לא חייבים לבחור שישה שחקנים, יכולים לבחור פחות ולהציע להשלים בזרים.
ליאור קאסה ודניאל דרזי יצאו מהרשימה כי אפשר עד 10 בסקר
מנהל: Shocking4U
מצחיק שאתה מציע להביא כנף שמאל זר בזמן שהכנף שמאל הישראלי שלנו ב3 רמות יותר טוב מהכנף ימין זרHulk כתב: לפני 22 דקות דון עלי אזולאי רטנר וירין צריכים להישאר לדעתי צריך לרדת מהרעיון להביא 10 ולחפש כנף שמאל זר איכותי, בנסון עם כל הביקורת עליו עדיין איכותי מרוב הישראלים שיש באגף ימין ובקבוצה טובה יראה אחרת.
בנוסף לגבי הזר צריך לראות מה האופציות שיש בשוק אם אפשר להביא 50/50 כמו קנגאווה אז הייתי מחזיר את אהוד ונותן לו ולירין לוי להתחרות ב6.
אם מוצאים 6 ברמה אז משאיר את החמישה וכמובן שההרכב יהיה שלישית קישור של 6 ו2 קשרי אמצע.
10 זו העמדה הכי קריטית אצלנו לחיזוק בלי זר אכזר בעמדה הזאת אין מה לפתוח עונה והאמת שאני מאמין שרפאלוב מבין את זה.Hulk כתב: לפני 22 דקות דון עלי אזולאי רטנר וירין צריכים להישאר לדעתי צריך לרדת מהרעיון להביא 10 ולחפש כנף שמאל זר איכותי, בנסון עם כל הביקורת עליו עדיין איכותי מרוב הישראלים שיש באגף ימין ובקבוצה טובה יראה אחרת.
בנוסף לגבי הזר צריך לראות מה האופציות שיש בשוק אם אפשר להביא 50/50 כמו קנגאווה אז הייתי מחזיר את אהוד ונותן לו ולירין לוי להתחרות ב6.
אם מוצאים 6 ברמה אז משאיר את החמישה וכמובן שההרכב יהיה שלישית קישור של 6 ו2 קשרי אמצע.