חייב להגיד שהוא מעצבן אותי עוד לפני שדרך פה. לפני שנתיים הייתה לו עונה נחמדה יחד עם כל הסיפור הזה שהשאילו אותו לבית״ר ולדעתי הוא גם כבש גול אחד, אבל לא ראיתי כאן איזה פוגבה כמו שעשו ממנו. העונה האחרונה הוא כבר היה הרבה יותר חלש וגם פצוע. חלק גדול מהקהל של בית״ר היה נגדו לאחר החתימה על החוזה אצלנו והוא גם יצא מההרכב בדיוק בריצה שלהם.רק מכבי כתב: 07 יולי 2026, 17:49אלו כתבות מטעם האחים קצב שאמורות כביכול להלחיץ את מכבי חיפה להסכים לתנאים שלהם לקראת החתימה על החוזה החדש שכאמור נמצא בישורת האחרונה שלו.Shocking4U כתב: 07 יולי 2026, 17:40 שיפסיקו לאיים עלינו בכותרת על זה שירין לוי ילך ושפשוט ילך כבר. יעשה לנו רק טוב אם במקום לבנות על שחקן שלא רוצה להיות פה ובוודאות לא יהיה פה בעונה הבאה וגם נופל בין תפקידים שנביא קשר 6 אמיתי
ולא סתם ליפקין חתום על הכתבה ולא בן דור.
שימו לב לניסוח הדברים:
"שאלקה עשויה לעשות מהלך"
"הגרמנים וקבוצות נוספות בודקות אפשרות לצרפו".
ככל שתהיה לו הצעה בגובה של סעיף השחרור, הוא יממש אותה.
כתבתי כבר מקצועית אני חושב שזו טעות לבנות עליו. ולא יפריע לי בכלל אם הוא יימכר, אבל כל הכתבות הללו מביכות.
אצלנו האימפוטנטים שמנהלים את המועדון החליטו חייבים אותו בכל מחיר בקבוצה בגלל העליהום שהיה בתקשורת על ההתנהלות מולו ולא בגלל היכולת שלו. בונים סביבו את הקבוצה למרות שיש שמונה שחקנים בתפקיד הזה.
קישור שלו, של רטנר וברוניניו זה שלישייה הכי חלשה מבין קבוצות הפלייאוף העליון גם מבחינה פיזית וגם מבחינת יכולת כיבוש שערים, זה יביא שוב לעונת כישלון שתתחיל איך לא בקישור האחורי.