גוני נאור - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
גוני נאור - נושא רשמי
גוני בן ה-23 החל את דרכו כילד בבית"ר ירושלים, עבר למחלקת הנוער של מכבי תל אביב ומשם להפועל קטמון, במדיה גם ערך את הבכורה בבוגרים. הוא שיחק בליגה הלאומית, סייע לקבוצה להעפיל לליגת העל והפך לקפטן כאשר קיבלה מחדש את שמה כהפועל ירושלים. בליגת העל כבש נאור שני שערים (אחד בעונה שעברה ואחד העונה) ב-43 הופעות.
באוקטובר 2021 זומן הקשר לראשונה לסגל נבחרת ישראל ובספטמבר 2022 ערך את הבכורה בהפסד 2:1 למלטה במשחק ידידות.
קריירה
גרמניה נוער
הפועל ירושלים בוגרים קפטן
מכבי חיפה 2023
בהצלחה.
באוקטובר 2021 זומן הקשר לראשונה לסגל נבחרת ישראל ובספטמבר 2022 ערך את הבכורה בהפסד 2:1 למלטה במשחק ידידות.
קריירה
גרמניה נוער
הפועל ירושלים בוגרים קפטן
מכבי חיפה 2023
בהצלחה.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
Re: גוני נאור - נושא רשמי
להוציא חזרת מושאלים, השחקן הראשון שמגיע למועדון מהפועל י-ם, מאז פאצ'ה, שכזכור גם הוא בא להחליף שחקן שנמכר לחו"ל - אלון מזרחי. נקווה שלפחות לא יזרוק סתם נעליים.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
המון בהצלחה!
גם אשכנזי לא היה מגדולי השחקנים פה אבל כן נתן תרומה ועלה בראבק בכל פעם שנקרא אל הדגל.
מאמין שיהיה בסדר ובמקרה הגרוע אפשר יהיה לדחוף אותו לאיזה נתניה.
גם אשכנזי לא היה מגדולי השחקנים פה אבל כן נתן תרומה ועלה בראבק בכל פעם שנקרא אל הדגל.
מאמין שיהיה בסדר ובמקרה הגרוע אפשר יהיה לדחוף אותו לאיזה נתניה.
-
Jerry
- אלוף המדינה
מצטער אבל אני מסכים איתו. מעצבן שאחרי שתי אליפויות וצ'מפיונס אנחנו חוזרים לרמה נמוכה מתוך הליגה. לא עדיף לתת לשחקני בית? גוני נאור יעשה את ההבדל עכשיו? למה לשלם עליו כל כך הרבה, איזה עוד קבוצה בכלל תרצה אותו הפועל ת"א?Daniel123 כתב: 25 ינואר 2023, 16:42 איך חזרנו לימים כאלה שזה הרכש שאנחנו מביאים ועוד מחליף ללביא
עצוב באמת
הייתי מעדיף שאת הכסף הזה אם לא משקיעים ברכש שיביאו לשחקנים המובילים שלנו להארכת חוזה במקום לעשות פרצופים לאצילי על מענקים אישיים
לגבי גוני, שיהיה בהצלחה, אבל לא מצפה ממנו להרבה בשנה וחצי הקרובה בדיוק כמו זרגרי
- Smurk
- אגדה ירוקה
- Smurk
- אגדה ירוקה
- KevinDurant
- חבר בבורד
מה הקשר בין גוני נאור לזרגרי?Jerry כתב: 25 ינואר 2023, 17:03מצטער אבל אני מסכים איתו. מעצבן שאחרי שתי אליפויות וצ'מפיונס אנחנו חוזרים לרמה נמוכה מתוך הליגה. לא עדיף לתת לשחקני בית? גוני נאור יעשה את ההבדל עכשיו? למה לשלם עליו כל כך הרבה, איזה עוד קבוצה בכלל תרצה אותו הפועל ת"א?Daniel123 כתב: 25 ינואר 2023, 16:42 איך חזרנו לימים כאלה שזה הרכש שאנחנו מביאים ועוד מחליף ללביא
עצוב באמת
הייתי מעדיף שאת הכסף הזה אם לא משקיעים ברכש שיביאו לשחקנים המובילים שלנו להארכת חוזה במקום לעשות פרצופים לאצילי על מענקים אישיים
לגבי גוני, שיהיה בהצלחה, אבל לא מצפה ממנו להרבה בשנה וחצי הקרובה בדיוק כמו זרגרי
גוני סה''כ בן 23, עשה שנתיים יפות בליגת העל ומראה קווים לשיפור.
בא לתת עוד קצת עומק בקישור ולגוון אותו (יותר 6 קלאסי משאר השחקנים בקבוצה), יכול לשחק בלם וגם על הנייר עושה רושם שיש לו אופי טוב ומנטליות טובה.
איזה שחקן בית 6 יש במכבי חיפה שיכולת לתת לו דק'? עובדתית גם החזירו לבכר את זערורה (שהוא לא 6) והוא לא נותן לו דקות
-
itaybenji
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 103 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
לא מי שרציתי שיגיע במקום נטע אבל מקווה מאוד שהוא יוכיח לי שטעיתי
יעקב נחנקנו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
אני לא נגד ההחתמה באופן גורף. דיברתי בתחילת הקיץ שעבר על גוני נאור כאופציה ישראלית סבירה לרוטציה אבל לא דמיינתי שהוא יהיה קשר אחורי מוביל במקום נטע. הוא שחקן מאוד נחמד, טכני ונעים עם הכדור אבל גם די רך. מקווה שהוא יתפתח תחת בכר כי יש לו פוטנציאל להיות קשר טוב בליגה שלנו.
ולהבא מבקש לחכות עם לפתוח נושאי שחקן עד שהמועדון מוציא הודעה רשמית מה שלא קרה עדיין. @Nirgreen
ולהבא מבקש לחכות עם לפתוח נושאי שחקן עד שהמועדון מוציא הודעה רשמית מה שלא קרה עדיין. @Nirgreen
-
Jerry
- אלוף המדינה
טרוסט שחקן בית שלנו והוא מצוין בנס ציונה ובניגוד לנאור יותר טכני ודינמי. בכל מקרה נאור לא ברמה ולדעתי גם לא יהיה ברמה בעתיד, התקרה שלו זה להיות סותם חורים, הרצפה זה ינון אליהו. רוב ההודעות שמחמיאות לו מחמיאות לו על האופי ולא על היכולת וזה אומר הכלKevinDurant כתב: 25 ינואר 2023, 17:18מה הקשר בין גוני נאור לזרגרי?Jerry כתב: 25 ינואר 2023, 17:03מצטער אבל אני מסכים איתו. מעצבן שאחרי שתי אליפויות וצ'מפיונס אנחנו חוזרים לרמה נמוכה מתוך הליגה. לא עדיף לתת לשחקני בית? גוני נאור יעשה את ההבדל עכשיו? למה לשלם עליו כל כך הרבה, איזה עוד קבוצה בכלל תרצה אותו הפועל ת"א?Daniel123 כתב: 25 ינואר 2023, 16:42 איך חזרנו לימים כאלה שזה הרכש שאנחנו מביאים ועוד מחליף ללביא
עצוב באמת
גוני סה''כ בן 23, עשה שנתיים יפות בליגת העל ומראה קווים לשיפור.
בא לתת עוד קצת עומק בקישור ולגוון אותו (יותר 6 קלאסי משאר השחקנים בקבוצה), יכול לשחק בלם וגם על הנייר עושה רושם שיש לו אופי טוב ומנטליות טובה.
איזה שחקן בית 6 יש במכבי חיפה שיכולת לתת לו דק'? עובדתית גם החזירו לבכר את זערורה (שהוא לא 6) והוא לא נותן לו דקות
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא צריך לחכות למועדון,ברגע שהשחקן חותם על החוזה אפשר כבר לפתוח, לא צריך לחכות לציור עם אלברמן.Shocking4U כתב: 25 ינואר 2023, 17:41 אני לא נגד ההחתמה באופן גורף. דיברתי בתחילת הקיץ שעבר על גוני נאור כאופציה ישראלית סבירה לרוטציה אבל לא דמיינתי שהוא יהיה קשר אחורי מוביל במקום נטע. הוא שחקן מאוד נחמד, טכני ונעים עם הכדור אבל גם די רך. מקווה שהוא יתפתח תחת בכר כי יש לו פוטנציאל להיות קשר טוב בליגה שלנו.
- Smurk
- אגדה ירוקה
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Judokan
- סמל ירוק
אפשר רק לקוות שזה בדיוק המקום שבו מערך הסקאוטינג מוכיח את עצמו ומסדר לנו שחקן איכותי מהליגה לפני פריצה וכשהוא עדיין יחסית מתחת לרדאר.
הצד החיובי הוא שבאמת מדובר בשחקן חכם, שזה הסגנון שהכי מסתדר לבכר והשיטות שלו. נחזיק לו אצבעות.
הצד החיובי הוא שבאמת מדובר בשחקן חכם, שזה הסגנון שהכי מסתדר לבכר והשיטות שלו. נחזיק לו אצבעות.
-
SaTla
- אלוף המדינה
מאמין שבקיץ הוא יושאלShocking4U כתב: 25 ינואר 2023, 18:19 מצטער שאני פסימי אבל אני מהמר שינואר הבא הוא בחזרה בהפועל ירושלים
אבל עד אז שיהיה בהצלחה ואמן יהיה יותר טוב מנטע
- KevinDurant
- חבר בבורד
להביא שחקן בגיל 23 שנמצא במגמת עלייה בקריירה, מגוון במשחק שלו, שמתויג על הנייר כשחקן עם אופי טוב וחכם בעסקה של בערך חצי מיליון יורו, על הנייר זה עסקה טובה שהייתה צריכה לצאת לפועל כבר בקיץ.Judokan כתב: 25 ינואר 2023, 19:29 אפשר רק לקוות שזה בדיוק המקום שבו מערך הסקאוטינג מוכיח את עצמו ומסדר לנו שחקן איכותי מהליגה לפני פריצה וכשהוא עדיין יחסית מתחת לרדאר.
אם היה לו את היח''צ של נתניה או הפועל ת''א הוא היה שווה 1.5 מיליון יורו
-
כרמליסט ירוק
- הענק הירוק
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 4 פעמים
מצחיק כל ההתבחבשויות שהיו איתו בחלון הקודם שפסלו את העסקה על כמה אלפי יורו ובמקום להביא אותו בקיץ להעמיק את הסגל הם הלכו על העסקה כשאנחנו הכי נואשים ונתנו לקטמון לחלוב אותנו. עוד ניהול מו"מ מבריק של יענקלה
- KevinDurant
- חבר בבורד
סוחרים ממולחיםכרמליסט ירוק כתב: 25 ינואר 2023, 19:46 מצחיק כל ההתבחבשויות שהיו איתו בחלון הקודם שפסלו את העסקה על כמה אלפי יורו ובמקום להביא אותו בקיץ להעמיק את הסגל הם הלכו על העסקה כשאנחנו הכי נואשים ונתנו לקטמון לחלוב אותנו. עוד ניהול מו"מ מבריק של יענקלה
קמצן משלם פעמיים
אני הייתי מעדיף את קארצב, אבל מאחר ואין ברירה אז גם נאור בסדר, יש לו פוטנציאל.
הבעיה היא שהוא בא בתור מחליף לנטע במקום גיבוי לנטע.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
הבעיה היא שהוא בא בתור מחליף לנטע במקום גיבוי לנטע.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
- Smurk
- אגדה ירוקה
חחחח אגב מי שמחק אותו בנוער של גרמניה זה צרפתי, נקווה שהפעם הוא מחזיק ממנו
- Judokan
- סמל ירוק