במצגת שעובדיה הציג, נרשמו בין היתר על מטרות העל של המועדון: "הקבוצה הדומיננטית בישראל, השתתפות במפעלים האירופאים מידי עונה, מחלקת נוער בסטנדרטים אירופאים ושילוב שחקני נוער בקבוצה הבוגרת”.
(בן דור)
בשביל עובדיה הדחה במוקדמות הקונפרנס זו השתתפות באירופה כנראה...
MH13 TILL I DIE כתב: 18 מאי 2026, 15:50
שחקן עבר, מכיר את המועדון, מכיר את הקהל, עו"ד בהכשרתו...
מה כל כך סיפור להריץ את גיל אופק למנכ"לות?????
מנכ״ל לא צריך להיות שחקן או להכיר את הקהל. צריך מישהו שמבין בניהול מערכות גדולות ועם ניסיון בעולם הכדורגל שהוא לא עסקן או ליצן כמו המנכ״ל הנוכחי
מנכ"ל צריך להבין בעסקי ספורט. בכלכלת ספורט. זה יכול גם להיות שחקן עבר.
ד"א ב"ש התחילה להתרומם אצל אלונה רק עם המינוי של אסי רחמים למנכ"ל (וכן מן הסתם חזרת ברדה).
עדיין אלונה די חסרת מושג בכלכלת כדורגל. כתושב בירת הנגב, אני יכול להעיד שהיא לא יודעת לנצל את פוטנציאל המועדון והשיווק שלה בתחתונים.
כובע קש כתב: 18 מאי 2026, 13:32
ראיתם את השקף של "הצלחה היא סכנה"?
קראתי את זה כמה פעמים כדי לוודא שראיתי נכון.
עם כשאת גישה לא פלא שאחרי כל הצלחה מגיעה כזאת נפילה
לדעתי, יש פה עניין של סמנטיקה ואייקיו נמוך מאוד שפשוט יצר מצב שהגאונים לא הצליחו להעביר את המסר שרצו
נראה לי שהמשורר התכוון שצריך לדעת לנהל גם הצלחות ולשמר מערכת יציבה שלא עולה יורדת אלא נשארת למעלה
לא שזה בסדר או שאני מגן עליהם אבל תזכרו כמה פעמים רשמתי לכם שהמטרה של מכבי וההנהלה מעולם לא הייתה אליפות ובטח לא אירופה אלא להשאר בתודעה בשביל לשרת את צרכיו של יענקל'ה וקבוצת מאיר. זה פשוט דוגמא של איך הם ניסו לתרגם את זה לשפה חיצונית שכביכול אומרת מה שצריך...אבל...יצא להם את זה חח
לדעתי, יש פה עניין של סמנטיקה ואייקיו נמוך מאוד שפשוט יצר מצב שהגאונים לא הצליחו להעביר את המסר שרצו
נראה לי שהמשורר התכוון שצריך לדעת לנהל גם הצלחות ולשמר מערכת יציבה שלא עולה יורדת אלא נשארת למעלה
לא שזה בסדר או שאני מגן עליהם אבל תזכרו כמה פעמים רשמתי לכם שהמטרה של מכבי וההנהלה מעולם לא הייתה אליפות ובטח לא אירופה אלא להשאר בתודעה בשביל לשרת את צרכיו של יענקל'ה וקבוצת מאיר. זה פשוט דוגמא של איך הם ניסו לתרגם את זה לשפה חיצונית שכביכול אומרת מה שצריך...אבל...יצא להם את זה חח
מסכים.
התייחסתי לזה גם באחד הדיונים - הבעיה היא הפער בין הכוונה הנכונה לעובדה שבפועל אנחנו לא באמת מתנהלים ככה.
הציטוטים שלו מהמצגת של אתמול מזכירים לי קואצ'ר נוכל שבמקרה הוא חובב כדורגל, אז פשוט הוצנח לתפקיד שגדול עליו בכמה מידות.
הערב בטח תהיה תפאורה מיוחדת לסק, אבל אין ספק שבמשחק בטרנר בשבת הציטוטים שלו יככבו בשלטים של הקופים.
אם הוא היה כזה גאון בניהול משברים, הדביל היה צריך למנוע מראש כניסה של טלפונים ניידים לכנס.
בדרך כלל גם יש כתבה על המפגשים האלה של מנויי היהלום באתר הרשמי עם עיקרי הדברים.
מישהו יודע אם הייתה ופשוט מחקו כשהבינו את גודל הנזק? כי כרגע אני לא רואה כלום.