צחוק בצד, אם היית שחקן פעיל היית בא לשחק פה? אני יודע שאני לא, גם בתור אוהד הקבוצה.חוטסוליאק דחה שוב את מכבי חיפה למרות שהוא עדיין ללא קבוצה
כנראה מעדיף להישאר ללא קבוצה מאשר ללא רצועות
אתה מסתכל על זה לא נכון.צחוק בצד, אם היית שחקן פעיל היית בא לשחק פה? אני יודע שאני לא, גם בתור אוהד הקבוצה.
שחקן מקבל פה כסף על שלוש שנים ואחר כך הקריירה גמורה אז מה זה עוזר לו כלכלית?אתה מסתכל על זה לא נכון.
ברור שהייתי בא לפה.
הדבר הכי חשוב לשחקן זה כסף ופה הוא בטוח.
גדולחוטסוליאק דחה שוב את מכבי חיפה למרות שהוא עדיין ללא קבוצה
מספיק שחקנים יצאו מפה בשנים האחרונות.שחקן מקבל פה כסף על שלוש שנים ואחר כך הקריירה גמורה אז מה זה עוזר לו כלכלית?
רשמצי שנושא אחר ששחקנים ברמה גבוהה לא יגיעו באנרגיה הנוכחית של המועדון, נאלץ להסתפק בלויוויקחוטסוליאק דחה שוב את מכבי חיפה למרות שהוא עדיין ללא קבוצה
רפאלוב טיפשמה הסיפור עם הקשר הגנאי? יש משהו שאנחנו לא יודעים ורפאלוב יודע?
לא ברור למה הם לא מחתימים אותו אנחנו חייבים קשר 6.
אם רפאלוב לא היה ירוק הייתי בטוח שהוא שתול של הצהבת שרוצה לרסק לנו את המועדון.
כל ההחלטות הפוכות, לא יאמן שככה המועדון מתנהל.
מתי היינו במצב כזה?
כואב לי רק עלינו האוהדים שאנחנו צריכים לעבור את הסבל הזה ושליעקב שחר אין את היכולת לשנות את המצב כי הוא פשוט לא מבין מה צריך לעשות.
אין לו את היכולת להבין.
כרגע זה נראה ממש גרוע אני לא מוצא אפילו סיבה אחת להיות אופטימי.
אני מסכים.אני חושב שמאז תחילת המילניום זאת העונה עם רף הציפיות הכי נמוך שהיה לחלק גדול אם לא רוב הקהל. לדעתי אפילו בעונה של לוזון (״בומבה של קבוצה״) היו ציפיות מעט יותר גבוהות/פחות נמוכות בואכה תבוסתניות מזו.
זה בא לידי ביטוי באוירה, בציניות, בצחוקים שאנחנו מריצים על עצמנו (אנחנו, לא אוהדי יריבות!), ובזה שרובנו מודים שעזבו מאבק אליפות שאנחנו כמובן לא באיזור חיוג, אנחנו די בהשלמה שמקום 5 הוא הריאלי עבורנו, שלא לומר אופטימי.
עכשיו מילא היינו באיזו עונת מעבר, בניית בסיס לעונות הבאות ניחא. אנחנו לא שם. כל רגע שלא עושים משהו אנחנו דופקים גם את העונה הבאה.
אני חושב שזה נובע מכך, שעברנו כבר שלוש שנים טובות וההבנו שתחת ההנהלה הנוכחית לא תהיה המשכיות. או אפילו גרוע מכך שהתרגלנו כבר לזה. ב-2006 בערך סיימנו את השנים הטובות שלנו, בהם לקחנו חמש אליפויות בשש שנים. 20 שנה מאז הוספנו בסך הכל חמש אליפויות כאשר ב-15 השנים האחרונות לפחות ב-10 מהם כלל לא היינו רלוונטים. זו תקופה שכבר די חקוקה במוח שלנו.אני חושב שמאז תחילת המילניום זאת העונה עם רף הציפיות הכי נמוך שהיה לחלק גדול אם לא רוב הקהל. לדעתי אפילו בעונה של לוזון (״בומבה של קבוצה״) היו ציפיות מעט יותר גבוהות/פחות נמוכות בואכה תבוסתניות מזו.
זה בא לידי ביטוי באוירה, בציניות, בצחוקים שאנחנו מריצים על עצמנו (אנחנו, לא אוהדי יריבות!), ובזה שרובנו מודים שעזבו מאבק אליפות שאנחנו כמובן לא באיזור חיוג, אנחנו די בהשלמה שמקום 5 הוא הריאלי עבורנו, שלא לומר אופטימי.
עכשיו מילא היינו באיזו עונת מעבר, בניית בסיס לעונות הבאות ניחא. אנחנו לא שם. כל רגע שלא עושים משהו אנחנו דופקים גם את העונה הבאה.
התנהלות של אגו מנופח לאורך כל הדרך, אני מקווה שלא הכל יפול על המאמן ושהם יעופו ביחדאני עדיין לא מאמין שרפאלןב לא מעוניין בסיבו
רק על זה צריך לפטר אותו לא יהיה קשר 6 זר ברמה שלו על המדף שגם שחקן חופשי..
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!