קנג'י חורה - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 191 פעמים
- קיבל תודה: 146 פעמים
Re: קנג'י חורה - נושא רשמי
במגמת שיפור במשחקים האחרונים. אני מסכים שהוא לא כוכב על או שובר שוויון אבל כנראה שלמעט קורנו ואוחנה הוא היחיד שיכול לייצר משהו שהכדור אצלו ברגל
מחזק את הדעה שלי עליו שבתור ישראלי חייב להשאיר אותו.
אחרי שיעשו חריש עמוק בסגל שיביאו זר שיתחרה איתו על המשבצת.
כרגע אין לו תחרות באגף
אחרי שיעשו חריש עמוק בסגל שיביאו זר שיתחרה איתו על המשבצת.
כרגע אין לו תחרות באגף
אני לא אוהב אותו, בכלל אני שונא את כל הכנפיים שלנו בצורה שווה
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני חושב שהוא דווקא הרבה יותר טוב מאז שבכר הגיע ונראה כמו שחקן. אי אפשר להשוות אותו לקני או קאני או חזיזה.
ברור שהוא לא כוכב כמו אצילי בשיאו או חזיזה בשיאו, אבל הוא לבל מעל כל הציבוטה, קאני, קני וכו' שהיו פה
רואים שהוא מבין את המשחק, עושה צירופים יפים, תנועות יפות, כדרור טוב. יש לו בעיה בפעולה האחרונה אבל יש בו משהו.
ברור שהוא לא כוכב כמו אצילי בשיאו או חזיזה בשיאו, אבל הוא לבל מעל כל הציבוטה, קאני, קני וכו' שהיו פה
רואים שהוא מבין את המשחק, עושה צירופים יפים, תנועות יפות, כדרור טוב. יש לו בעיה בפעולה האחרונה אבל יש בו משהו.
הוא סבבה וחייב לשמור עליו במיוחד בגלל העובדה שהוא לא נחשב זר.
אבל הייתי רוצה לראות מישהו ברמה מעליו ב11
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני אנתק את משחק הגביע נגד נצרת ואגיד שב6 משחקים האחרונים הוא עם 3 שערים ו3 בישולים.Smile כתב: אתמול, 03:47 הוא סבבה וחייב לשמור עליו במיוחד בגלל העובדה שהוא לא נחשב זר.
הוא אולי לא נוצץ ולא כוכב אבל הוא עושה עבודה טובה בכנף, מחפש עומק, משלב פעולה יפה עם קורנו, עובד ובחור מאוד חיובי.
אני בסדר אתו בהרכב. שיטפלו בצד שני
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
- הודה ל־: 31 פעמים
- קיבל תודה: 24 פעמים
הגול שלו זה הבעיטה שהוא מנסה לעשות מאז שהגיע לפה ויצא לו עקום כל הזמן, שמח שאתמול זה התחבר 
בכללי, אין לי ממש שום בעיה איתו, מאוד אוהב אותו, הוא נראה כמו אחלה גבר עם אנרגיות מאוד חיוביות ואני בטוח שגם בקבוצה חולים עליו בקטע החברתי.
אחלה קנג'י שבעולם(גם כשהוא מחמיץ כמו מול ב"ש), רק שימשיך.
בכללי, אין לי ממש שום בעיה איתו, מאוד אוהב אותו, הוא נראה כמו אחלה גבר עם אנרגיות מאוד חיוביות ואני בטוח שגם בקבוצה חולים עליו בקטע החברתי.
אחלה קנג'י שבעולם(גם כשהוא מחמיץ כמו מול ב"ש), רק שימשיך.
מעבר לגולים ובישולים, מאז שהוא משחק וחזיזה עבר לאמצע, ראו שילובים יפים בהתקפה (ואתמול אוחנה המשיך את המגמה במקום חזיזה).
הוסיף יצירתיות, עומק ויכולת להכניס כדורים לרחבה.
ברור שהוא לא שחקן האגף האידיאלי, אבל במצב הנוכחי, זה שפלורס לא פתח איתו - זה פשע.
אחלה שחקן לסגל, לא זר ומרגיש שהוא לא אחד שיעשה פרצופים אם לא יפתח כל משחק.
הוסיף יצירתיות, עומק ויכולת להכניס כדורים לרחבה.
ברור שהוא לא שחקן האגף האידיאלי, אבל במצב הנוכחי, זה שפלורס לא פתח איתו - זה פשע.
אחלה שחקן לסגל, לא זר ומרגיש שהוא לא אחד שיעשה פרצופים אם לא יפתח כל משחק.
כמו שאמרתי, הוא סבבה. אין לי שום טענות אליו, הוא שחקן הכנף הכי טוב בסגל.KevinDurant כתב: אתמול, 06:46אני אנתק את משחק הגביע נגד נצרת ואגיד שב6 משחקים האחרונים הוא עם 3 שערים ו3 בישולים.Smile כתב: אתמול, 03:47 הוא סבבה וחייב לשמור עליו במיוחד בגלל העובדה שהוא לא נחשב זר.
הוא אולי לא נוצץ ולא כוכב אבל הוא עושה עבודה טובה בכנף, מחפש עומק, משלב פעולה יפה עם קורנו, עובד ובחור מאוד חיובי.
אני בסדר אתו בהרכב. שיטפלו בצד שני
אבל, את העונה הנוכחית הוא יסיים בגיל 32.
בהנחה ובעונה הבאה רוצים להיות תחרותיים גם בליגה ובאירופה, חייב להביא עוד כנף על המשבצת שלו.
ואם מביאים מישהו למשבצת שלו, כדאי שיהיה טוב יותר.
אגב, אני מקווה שאף אחד במועדון לא חושב להחזיר את חזיזה לכנף אחרי שיחתימו 10.