hezildo
אגדת מועדון
היו אמורים להגיע 2 זרים שוברי שוויון מקבוצות בפרמיירליג ובבונדסליגה בעלות כוללת של 6 מיליון יורו אבל בגלל השביתה בנתב"ג הם לא יגיעו ויגיע במקום שחקן מהליגה השלישית באנגליה.
אז מירי רגב אשמה שאין רכש?
היו אמורים להגיע 2 זרים שוברי שוויון מקבוצות בפרמיירליג ובבונדסליגה בעלות כוללת של 6 מיליון יורו אבל בגלל השביתה בנתב"ג הם לא יגיעו ויגיע במקום שחקן מהליגה השלישית באנגליה.
בהנחה שייעדו בהתחלה את צונאמי לעמדת המגן השמאלי עד שקורנו יחזור, זה לא כזה תלוש (כי כביכול מחזיקים 2 בלמים זרים ולא שלושה)לפתוח את העונה עם שלושה בלמים זרים כשחסרים לך שמונה שחקני הרכב זה לא שפוי. לא צריך אפילו הבנה בכדורגל כדי להבין את זה, רק היגיון בריא. אפילו לא. תן לי רק משהו שמתקרב להיגיון בריא. צר לי אבל אני מרגיש מיום ליום שרפאלוב הוא פשוט אדם ששכלית רחוק ממה שצריך לתפקיד הזה. וזה אפילו לא קשור לחוסר ניסיון, כי לא צריך ניסיון בשביל להבין דברים כאלה בסיסיים שבהרכב כל כך חלש אתה צריך להחזיק זרים להרכב ולא כמחליפים.
פדראו בניגוד לאגבה וסטיוארט וכו' לא קיבל מעולם הודעה שהוא לא בתכניות, כשהוא היה כשיר הוא שיחק, לרוב גם בהרכב.מאוד תמוה בהתחשב בדיווחים שעלו על כך שהציעו את פדראו לקבוצות הקטנות בליגה
גם אחרי הפציעה הקטנה שהייתה לו במפשעה יגאל אמר שהוא יוקפא, הוא לא נראה לי כזה קפוא כרגע.
אז אני לא מסכים עם הטענה הזו. כשרצו לשחרר שחקנים שחררו אותם.@KevinDurant ההנחה שלי היא שהוא לא שוחרר כי לא הצליחו לשחרר לא כי כזה מחזיקים ממנו מקצועית גם אחרי פציעה של יותר משנה.
התייחסתי לדיווחים כאלה ואחרים שעלו על כל מיני קבוצות בליגת העל שהצענו להן את פדראו.
לא יודע כשבכר או מישהו במועדון אומרים משהו כזה על שחקן אני לא מבין את זה בצורה הישירה שאתה מבין את זה.אז אני לא מסכים עם הטענה הזו. כשרצו לשחרר שחקנים שחררו אותם.
שאתה רוצה לשחרר שחקן אתה לא נותן לו לפתוח בהרכב ואומר שהוא אחלה שחקן ואתה מחכה שהוא יחזור לכשירות שלו (בדיוק כמו בנסון אגב).
כשרצו לשחרר את אגבה וסטיוארט וגוני נאור ושואו אמרו להם אתם לא בתכניות שיהיה בהצלחה.
אם הצליחו לשחרר את נהואל, סברינה (שבקושי שיחק בעונה שעברה אגב) ובמיוחד את אנסימבה ושוראנוב (שלדעתי שוראנוב במצב יותר גרוע מפדראו והרוויח פה המון כסף), גם את פדראו היו מצליחים לשחרר. לדעתי, הם לא רוצים.
דובר בזמנו על זה שהוא מרוויח 300-350 אלף יורו. אנסימבה הרוויח 400 אלף יורו והצליחו לחתוך אותו.לא יודע כשבכר או מישהו במועדון אומרים משהו כזה על שחקן אני לא מבין את זה בצורה הישירה שאתה מבין את זה.
מבחינתי תמיד יש משהו מאחורי הקלעים שגורם להם להגיד את הדברים האלה.
למה גוני נאור עוד פה? זה לא בדיוק שמנסים לעשות עליו קופה כן? מבחינתם הוא ישוחרר גם בחינם.
אני נוטה להאמין שמבינים אצלנו ש3 בלמים זרים זה מוגזם ושאם היו מצליחים להשתחרר מפדראו בלי לקרוע את הכיס היו עושים את זה.
אגב לא יודע להגיד במדויק אבל לא הייתי מהמר ששוראנוב הרוויח יותר משני שליש מפדראו.
שוב אני מסתמך על הדיווחים שהוא הוצע לקבוצות בליגת העל כמו סכנין והן דחו אותו.דובר בזמנו על זה שהוא מרוויח 300-350 אלף יורו. אנסימבה הרוויח 400 אלף יורו והצליחו לחתוך אותו.
גוני נאור עוד פה אבל הוא לא בסגל ולא בונים עליו, בזמן שפדראו ככל הנראה הולך לפתוח בשבת.
מה זה "בלי לקרוע את הכיס"? אם היו רוצים לשחרר אותו ולהביא זר אחר במקומו והיו חושבים שזה כזה נחוץ, היו נותנים לו 100-150 אלף יורו פיצוי ומסתדרים, כמו שידעו לעשות עם אגבה, סטיוארט וכו' וכו' וכו'
מי שדיווח את זה גם דיווח שהוא יוקפא, אני לא רואה שהוא מוקפא כרגע.שוב אני מסתמך על הדיווחים שהוא הוצע לקבוצות בליגת העל כמו סכנין והן דחו אותו.
אנחנו כנראה צריכים את פדראו, אבל הרבה פחות ממה שצריכים קשר 6.עצוב להגיד אבל אולי באמת אנחנו צריכים את פדראו עם איך שלונוויק נראה עד כה
ראשית, לא היה אף פרסום לגבי שחרור של פדראו למעט בספורט5 (המקום הזה שכתבו שהוא מוקפא).@KevinDurant
סלח לי אבל המחשבה שלשחרר שחקן זה כל כך קל היא מאוד נאיבית. אתה לא יודע מה העלויות שיש למועדון על שחרור של כל שחקן. זה שהיה פרסום של גולדשטיין רק לגבי חזיזה לא אומר שאצל שחקנים אחרים לא היה פיצוי (וגם לא אומר לצורך ההבהרה שהפרסום הזה מדויק).
בטח שיש אמת בפרסומים שניסינו לדחוף את פדראו לכל מיני קבוצות. הפרסומים האלה היו קונסיסטנטיים וממקורות שונים. יכול להיות שהמטומטמים שינו את דעתם בגלל שהם הבינו שלונגוויק הוא בלוף או שהם מעדיפים את צונאמי מגן שמאלי, או שאולי יש מגבלה תקציבית, לא באמת נדע. אבל אין ספק שהיו תקופות ארוכות מאוד במהלך הקיץ שרצו להיפטר מפדראו.
אני באמת לא מבין איך אתה מתייחס בכזו קלות דעת לשחרור של שחקנים, כשאין לך קובץ אקסל של העלויות של כל אחד מהם למועדון ומה נדרש כדי לשחרר אותו. היו/יש כאן בלופים עם חוזים יקרים, למה שמועדון אחר יקח בלוף כזה שהביקוש שלו יורד באותו חוזה, או למה שהשחקן עצמו יתפשר?
m.sport5.co.il
הבאת כתבה שכתוב בה שהתקבלה החלטה להקפיא אותו, אפשר להתייחס לזה ברצינות בכלל?@KevinDurant
לגבי הדיווחים על פדראו:
![]()
מכה למכבי חיפה: השחקן שאובחן עם קרע בשריר המפשעה | ספורט 1
במועדון הודיעו כי פדראו עבר בדיקת אולטרסאונד שאישרה כי קיים קרע. הבלם החל כבר בטיפולים ובתהליך שיקום, וצפוי להיעדר בתקופה הקרובה עד להחלמתוsport1.maariv.co.il
ההחלטה הדרמטית של מכבי חיפה בנוגע לפדראו - ערוץ הספורט
אחרי הפציעה: במועדון התקבעה ההבנה כי אין מנוס מלבצע צעד משמעותיm.sport5.co.il
![]()
שחקן מכבי חיפה ייעדר שוב: גורמים בקבוצה משוכנעים – צריכים לוותר עליו | ספורט 1
פדראו שוב חש כאבים בברכו ולא יירשם למשחק האחרון של העונה. הירוקים רצו לראות אותו באימוני טרום העונה, אך כעת ישנם קולות לשחררו. הצוות הרפואי תחת ביקורתsport1.maariv.co.il
הסיבה ששיתפו את פדראו (לפחות עד לא מזמן) היא כדי להיפטר ממנו.
לגבי העניינים הכספיים: ידוע לך האם המועדון היה ברווח כלכלי בעונת המשחקים האחרונה שבה לא השתתף באירופה או שהבעלים היה צריך לכסות את הגירעון? אני באמת שואל.
אני לא מבין מה עוד אתה רוצה שאני אביא לך. כתבת שרק בספורט 5 דיווחו שפדראו לא בתכניות, אז הבאתי לך שלושה מקורות שונים.הבאת כתבה שכתוב בה שהתקבלה החלטה להקפיא אותו, אפשר להתייחס לזה ברצינות בכלל?
אני לא יודע מה הרווח הכלכלי ומה הגירעון של מכבי חיפה, אני יודע שכשהיא רצתה לשחרר שחקן, היא שחררה אתו והסתדרה עם כל מי שרצתה לשחרר.
מעבר לכתבות של "גורמים במועדון קוראים לשחררו", לא ראיתי שהוא הגיע לשיחה עם רפאלוב והודיעו לו שרוצים לשחרר אותו.
גם אם זה משיקול כלכלי, לא התקבלה שום החלטה לשחרר אותו (ואני לא חושב שזה כלכלי). גם לשחרר את אגבה, סטיוארט ונהואל זה היה כלכלי.
ספורט5 טענו שמכבי חיפה קיבלו החלטה שהוא מוקפא. לדעתך זו טענה אמינה?אני לא מבין מה עוד אתה רוצה שאני אביא לך. כתבת שרק בספורט 5 דיווחו שפדראו לא בתכניות, אז הבאתי לך שלושה מקורות שונים.
זה שאפשר לשחרר שחקן זה ברור. אפשר לשחרר מחר חמישה שחקנים ולשלם להפ את כל מה שמגיע לה. מה הנקודה?
לגבי התקציב - רצוי להכיר את השורה התחתונה לפני שכותבים שהקבוצה ברווח מההכנסות שלה (תוך התעלמות מזה שיש גם טור של הוצאות).
הגיוני לגמרי שהחליטו שהוא יוקפא ואז התחרטו אגב.ספורט5 טענו שמכבי חיפה קיבלו החלטה שהוא מוקפא. לדעתך זו טענה אמינה?
בכר ברגע זה אמר בראיון שהוא חלק מהסגל, התאמן לאורך כל הזמן, עשה מחנה טוב, מוריד חלודה, אישיות טובה. ככה מדברים על שחקנים שרוצים שיעזוב ולא בתכניות?
מכבי חיפה התנהלה בצורה מאוד ברורה החלון וסימנה והודיעה לשחקנים בחודשים יוני-יולי שהיא לא רוצה ושהם לא בתכניות, פדראו לא היה חלק מהם.
אם רצו להיפטר ממנו כמו שאתם אומרים והוא לא בתכניות, למה לא הודיעו לו?
נכון, חשבנו (וגם הכתבים *חשבו*) שהוא לא יהיה בתכניות והוא יעזוב, אבל נראה שהמועדון לא חושב ככה.
ושוב אני אגיד מבחינת תקציב, כשמכבי חיפה לא רוצה שחקן, היא יודעת להסתדר אתו ולשחרר אותו (וזה לזכותה).
אני זוכר שמתחילת הקיץ דיברנו על איך ישחררו אותו ואיך ישחררו את ההוא ואיך יסתדרו אתו ובסוף מסתדרים עם כולם.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!