מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
חוטסוליאק דחה שוב את מכבי חיפה למרות שהוא עדיין ללא קבוצה
כנראה מעדיף להישאר ללא קבוצה מאשר ללא רצועות

צחוק בצד, אם היית שחקן פעיל היית בא לשחק פה? אני יודע שאני לא, גם בתור אוהד הקבוצה.

צחוק בצד, אם היית שחקן פעיל היית בא לשחק פה? אני יודע שאני לא, גם בתור אוהד הקבוצה.
אתה מסתכל על זה לא נכון.
ברור שהייתי בא לפה.
הדבר הכי חשוב לשחקן זה כסף ופה הוא בטוח.

אתה מסתכל על זה לא נכון.
ברור שהייתי בא לפה.
הדבר הכי חשוב לשחקן זה כסף ופה הוא בטוח.
שחקן מקבל פה כסף על שלוש שנים ואחר כך הקריירה גמורה אז מה זה עוזר לו כלכלית?

אני נגד התעללות בגוף. כסף לא הכל בחיים. מכדורגל צריכים גם להנות. אואן פעם הודה, שאחרי הפציעה שלו במונדיאל 2006, הוא בעיקר סבל.
והוא פרש רק ב - 2013.

שחקן מקבל פה כסף על שלוש שנים ואחר כך הקריירה גמורה אז מה זה עוזר לו כלכלית?
מספיק שחקנים יצאו מפה בשנים האחרונות.
לא קריירה גמורה ולא נעליים.
יש שחקנים שהגיעו גמורים כמו בנסון ואז אין מה לעשות.

רשמצי שנושא אחר ששחקנים ברמה גבוהה לא יגיעו באנרגיה הנוכחית של המועדון, נאלץ להסתפק בלויוויק

מה הסיפור עם הקשר הגנאי? יש משהו שאנחנו לא יודעים ורפאלוב יודע?
לא ברור למה הם לא מחתימים אותו אנחנו חייבים קשר 6.
אם רפאלוב לא היה ירוק הייתי בטוח שהוא שתול של הצהבת שרוצה לרסק לנו את המועדון.
כל ההחלטות הפוכות, לא יאמן שככה המועדון מתנהל.
מתי היינו במצב כזה?
כואב לי רק עלינו האוהדים שאנחנו צריכים לעבור את הסבל הזה ושליעקב שחר אין את היכולת לשנות את המצב כי הוא פשוט לא מבין מה צריך לעשות.
אין לו את היכולת להבין.
כרגע זה נראה ממש גרוע אני לא מוצא אפילו סיבה אחת להיות אופטימי.

מה הסיפור עם הקשר הגנאי? יש משהו שאנחנו לא יודעים ורפאלוב יודע?
לא ברור למה הם לא מחתימים אותו אנחנו חייבים קשר 6.
אם רפאלוב לא היה ירוק הייתי בטוח שהוא שתול של הצהבת שרוצה לרסק לנו את המועדון.
כל ההחלטות הפוכות, לא יאמן שככה המועדון מתנהל.
מתי היינו במצב כזה?
כואב לי רק עלינו האוהדים שאנחנו צריכים לעבור את הסבל הזה ושליעקב שחר אין את היכולת לשנות את המצב כי הוא פשוט לא מבין מה צריך לעשות.
אין לו את היכולת להבין.
כרגע זה נראה ממש גרוע אני לא מוצא אפילו סיבה אחת להיות אופטימי.
רפאלוב טיפש
יענקלה למכור או לשים כסף ולתת לפיגורה לנהל פה הכל
כולם הביתה בקיצור

אני חושב שמאז תחילת המילניום זאת העונה עם רף הציפיות הכי נמוך שהיה לחלק גדול אם לא רוב הקהל. לדעתי אפילו בעונה של לוזון (״בומבה של קבוצה״) היו ציפיות מעט יותר גבוהות/פחות נמוכות בואכה תבוסתניות מזו.

זה בא לידי ביטוי באוירה, בציניות, בצחוקים שאנחנו מריצים על עצמנו (אנחנו, לא אוהדי יריבות!), ובזה שרובנו מודים שעזבו מאבק אליפות שאנחנו כמובן לא באיזור חיוג, אנחנו די בהשלמה שמקום 5 הוא הריאלי עבורנו, שלא לומר אופטימי.

עכשיו מילא היינו באיזו עונת מעבר, בניית בסיס לעונות הבאות ניחא. אנחנו לא שם. כל רגע שלא עושים משהו אנחנו דופקים גם את העונה הבאה.

אני חושב שמאז תחילת המילניום זאת העונה עם רף הציפיות הכי נמוך שהיה לחלק גדול אם לא רוב הקהל. לדעתי אפילו בעונה של לוזון (״בומבה של קבוצה״) היו ציפיות מעט יותר גבוהות/פחות נמוכות בואכה תבוסתניות מזו.

זה בא לידי ביטוי באוירה, בציניות, בצחוקים שאנחנו מריצים על עצמנו (אנחנו, לא אוהדי יריבות!), ובזה שרובנו מודים שעזבו מאבק אליפות שאנחנו כמובן לא באיזור חיוג, אנחנו די בהשלמה שמקום 5 הוא הריאלי עבורנו, שלא לומר אופטימי.

עכשיו מילא היינו באיזו עונת מעבר, בניית בסיס לעונות הבאות ניחא. אנחנו לא שם. כל רגע שלא עושים משהו אנחנו דופקים גם את העונה הבאה.
אני מסכים.

לדעתי זה נובע בעיקר מההמשכיות עם המנהל המקצועי והמאמן שנכשלו בעונה שעברה ושלרוב הקהל אין ציפייה מהם ומשם הכל נגזר.

• אהבתי
תגובות: Apoc
זהו חברים הקללה של בתיה הוסרה אפשר להיות רגועים מחר סיבו חותם ושבוע הבא כנף מפלץ.
🫠🫠😂😂

אני חושב שזה נובע מכך, שעברנו כבר שלוש שנים טובות וההבנו שתחת ההנהלה הנוכחית לא תהיה המשכיות. או אפילו גרוע מכך שהתרגלנו כבר לזה. ב-2006 בערך סיימנו את השנים הטובות שלנו, בהם לקחנו חמש אליפויות בשש שנים. 20 שנה מאז הוספנו בסך הכל חמש אליפויות כאשר ב-15 השנים האחרונות לפחות ב-10 מהם כלל לא היינו רלוונטים. זו תקופה שכבר די חקוקה במוח שלנו.

אני עדיין לא מאמין שרפאלןב לא מעוניין בסיבו
רק על זה צריך לפטר אותו לא יהיה קשר 6 זר ברמה שלו על המדף שגם שחקן חופשי..

אני עדיין לא מאמין שרפאלןב לא מעוניין בסיבו
רק על זה צריך לפטר אותו לא יהיה קשר 6 זר ברמה שלו על המדף שגם שחקן חופשי..
התנהלות של אגו מנופח לאורך כל הדרך, אני מקווה שלא הכל יפול על המאמן ושהם יעופו ביחד

*רשמי*

הקשר, פטר אגבה, הושאל לאלופת הונגריה, קבוצת גיור, לעונה אחת. בהצלחה פטר.

הספירה לאחור של החלוץ מהרכב למנודה החלה

חזרה
למעלה