פיטר אגבה - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 41 פעמים
Re: פיטר אגבה - נושא רשמי
מעבר לעובדה שהוא לא מקדם את המשחק מספיק (היו לו כמה מצבים טובים לתת עומק לדון שהיה בתנועה) הוא בעיקר לא מחלץ מספיק כדורים ולא מנצח מספיק מאבקים.
אני מצפה מקשר 6 פותח במכבי חיפה להרבה יותר
אני מצפה מקשר 6 פותח במכבי חיפה להרבה יותר
-
Undertheknife
- שחקן החודש
- הודה ל־: 3 פעמים
- קיבל תודה: 7 פעמים
גם אם אני מנטרל את המשחק המביש שלו היום, הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו שהוא פיזי.
הוא אולי נראה כמו בן אבל הוא לא בן.
צריך פה קשר 6 אמיתי שיודע לחלץ כדורים, לקדם משחק,לשבור קווים אגרסיבי סטייל מרטין אנדזי.
הוא אולי נראה כמו בן אבל הוא לא בן.
צריך פה קשר 6 אמיתי שיודע לחלץ כדורים, לקדם משחק,לשבור קווים אגרסיבי סטייל מרטין אנדזי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 367 פעמים
- קיבל תודה: 226 פעמים
משחק מזעזע שלו היום בהמשך למשחק מזעזע שלו נגד נתניה.
שיחק נגדנו. לא ניצח שום מאבק, המון חורים, הפקיר את ההגנה בצורה רשלנית.
אני כבר לא מדבר על דברים "מתקדמים" כמו השתחררות מלחץ, דחיפה קדימה וכו' אלא על הבסיס של הבסיס.
שיחק נגדנו. לא ניצח שום מאבק, המון חורים, הפקיר את ההגנה בצורה רשלנית.
אני כבר לא מדבר על דברים "מתקדמים" כמו השתחררות מלחץ, דחיפה קדימה וכו' אלא על הבסיס של הבסיס.
-
shayhagai
- תוקע יתד בהרכב
לפני שמדברים איתי על קשרים 10 או שחקני כנף, היה צריך להיות בראש הרשימה קשר אחורי שיחליף את הפלוף הזה.
אני לא חושב שהוא שחקן גרוע אבל הוא רחוק מאוד מהסגנון של הקשר שאנחנו צריכים.
הוא בחיים לא יכול לשחק אצלנו 6 לבד
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 121 פעמים
- קיבל תודה: 76 פעמים
לא סגור אם יכול להתרומם לרמה שמצופה ואני תוהה אם הבעיה היא אולי מנטלית. מקווה בשבילו שיצליח כי ביכולתו הנוכחית לא ישרוד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 18 פעמים
- קיבל תודה: 216 פעמים
מה הוא כן יכול לשחק? כי הוא לא יודע לדחוף את המשחק קדימה או להצטרף מקו שני כדי לשחק 8 ואין לו את הפיזיות הנדרשת כדי לשחק כ-6.כובע קש כתב: 01 פברואר 2026, 09:38 אני לא חושב שהוא שחקן גרוע אבל הוא רחוק מאוד מהסגנון של הקשר שאנחנו צריכים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
גם הוא לא יהיה פה בעונה הבאה.
אף אחד לא יתן לו עוד עונה עם הופעות כאלה.
בטח כשהוא משחק בעמדה העמוסה ביותר בסגל.
עלי, אזולאי, דון ורטנר יעלו לפניו ובעונה הבאה גם אהוד וארזי ינסו להתחרות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
עם 8 זרים והסכום ששילמו עליו אני לא רואה אותם נפטרים ממנו כל כך מהר. הוא גם צעיר והם חושבים שהוא עוד ימכר בהמשך ברווחברק.י כתב: 15 פברואר 2026, 22:52 גם הוא לא יהיה פה בעונה הבאה.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
תראה, אני מאמין שפדראו ויובאנוביץ׳ יפנו מקום לפניו (ואולי גם סטיוארט). יחד עם זאת, אין טעם שיהיה בסגל אם הוא הולך להיות 5-6 ברוטציה. בסיטואציה כזו, עדיף להשאיל ואפילו למכור לפני שהמניה יורדת עוד.Shocking4U כתב: 15 פברואר 2026, 22:58עם 8 זרים והסכום ששילמו עליו אני לא רואה אותם נפטרים ממנו כל כך מהר. הוא גם צעיר והם חושבים שהוא עוד ימכר בהמשך ברווחברק.י כתב: 15 פברואר 2026, 22:52 גם הוא לא יהיה פה בעונה הבאה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אין שום סיבה להשאיר אותו.
הוא די צעיר, עם משכורת נמוכה להערכתי בהתחשב מאיפה שהוא בא. שישאילו אותו בעונה הבאה ואולי יצא ממנו משהו ונרוויח.
הוא אופציה 3-4 בקישור שלנו ולא בשביל זה מחזיקים זר.
הוא די צעיר, עם משכורת נמוכה להערכתי בהתחשב מאיפה שהוא בא. שישאילו אותו בעונה הבאה ואולי יצא ממנו משהו ונרוויח.
הוא אופציה 3-4 בקישור שלנו ולא בשביל זה מחזיקים זר.
חתם בסוכנות חדשה. סימן לבאות?
אני אגב הייתי שמח לראות אותו משחק בגרבז' עד סוף העונה. הוא לא 6 קלאסי. אבל כשהוא שיחק לצד עלי כ-2 שמיניות זה היה נראה לא רע. ואז עלי נפצע. גם לצד רטנר הוא היה בסדר גמור (למשל הניצחון 4-1 על מכבי ת''א שהיה לדעתי המשחק הכי טוב של אגבה עד עכשיו).
לאור החזרה של עלי והכניסה לכושר של אזולאי זה יהיה קצת מורכב.
ועדיין, כמו שכתבתי בנושא אחר, אם ברק רוצה לא להתבזות בפלייאוף, שיזנח את ה-10 הקלאסי של אוחנה/חזיזה. 3 קשרים באמצע. מוחמד לצד אגבה/רטנר, ואזולאי כשחקן הקדמי בשלישייה.
אני אגב הייתי שמח לראות אותו משחק בגרבז' עד סוף העונה. הוא לא 6 קלאסי. אבל כשהוא שיחק לצד עלי כ-2 שמיניות זה היה נראה לא רע. ואז עלי נפצע. גם לצד רטנר הוא היה בסדר גמור (למשל הניצחון 4-1 על מכבי ת''א שהיה לדעתי המשחק הכי טוב של אגבה עד עכשיו).
לאור החזרה של עלי והכניסה לכושר של אזולאי זה יהיה קצת מורכב.
ועדיין, כמו שכתבתי בנושא אחר, אם ברק רוצה לא להתבזות בפלייאוף, שיזנח את ה-10 הקלאסי של אוחנה/חזיזה. 3 קשרים באמצע. מוחמד לצד אגבה/רטנר, ואזולאי כשחקן הקדמי בשלישייה.
נערך לאחרונה על ידי רק מכבי ב 17 אפריל 2026, 13:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- KevinDurant
- חבר בבורד
גם השילוב של רטנר ומוחמד כ2 שמיניות יכול לעבוד טוב.רק מכבי כתב: 16 אפריל 2026, 20:02 חתם בסוכנות חדשה. סימן לבאות?
לאור החזרה של עלי והכניסה לכושר של מוחמד זה יהיה קצת מורכב.
אני לא חושב שיש לנו מה לקבל מאגבה ונכון להיום הוא לא מסכים טוב גם בשיטה הזו.
אגב פתח סוגריים, אגבה גם בסלובניה שיחק כצמד בקישור וככה בלט, מעולם לא כ6 בודד.
היה לא רע היום. לא חושב שהוא מספיק טוב כדי להצדיק מקום של זר, אבל הוא ה6 היחיד בסגל ולא במקרה ב2 המשחקים האחרונים שהוא בהרכב אנחנו נראים יותר טוב
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
יכול מדי פעם לחלץ איזה כדור או לנצח איזה מאבק
אבל בקבוצה כמו מכבי חיפה צריך גם 6 שידע לקדם ולהנהל את המשחק
ובזה הוא חלש מאוד, טכניקה ברמה מאוד נמוכה
אבל בקבוצה כמו מכבי חיפה צריך גם 6 שידע לקדם ולהנהל את המשחק
ובזה הוא חלש מאוד, טכניקה ברמה מאוד נמוכה
חד משמעית. כתבתי את זה פה כבר תקופה. ברק מחק אותו ללא סיבה.כובע קש כתב: 06 מאי 2026, 22:20 היה לא רע היום. לא חושב שהוא מספיק טוב כדי להצדיק מקום של זר, אבל הוא ה6 היחיד בסגל ולא במקרה ב2 המשחקים האחרונים שהוא בהרכב אנחנו נראים יותר טוב
גם גם מוחמד הוא לא באמת 6. וכל הניסיון לשחק איתו ככה רק עושה לו ולנו רע.
אגבה עצמו ברמתו הנוכחית לא מתאים לרמה של 6 פותח במכבי חיפה. מדובר בשחקן שעוד צריך ליטוש רציני ועם יכולת מוגבלת. אני הייתי משאיל אותו ולא מוכר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא לא שחקן גרוע
הוא שחקן סתמי, לא משדרג, לא שווה מקום של זר. בטח לא הקשר ש-6 שרצינו והיינו צריכים. אבל סתם בתור השוואה, לדעתי הוא תרם יותר למכבי חיפה העונה בדקות ששיחק מאשר סדריק דון ובנסון.
הוא שחקן סתמי, לא משדרג, לא שווה מקום של זר. בטח לא הקשר ש-6 שרצינו והיינו צריכים. אבל סתם בתור השוואה, לדעתי הוא תרם יותר למכבי חיפה העונה בדקות ששיחק מאשר סדריק דון ובנסון.
- KevinDurant
- חבר בבורד
כמו ששוקינג כתב מעליי, שחקן סתמי.
בכל קבוצה בליגה יש שחקן ברמה הזו. בזבוז של משבצת של זר
בכל קבוצה בליגה יש שחקן ברמה הזו. בזבוז של משבצת של זר
שחקן להפועל ירושלים אני לא מבין מה חושבים אצלנו? איך כשרואים שחקן כזה חושבים שהוא למכבי חיפה? זה הרף שלנו?
לא מספיק טוב, אבל מבין למה חושבים שיש בו פוטנציאל.
בעיני, הבעיה איתו מעבר לרמה זו היציבות. אם הוא היה יציב, עוד היה אפשר להבין את המחשבה שהוא עוד יתפתח. כשהוא נותן כמה משחקים ראויים, כמה סתמיים וכמה שהוא קטסטרופה בגלים, בעייתי להריץ אותו.
בעיני, הבעיה איתו מעבר לרמה זו היציבות. אם הוא היה יציב, עוד היה אפשר להבין את המחשבה שהוא עוד יתפתח. כשהוא נותן כמה משחקים ראויים, כמה סתמיים וכמה שהוא קטסטרופה בגלים, בעייתי להריץ אותו.
לא הייתי ממהר לשחרר, אלא הייתי משאיל לעונה. כרגע לא ברמה אבל הוא שחקן צעיר שיכול עוד לפרוץ. לכאורה דווקא היתרונות הבולטים שבגינם הוא נחת פה היו קידום משחק, איומים מרחוק ושבירת לחץ באמצע, הכי רחוק ממה שאנחנו רואים כרגע.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הוא לא מתאים לסגנון של מכבי חיפה.
הוא יותר מתאים לקבוצה מתגוננת כשהוא מכסה שטחים ויכול לתקל ולא צריך להתעסק הרבה עם הכדור.
הוא יותר מתאים לקבוצה מתגוננת כשהוא מכסה שטחים ויכול לתקל ולא צריך להתעסק הרבה עם הכדור.
זה מדהים שאנחנו בתור אוהדים שלא מתעסקים בכדורגל בצורה מקצועית ראינו את זה ברגע שהשחקן חתם ואנשים שזאת העבודה שלהם ובטח צפו שעות בשחקן לא הבינו את זהKevinDurant כתב: 08 מאי 2026, 12:52 הוא לא מתאים לסגנון של מכבי חיפה.