026, 22:46 יש עתיד עם הילדים האלה. אני זוכר את השנתיים הראשונות של נטע כולנו קראנו לו צלם. צריך סבלנות יש להם כדורגל
-
itaybenji
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 124 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
על איזה גזענות הם מדברים בדיוק כאילו זו עובדה מוגמרת
יעקב נחנקנו
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- קיבל תודה: 12 פעמים
וואו, איזה ערב!
שאפו ענק לבכר ולכל השחקנים.
למרות מחצית שנייה קשה, זה ערב מטורף.
1. לא זוכר עונה שבה עלו כל כך הרבה צעירים שנראים באירוע, לפחות בפן המנטלי. משמח לראות שהם משחקים בביטחון. מכאן, הם צריכים להפגין המשכיות.
2. שחקן נוסף לרשימת הפצועים. מקווה שאמיר יחזור מהר וטוב למגרשים. זה היה נראה לא טוב.
3. קורנו עם עוד צמד בישולים וגם אוחנה עם שער בכורה. אלו מספרים חשובים ברמה הפרטנית.
4. אני מעריך שמלמד יזוז הצדה בשלב מסוים, אבל זה באמת מרשים מאד מה שהוא עושה. אישיות חזקה שמביאה שערים חשובים.
5. היום שירמקוב יעזוב יהיה מאד מאד עצוב. כשמדברים על שחקנים שוברי שוויון מדברים על שחקנים כמוהו.
שאפו ענק לבכר ולכל השחקנים.
למרות מחצית שנייה קשה, זה ערב מטורף.
1. לא זוכר עונה שבה עלו כל כך הרבה צעירים שנראים באירוע, לפחות בפן המנטלי. משמח לראות שהם משחקים בביטחון. מכאן, הם צריכים להפגין המשכיות.
2. שחקן נוסף לרשימת הפצועים. מקווה שאמיר יחזור מהר וטוב למגרשים. זה היה נראה לא טוב.
3. קורנו עם עוד צמד בישולים וגם אוחנה עם שער בכורה. אלו מספרים חשובים ברמה הפרטנית.
4. אני מעריך שמלמד יזוז הצדה בשלב מסוים, אבל זה באמת מרשים מאד מה שהוא עושה. אישיות חזקה שמביאה שערים חשובים.
5. היום שירמקוב יעזוב יהיה מאד מאד עצוב. כשמדברים על שחקנים שוברי שוויון מדברים על שחקנים כמוהו.
אני לא בטוח שאני מחזיר אותו כשהוא ירצהlemmacantor כתב: 18 ינואר 2026, 22:51נטע לא גילה משהו חדש. הוא לא מנהיג אמיתי והוא ממש איטי. זה לא שהוא עזב אותנו למקום רציני מדי.greenguy כתב: 18 ינואר 2026, 22:46 יש עתיד עם הילדים האלה. אני זוכר את השנתיים הראשונות של נטע כולנו קראנו לו צלם. צריך סבלנות יש להם כדורגל