היוונים - המכבים: סיבוב שני מוקדמות ליגת אלופות, גומלין
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
היוונים - המכבים: סיבוב שני מוקדמות ליגת אלופות, גומלין
מכבי חיפה תתארח באצטדיון גיורגיוס קראיסקאקיס, פיראוס ותתמודד מול אולימפיאקוס במסגרת שלב המוקדמות של ליגת האלופות, במשחק הגומלין לאחר שבמשחק הראשון התוצאה הייתה תיקו 1-1.
אגב, ע''פ הדיווחים נכון לעכשיו נמכרו 17 אלף כרטיסים (האצטדיון מכיל 33,000) והוא לא אמור להיות מלא.
אחרי המשחק הראשון מבין השניים, בו מכבי חיפה הצליחה לחלץ בדקות הסיום ובצדק שער של דולב חזיזה, היא מגיעה עם רוח גבית למשחק החוץ הקשה מול אולימפיאקוס בתקווה להפתיע ולהעפיל לשלב הבא.
בפן המקצועי, מחמוד ג'אבר, רז מאיר ובן שהר שייעדרו ימשיכו להיעדר. מי שיהיה בסגל הוא עומר אצילי שנפצע במשחק האחרון בקרסול אך מאז ערך אימונים מלאים עם הקבוצה ויהיה בסגל.
קיימות מס' התלבטויות לברק בכר בהרכב המשחק, גם בנוגע לשיטה (3 בלמים או 2 בלמים) וגם האם לפתוח עם עומר אצילי, דין דוד ואם לפתוח אם נטע/פאני.
ההרכב המשוער: ג'וש כהן, דניאל סונדגרן, שון גולדברג, בוגדאן פלאניץ’, פייר קורנו, עלי מוחמד, נטע לביא (מוחמד אבו פאני), צ’ירון שרי, דולב חזיזה, עומר אצילי (דין דוד) ופרנזי פיירו (דין דוד)
מנגד, אולימפיאקוס מגיעה אחרי משחק לא טוב מבחינתה בחיפה אבל תנסה לזחול לשלב הבא.
הרכב משוער: תומאש ואצליק, שימה ורסאליקו, מנולאס, פאפ אבו סיסה, אולג ריאבצ'וק, יאן אמבילה, מאדי קמארה, ממאדו קאנה, יורגוס מסוראס, פיליפ זינקרנאגל, טיקיניו
יום רביעי
ספורט 1
22:00
אגב, ע''פ הדיווחים נכון לעכשיו נמכרו 17 אלף כרטיסים (האצטדיון מכיל 33,000) והוא לא אמור להיות מלא.
אחרי המשחק הראשון מבין השניים, בו מכבי חיפה הצליחה לחלץ בדקות הסיום ובצדק שער של דולב חזיזה, היא מגיעה עם רוח גבית למשחק החוץ הקשה מול אולימפיאקוס בתקווה להפתיע ולהעפיל לשלב הבא.
בפן המקצועי, מחמוד ג'אבר, רז מאיר ובן שהר שייעדרו ימשיכו להיעדר. מי שיהיה בסגל הוא עומר אצילי שנפצע במשחק האחרון בקרסול אך מאז ערך אימונים מלאים עם הקבוצה ויהיה בסגל.
קיימות מס' התלבטויות לברק בכר בהרכב המשחק, גם בנוגע לשיטה (3 בלמים או 2 בלמים) וגם האם לפתוח עם עומר אצילי, דין דוד ואם לפתוח אם נטע/פאני.
ההרכב המשוער: ג'וש כהן, דניאל סונדגרן, שון גולדברג, בוגדאן פלאניץ’, פייר קורנו, עלי מוחמד, נטע לביא (מוחמד אבו פאני), צ’ירון שרי, דולב חזיזה, עומר אצילי (דין דוד) ופרנזי פיירו (דין דוד)
מנגד, אולימפיאקוס מגיעה אחרי משחק לא טוב מבחינתה בחיפה אבל תנסה לזחול לשלב הבא.
הרכב משוער: תומאש ואצליק, שימה ורסאליקו, מנולאס, פאפ אבו סיסה, אולג ריאבצ'וק, יאן אמבילה, מאדי קמארה, ממאדו קאנה, יורגוס מסוראס, פיליפ זינקרנאגל, טיקיניו
יום רביעי
ספורט 1
22:00
- Smurk
- אגדה ירוקה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 49 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
Re: היוונים - המכבים: סיבוב שני מוקדמות ליגת אלופות, גומלין
האוהדים שלהם מתייחסים למוקדמות כמו לגביע הטוטו -)
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
משחק עם חשיבות כ"כ גדולה, הייתי קורא לו משחק המיליונים ( לא רוצה לעשות נאחס ) .
מרגיש שאפשר לעשות את זה, אין ספק שיהיה קשה אבל לא בלתי אפשרי .
אם השחקנים יאמינו בעצמם ולא יעלו בפחד, אנחנו נדיח אותם .
בשביל זה צריך לרוץ 90 דקות ולא לעשות טעויות בהגנה שיעלו לנו ביוקר .
נקווה שיתעלו .
מרגיש שאפשר לעשות את זה, אין ספק שיהיה קשה אבל לא בלתי אפשרי .
אם השחקנים יאמינו בעצמם ולא יעלו בפחד, אנחנו נדיח אותם .
בשביל זה צריך לרוץ 90 דקות ולא לעשות טעויות בהגנה שיעלו לנו ביוקר .
נקווה שיתעלו .
- Hatzili22
- תוקע יתד בהרכב
במצב כזה לקהל חוץ שבא בטירוף יש המון חשיבות .... אני מקווה שתיהיה תצוגת סטייל פראג
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
ראיתי שמתאמנים אימון מסכם באיצטדיון שלהם. מקווה שלא עושים שם שום תדרוך או עבודה טקטית כי הם בוודאות מרגלים אחרי זה. שמעתי את בכר מספר פעם על זה שמאריבור שלחו מרגלים לאימון שלהם בסלובניה ואז נתנו לקבהא לתרגם
יש איפושהו פרסום וודאי האם הערוץ יהיה פתוח לכולם בזמן המשחק או לא?
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
אם לא.. נראה לי צ'רלטון עולה 14 שקל ליום. מחיר סביר
לא יודע לגבי חברות אחרות, אני בהוט והמחיר שהם רוצים ליום אחד הוא בערך פי 2 מזה.
- Smurk
- אגדה ירוקה
בהוט ויס המשחק ישודר בחינם. בפרטנר הבני זונות לא
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
הסתכלתי על הודעות, ביס סטינג עלה 14.9 בזמנו כשקניתי נגד ברליןgargy כתב: 26 יולי 2022, 22:37לא יודע לגבי חברות אחרות, אני בהוט והמחיר שהם רוצים ליום אחד הוא בערך פי 2 מזה.
והנה ההודעה הרשמית
https://www.gov.il/he/departments/news/26072022
- Judokan
- סמל ירוק
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כמה הסחות דעת מהצמד משחקים הזה. גם הסיפור עם פלאניץ ועכשיו הסיפור עם אצילי. חבל שמגיעים למשחקים כל כך קריטיים עם רעשי רקע כאלה משמעותיים. אין לי ספק שלפחות לגבי מחר הסיפור עם אצילי פוגע בהכנה ובריכוז של חלק מהשחקנים ובאצילי בוודאות
יאללה מכבי
מעריך את הסיכוי לעבור ב10-15 אחוז, אבל אף פעם לא מזיק להאמין.
אופטימיות במכבי חיפה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 49 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
70-30 ליוונים
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Smurk
- אגדה ירוקה
חחח אחי תסלח לי כן ? אבל זה אחד הדברים היותר שטותיים שקראתי לאחרונה .Shocking4U כתב: 27 יולי 2022, 01:45 אין לי ספק שלפחות לגבי מחר הסיפור עם אצילי פוגע בהכנה ובריכוז של חלק מהשחקנים ובאצילי בוודאות
מה אכפת לשחקנים מהפרשה של אצילי שיש להם משחק כ"כ חשוב שיכול לקדם אותם לעבר שלב הבתים של ליגת האלופות ?
אני בטוח שכל השחקנים מרוכזים במשימה ונחושים לעבור אותם .
ממש יחשבו על אצילי והקטינות בזמן המשחק .
-
Jerry
- אלוף המדינה
לא הגזמת בכלל. לפני שבוע ישבת על האמא שלהם כאילו הם היו בני יהודה. ולהגיד שיצא "רק" 1-1 במשחק טוב שלנו זה לא הוגן כי היו הרבה החמצות של 100%. זה 65-35 ואולי אפילו יותר קרוב מזה כי לפי מה שהאוהד היווני אמר פה לא צפויה להיות אווירה מאיימת במיוחדApoc כתב: 27 יולי 2022, 08:00 יאללה מכבי
ישבת עליהם אין ספק, אבל במשחק בית שלך כשאתה קבוצת בית טובה וחוץ גרועה ואולימפיאקוס ההפך, וכשמזג האוויר השפיע בענק.Jerry כתב: 27 יולי 2022, 09:43לא הגזמת בכלל. לפני שבוע ישבת על האמא שלהם כאילו הם היו בני יהודה. ולהגיד שיצא "רק" 1-1 במשחק טוב שלנו זה לא הוגן כי היו הרבה החמצות של 100%. זה 65-35 ואולי אפילו יותר קרוב מזה כי לפי מה שהאוהד היווני אמר פה לא צפויה להיות אווירה מאיימת במיוחדApoc כתב: 27 יולי 2022, 08:00 יאללה מכבי
בחוץ זו אופרה אחרת. אם הוצאת 1-1 בבית הסיכויים לעבור בחוץ קטנים מאוד.
אופטימיות במכבי חיפה
65-35
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
-
Leoforos
- לא קרע זוג נעליים
קצת עדכונים:
אולימפיאקוס בלחץ גדול מאיך שהקבוצה נראתה בסמי עופר , המון ביקורת כלפי מרטינש לאורך כל השבוע ("נתנו למוחמד ושרי להיראות כמו קאנה ומודריץ'") אני בטוח שהוא יודע שזה משחק שאין ממנו חזרה בשבילו.
מנסים להראות שבפיראוס תהיה אופרה אחרת.
לגבי האווירה היה סוג של קמפיין לאורך כל השבוע לקרוא לאוהדים למלא את המגרש ועד אתמול כ 20 אלף כרטיסים נמכרו אז יש לצפות ל20-25 אלף אוהדים , ביחד עם הקהל של מכבי חיפה וההפרדה צפוי להיות די מלא ועוין.
המון סימני שאלה מי יפתח באולימפיאקוס כנראה ממאדו קאנה ואגיבו קמארה ירדו לספסל ונראה את מהדי קמארה ואבובקאר קמארה (יותר התקפי) ולגבי החלוץ זאת שאלה גדולה מי יפתח אל עראבי או טיקיניו.
אולימפיאקוס בלחץ גדול מאיך שהקבוצה נראתה בסמי עופר , המון ביקורת כלפי מרטינש לאורך כל השבוע ("נתנו למוחמד ושרי להיראות כמו קאנה ומודריץ'") אני בטוח שהוא יודע שזה משחק שאין ממנו חזרה בשבילו.
מנסים להראות שבפיראוס תהיה אופרה אחרת.
לגבי האווירה היה סוג של קמפיין לאורך כל השבוע לקרוא לאוהדים למלא את המגרש ועד אתמול כ 20 אלף כרטיסים נמכרו אז יש לצפות ל20-25 אלף אוהדים , ביחד עם הקהל של מכבי חיפה וההפרדה צפוי להיות די מלא ועוין.
המון סימני שאלה מי יפתח באולימפיאקוס כנראה ממאדו קאנה ואגיבו קמארה ירדו לספסל ונראה את מהדי קמארה ואבובקאר קמארה (יותר התקפי) ולגבי החלוץ זאת שאלה גדולה מי יפתח אל עראבי או טיקיניו.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
האופטימיות שאני לוקח למשחק הזה זה הפער העצום בין המנטאליות והאמונה היום לבין המשחקים נגד קאירט
הזלזול שנה שעברה נגדם והחוסר ריכוז פגם בנו מאוד. והיום יש באמת הרגשה שהקבוצה כולה בפוקוס עם מטרה אחת בעיניים
יש הרגשה שזה בהחלט אפשרי
הזלזול שנה שעברה נגדם והחוסר ריכוז פגם בנו מאוד. והיום יש באמת הרגשה שהקבוצה כולה בפוקוס עם מטרה אחת בעיניים
יש הרגשה שזה בהחלט אפשרי
איך הקלישאה הולכת? גם פרסום שלילי זה חיוביShocking4U כתב: 27 יולי 2022, 01:45 כמה הסחות דעת מהצמד משחקים הזה. גם הסיפור עם פלאניץ ועכשיו הסיפור עם אצילי. חבל שמגיעים למשחקים כל כך קריטיים עם רעשי רקע כאלה משמעותיים. אין לי ספק שלפחות לגבי מחר הסיפור עם אצילי פוגע בהכנה ובריכוז של חלק מהשחקנים ובאצילי בוודאות
- Judokan
- סמל ירוק
הקבוצה באה הכי מוכנה שאפשר, אבל משחק חוץ מכריע באיצטדיון של אולימפיאקוס זה אופרה שונה לחלוטין ממשחק בית מולם.
יש לי המון תקוות בחבר'ה שלנו, בלחימה ובפוקוס שלהם.
אבל ריאלית? 20% סיכוי לעלייה שלנו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מבחינתי המפתח זה לעבור את ה20 דקות הראשונות בלי לספוג. יותר מדי משחקים בפרופיל כזה אנחנו חוטפים גול בדקות המוקדמות ואז כל התוכנית משחק וההכנה הולכים לפח. אם אתה בפיגור 1-0 דקה 7 לך תרדוף אחריהם עכשיו באיצטדיון הביתי שלהם. אם הגענו לדקה 30 באפס אפס כבר הלחץ מתחיל לעבור אליהם ויהיה אפשר לעקוץ
לדעתי 20% זה היה אם היינו מנצחים בהפרש של שער במשחק הראשון כמו שהיה אמור לקרות.Judokan כתב: 27 יולי 2022, 12:50 הקבוצה באה הכי מוכנה שאפשר, אבל משחק חוץ מכריע באיצטדיון של אולימפיאקוס זה אופרה שונה לחלוטין ממשחק בית מולם.
תן לנו את אולימפיאקוס בבית עוד 10 פעמים ולדעתי אנחנו מנצחים 7-8 פעמים מתוכם.
בגלל שהוצאנו תיקו (תוצאה רעה עבורנו) בבית הסיכויים יותר נמוכים מ20%.
אופטימיות במכבי חיפה
נכון מאוד. הזמן משחק לטובתנו וצריך להיות מאוד זהירים בהתחלה.Shocking4U כתב: 27 יולי 2022, 13:09 מבחינתי המפתח זה לעבור את ה20 דקות הראשונות בלי לספוג. יותר מדי משחקים בפרופיל כזה אנחנו חוטפים גול בדקות המוקדמות ואז כל התוכנית משחק וההכנה הולכים לפח. אם אתה בפיגור 1-0 דקה 7 לך תרדוף אחריהם עכשיו באיצטדיון הביתי שלהם. אם הגענו לדקה 30 באפס אפס כבר הלחץ מתחיל לעבור אליהם ויהיה אפשר לעקוץ
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
- Hatzili22
- תוקע יתד בהרכב
בדיוק מה שרציתי להגיב.Shocking4U כתב: 27 יולי 2022, 13:09 מבחינתי המפתח זה לעבור את ה20 דקות הראשונות בלי לספוג. יותר מדי משחקים בפרופיל כזה אנחנו חוטפים גול בדקות המוקדמות ואז כל התוכנית משחק וההכנה הולכים לפח. אם אתה בפיגור 1-0 דקה 7 לך תרדוף אחריהם עכשיו באיצטדיון הביתי שלהם. אם הגענו לדקה 30 באפס אפס כבר הלחץ מתחיל לעבור אליהם ויהיה אפשר לעקוץ
אנחנו אוהבים לספוג את הגול המוקדם והלא קשור לכלום סביבות דקה 10.
אם נעבור 30-40 דק' בלי לספוג הסיכויים יהיו לטובתינו.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 101 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
צריך גם להזהר לא לספוג על סף המחצית שזו מחלה ישראלית ידועה