גיא מלמד - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 25 פעמים
- קיבל תודה: 242 פעמים
Re: גיא מלמד - נושא רשמי
אתם זוכרים שבקיץ ותחילת העונה רפאלוב ועובדיה דחפו נרטיב שעדיף את עומר דהן חלוץ שלישי על פני מלמד?
איזה אנשים גרועים אלוהים
איזה אנשים גרועים אלוהים
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 95 פעמים
- קיבל תודה: 213 פעמים
זה לא הופך את מלמד לחלוץ לקבוצה הישגית.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
אני עדיין מחכה לקבל תשובה ממך, איזה חלוץ ישראלי טוב שמתאים לקבוצה גדולה אתה יכול להביא במקומו?
הצלחה היא סכנה
-
lemmacantor
- סמל ירוק
למה ישראלי בהכרח?hezildo כתב: 25 מאי 2026, 20:21אני עדיין מחכה לקבל תשובה ממך, איזה חלוץ ישראלי טוב שמתאים לקבוצה גדולה אתה יכול להביא במקומו?
אז אתה בעצמך מודה שאין חלוץ ישראלי טוב יותר.lemmacantor כתב: 25 מאי 2026, 20:31למה ישראלי בהכרח?hezildo כתב: 25 מאי 2026, 20:21אני עדיין מחכה לקבל תשובה ממך, איזה חלוץ ישראלי טוב שמתאים לקבוצה גדולה אתה יכול להביא במקומו?
אתה רוצה שני חלוצים זרים? זה ביזבוז של עמדה של זר. אנחנו רוב הזמן נשחק עם חלוץ אחד. זר צריך לשדרג אותך, לא לעלות מהספסל.
גם יהיה קשה למצוא זר טוב שיסכים לשבת על הספסל, ובאופן כללי הכושלים אצלנו לא בוחרים זרים טוב אז אתה באמת חושב
שיצליחו להביא שני חלוצים טובים??
הצלחה היא סכנה
-
lemmacantor
- סמל ירוק
רשמת זמין. את דינדה אני מחזיר אם הוא במצב רוח הנכון ולא כמו בסוף. יש מדמון שלדעתי עשינו טעות שלא הקדמנו את מכבי ת"א. יש עבדה, בריבו. אבל כנראה לא ריאליים. ברור שהשוק הישראלי עלוב, אבל עדיין מלמד לא קשור למה שצריכים כדי להתחרות.
אף אחד מהשמות שהזכרת לא ריאלי, בטח לא דינדה במצב רוח טוב כמו שאמרת.lemmacantor כתב: 25 מאי 2026, 20:55 רשמת זמין. את דינדה אני מחזיר אם הוא במצב רוח הנכון ולא כמו בסוף. יש מדמון שלדעתי עשינו טעות שלא הקדמנו את מכבי ת"א. יש עבדה, בריבו. אבל כנראה לא ריאליים. ברור שהשוק הישראלי עלוב, אבל עדיין מלמד לא קשור למה שצריכים כדי להתחרות.
בשורה התחתונה אין לך מחליף ישראלי ראוי. שיהיה בהצלחה עם שני חלוצים זרים.
הצלחה היא סכנה
זו הייתה הדרך שלהם לדחוף את מלמד החוצה ולחסוך.Shocking4U כתב: 25 מאי 2026, 02:43 אתם זוכרים שבקיץ ותחילת העונה רפאלוב ועובדיה דחפו נרטיב שעדיף את עומר דהן חלוץ שלישי על פני מלמד?
איזה אנשים גרועים אלוהים
אני מתקשה להאמין שהם חשבו שדהן עדיף מקצועית.
מה שכן, לזכותו של דהן, עשה 5 שערי ליגה בחצי העונה שלו בלאומית.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
שיהיה בהצלחה עם כל הזרים. בשביל מה הגדילו מכסה?hezildo כתב: 25 מאי 2026, 21:10אף אחד מהשמות שהזכרת לא ריאלי, בטח לא דינדה במצב רוח טוב כמו שאמרת.lemmacantor כתב: 25 מאי 2026, 20:55 רשמת זמין. את דינדה אני מחזיר אם הוא במצב רוח הנכון ולא כמו בסוף. יש מדמון שלדעתי עשינו טעות שלא הקדמנו את מכבי ת"א. יש עבדה, בריבו. אבל כנראה לא ריאליים. ברור שהשוק הישראלי עלוב, אבל עדיין מלמד לא קשור למה שצריכים כדי להתחרות.
אנחנו צריכים זרים בכמעט כל עמדה. לבזבז זר בעמדת חלוץ שני שיהיה רוב הזמן על הספסל,lemmacantor כתב: 25 מאי 2026, 22:25שיהיה בהצלחה עם כל הזרים. בשביל מה הגדילו מכסה?hezildo כתב: 25 מאי 2026, 21:10אף אחד מהשמות שהזכרת לא ריאלי, בטח לא דינדה במצב רוח טוב כמו שאמרת.lemmacantor כתב: 25 מאי 2026, 20:55 רשמת זמין. את דינדה אני מחזיר אם הוא במצב רוח הנכון ולא כמו בסוף. יש מדמון שלדעתי עשינו טעות שלא הקדמנו את מכבי ת"א. יש עבדה, בריבו. אבל כנראה לא ריאליים. ברור שהשוק הישראלי עלוב, אבל עדיין מלמד לא קשור למה שצריכים כדי להתחרות.
כאשר יש לך את החלוץ הישראלי הכי טוב שיש כרגע זה לחזור על הטעות שעשינו העונה עם שני חלוצים זרים.
אם אתה באמת מאמין שהמועדון הזה מסוגל להביא שני חלוצים זרים טובים, אז כנראה שאתה לא אלכס ומישהו השתלט לך על היוזר.
הצלחה היא סכנה
-
lemmacantor
- סמל ירוק
אני לא מאמין בהנהלה אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שמלמד טוב למקומות 4 ומטה ולא מעבר. עובדה. זה הקריירה שלו.
זו גם היתה הקריירה של דגו וזה לא הפריע לך.lemmacantor כתב: 25 מאי 2026, 23:39 אני לא מאמין בהנהלה אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שמלמד טוב למקומות 4 ומטה ולא מעבר. עובדה. זה הקריירה שלו.
שוב פעם, אין לך חלוץ ישראלי יותר טוב להביא ושני חלוצים זרים גם לא יעבוד פה, אז מה אתה רוצה (מלבד להתלונן) ?
הצלחה היא סכנה
-
lemmacantor
- סמל ירוק
מה קשור דגו?hezildo כתב: 26 מאי 2026, 00:54זו גם היתה הקריירה של דגו וזה לא הפריע לך.lemmacantor כתב: 25 מאי 2026, 23:39 אני לא מאמין בהנהלה אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שמלמד טוב למקומות 4 ומטה ולא מעבר. עובדה. זה הקריירה שלו.
שוב פעם, אין לך חלוץ ישראלי יותר טוב להביא ושני חלוצים זרים גם לא יעבוד פה, אז מה אתה רוצה (מלבד להתלונן) ?
אמרת שמלמד מתאים למקומות 4 ומטה וזה הקריירה שלו, אז הזכרתי לך שאתה תמכת במינוי דגו למרות דגם הוא היה מתאים למקומות נמוכים.lemmacantor כתב: 26 מאי 2026, 10:26מה קשור דגו?hezildo כתב: 26 מאי 2026, 00:54זו גם היתה הקריירה של דגו וזה לא הפריע לך.lemmacantor כתב: 25 מאי 2026, 23:39 אני לא מאמין בהנהלה אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שמלמד טוב למקומות 4 ומטה ולא מעבר. עובדה. זה הקריירה שלו.
אז אם זה לא הפריע לך אצל דגו, למה זה מפריע לך אצל מלמד?
ושוב אתה לא עונה לשאלה, איזה תחליף יש לך למלמד?
הצלחה היא סכנה
-
lemmacantor
- סמל ירוק
לא הבנתי עדיין מה קשר בין מאמנים לשחקנים?hezildo כתב: 26 מאי 2026, 19:38אמרת שמלמד מתאים למקומות 4 ומטה וזה הקריירה שלו, אז הזכרתי לך שאתה תמכת במינוי דגו למרות דגם הוא היה מתאים למקומות נמוכים.lemmacantor כתב: 26 מאי 2026, 10:26מה קשור דגו?hezildo כתב: 26 מאי 2026, 00:54
זו גם היתה הקריירה של דגו וזה לא הפריע לך.
הקשר הוא שאתה אומר ששחקן לא מתאים כי הוא טוב רק בקבוצות קטנות, אז אותו דבר נכון גם לגבי מאמן שמתאים רק לקבוצותlemmacantor כתב: 26 מאי 2026, 20:22לא הבנתי עדיין מה קשר בין מאמנים לשחקנים?hezildo כתב: 26 מאי 2026, 19:38אמרת שמלמד מתאים למקומות 4 ומטה וזה הקריירה שלו, אז הזכרתי לך שאתה תמכת במינוי דגו למרות דגם הוא היה מתאים למקומות נמוכים.
קטנות, אבל משום מה זה לא הפריע לך לתמוך בדגו. עכשיו הבנת?
הצלחה היא סכנה
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 43 פעמים
-
lemmacantor
- סמל ירוק
לא מפריע. רשמתי שיביאו זריםhezildo כתב: 26 מאי 2026, 21:37הקשר הוא שאתה אומר ששחקן לא מתאים כי הוא טוב רק בקבוצות קטנות, אז אותו דבר נכון גם לגבי מאמן שמתאים רק לקבוצותlemmacantor כתב: 26 מאי 2026, 20:22לא הבנתי עדיין מה קשר בין מאמנים לשחקנים?hezildo כתב: 26 מאי 2026, 19:38
אמרת שמלמד מתאים למקומות 4 ומטה וזה הקריירה שלו, אז הזכרתי לך שאתה תמכת במינוי דגו למרות דגם הוא היה מתאים למקומות נמוכים.
קטנות, אבל משום מה זה לא הפריע לך לתמוך בדגו. עכשיו הבנת?