אין צפי לחשיפת המדים. בינתיים נתנחם במדי האימון החדשים של השחקנים והצוות:
(אהבתי מאוד את הירוקה).

מנהל: Shocking4U

מבדיקה שלי - חשיפת המדים תהיה ב-16.7.

תגיד תודה שלא שלחו את שואו נהואל וגוניShocking4U כתב: 16 יולי 2026, 11:05 הסרטון גרוע בעיניי. אוסמו ואיתי מרדכי? באמת? לא יכלו להביא איזה מישהו מרגש ולא אנשים על הפיירול של קבוצת מאיר?
המדים הראשיים יפים בעיני, המדי פרי משחק מכוערים בקטע טוב לדעתי, כאילו מסוג הדברים שאתה אומר זה מכוער ויש לזה קטע.
עצוב לראות את ההצגה של החולצות על השחקנים וכמה שהסגל שלנו אפור. פאקינג בטאיי, ירין לוי ואיתן אזולאי פרזנטורים של המדים.
יושבת עליך אש אח שליShocking4U כתב: 19 יולי 2026, 21:35
ככה נראים המדים על עבדכם הנאמן למי שרוצה להבין איך הם נראים על בן אדם נורמלי ולא על השחקנים בצילומים מקצועיים.
אני אהבתי, אני בדרך כלל בין medium לlarge ולקחתי פה מדיום וזה יושב אחלה ולא צמוד מדי אז אם אתם יחסית חטובים או רזים ולא רוצים אוברסייז ממליץ ללכת true to size.
תודה רבה אח יקרgreenguy כתב: 19 יולי 2026, 21:37יושבת עליך אש אח שליShocking4U כתב: 19 יולי 2026, 21:35
ככה נראים המדים על עבדכם הנאמן למי שרוצה להבין איך הם נראים על בן אדם נורמלי ולא על השחקנים בצילומים מקצועיים.
אני אהבתי, אני בדרך כלל בין medium לlarge ולקחתי פה מדיום וזה יושב אחלה ולא צמוד מדי אז אם אתם יחסית חטובים או רזים ולא רוצים אוברסייז ממליץ ללכת true to size.
אחת תקבל היום(שחורה).

הייתה יכולה להיות יותר יפה אם לא היה את השרוול בצבע ירוק אחר פתאום בקצה השרוול. פחות התחברתי.
אם כבר שחור, שיעשו אותה עם נוכחות משמעותית של ירוק באופן שלא מאפשר להתבלבל, כמו למשל השחורה האחרונהShocking4U כתב: 20 יולי 2026, 13:40הייתה יכולה להיות יותר יפה אם לא היה את השרוול בצבע ירוק אחר פתאום בקצה השרוול. פחות התחברתי.
לגבי השחורה היא יפה אבל זה מרגיש כמו חולצה של ב״ש/הפועל. בכללי לא אוהב שמכבי חיפה משחקת עם שחור. אני מוותר עלייה ומחכה ללבנה.