נושא שחקן זוהר זסנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא yanivst9
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מקווה מאוד שלא נראה אותו העונה משחק עוד דקה אחת.

שיחק אתמול בצורה מזעזעת.

הוא גם לא מתאים בכלל לרעיון שבכר מנסה להנחיל.

רק מכבי אמר:

שיחק אתמול בצורה מזעזעת.

הדבר היחיד שהוא טוב בו והעמדה היחידה שהוא יכול להיות בה רלוונטי זה כמגן כנף ימין בקו 5 שרץ על כל הקו. הוא כן אתלטי ויש לו מהירות וכוח מתפרץ והוא יודע לעקוף באגף. הבעיה שאין לו שום יסודות הגנה, אין לו גם פעולה אחרונה ולבקש ממנו להיות מגן שנכנס לאמצע זה משהו שהרבה מעבר ליכולותיו.

Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:

שיחק אתמול בצורה מזעזעת.

הדבר היחיד שהוא טוב בו והעמדה היחידה שהוא יכול להיות בה רלוונטי זה כמגן כנף ימין בקו 5 שרץ על כל הקו. הוא כן אתלטי ויש לו מהירות וכוח מתפרץ והוא יודע לעקוף באגף. הבעיה שאין לו שום יסודות הגנה, אין לו גם פעולה אחרונה ולבקש ממנו להיות מגן שנכנס לאמצע זה משהו שהרבה מעבר ליכולותיו.
זה שחקן שגדל כבלם כן?

KevinDurant אמר:
Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:

שיחק אתמול בצורה מזעזעת.

זה שחקן שגדל כבלם כן?
ורז מאיר גדל כשחקן התקפה

אין לו עתיד במועדון לעונה הקרובה אחרי השריקות בוז, גם אם חשבו לפני שהוא טוב לרוטציה

אני בדרך כלל לא אומר על ישראלים שהם בזבוז של מקום בסגל, בעיקר לאור ההיצע הדל של ישראלים טובים אבל באמת שלזוהר זסנו אפילו בסגל אין מקום לדעתי...
הוא יכול להיות אחלה בן אדם (לא מכיר אותו אישית) אבל לא ברמה של מכבי חיפה, לפחות עד שהיא תבטיח ירידה בסוף מרץ

אני לא חושב שהוא כזה רע, הבן אדם נשרף על משחק גביע השוקו שכל הקבוצה לא תפקדה בו (והוא הכי לא) כשהוא מתופקד בצורה ברק-בכרית קלאסית הזויה.

הוא לדעתי ברמת הכארם ג'אבר. אבל בסדר שיחליפו כאילו זה משנה משהו.

אני לא חושב שהוא כזה רע, הבן אדם נשרף על משחק גביע השוקו שכל הקבוצה לא תפקדה בו (והוא הכי לא) כשהוא מתופקד בצורה ברק-בכרית קלאסית הזויה.

אני לא חושב ככה אני בטוח.
לא שהוא איזה שחקן גדול אבל הוא מגן סביר לליגה שלנו.
כארם ג'אבר או כל מגן אחר לא יראו משמעותית יותר טוב ממנן

אני לא חושב שהוא ברמת הכארם ג'אבר.

לדעתי כארם ג'אבר ציון 5 נניח וזסנו ציון 3.

אם יש אפשרות להביא את ג'אבר נניח בעסקה זולה מאוד או בחינם, אז זה שדרוג בסדר, אבל בטח שלא הייתי משלם עליו חצי מיליון יורו או משהו כזה

הוא לא נשרף על משחק אחד.
מספיק לחזור פה לעמוד הראשון ולראות מה אמרנו עליו כששיחק.
הוא פשוט לא לרמה ולא היה צריך להיות פה מלכתחילה.
אם המחליף הראוי זה ג'אבר זה כבר דיון אחר

מדהים איך כמה שנים אחורה, דיברו עליו ועל ג׳אבר בתור הפרוספקטים הבאים של ישראל לעמדת המגן הימני והגדולות לטשו עיניהם לעברם. כשרואים את זסנו היום, זה נראה מופרך לגמרי.

הוא לא באמת ברמה לפה, גם לא בתור גיבוי, ואם היה מדובר בשחקן צעיר, הוא מזמן היה יוצא להשאלה כדי להשתפשף.

מדהים שמי שמיועד להחליף אותו זה ג׳אבר שאמנם עשה התקדמות גדולה יותר ושימש כקפטן של נתניה, אבל גם נעצר בשלב מסוים והתחושה היא שלא כדאי להשקיע בו כסף (או לפחות, לא הרבה כסף).

זסנו הוא תסמונת של בעיה גדולה ורחבה בכדורגל הישראלי. שוק המגנים לא קיים(גם השוק הכללי של הישראליים בעייתי, אבל אצל המגנים זה בולט באופן ניכר).
אין מגנים בכדורגל הישראלי. לא בצד ימין ולא בצד שמאל.

תסתכלו בגדולות, אף אחת לא משחקת עם 2 מגנים ישראליים.

עד שגדל פה מגן ימני לא רע (פיינגולד) הוא התעופף לאמריקה אחרי דקה וחצי.

אם לרביבו היה דרכון אירופאי הוא מזמן כבר היה בחו''ל. וזה שהוא מסרב ללכת לMLS אלא רק לליגות אירופאיות משאיר אותו בארץ (יש למכבי ת''א בעיה משמעותית עם 2 המגנים שעוזבים ואין שוק ישראלי).

ולכן כל איזה קבע פוטנציאל סטייל זסנו(שגדל במקרו כבלם בכלל) או כארם ג'אבר כבר ''מסומן'' על ידי הגדולות.

האם יש הבדל גדול בין ג'אבר לזסנו?

ברמה המקצועית הפערים הם קטנים. שניהם יכולים לשחק כמגן ימני/בלם בשלייישת בלמים (אם כי בעיני ג'אבר הוא יותר מתאים לעמדת הבלם בשלישיית בלמים בגלל היתרון הפיזי שלו אל מול זסנו, זסנו לעומתו יותר מהיר).

העניין הוא שזסנו כבר מהרגע הראשון ''סומן'' על ידי הקהל. וזה בכלל לא רק מהמשחק הזה. גם בעונה שעברה היו לו כל מיני רגעים פחות טובים. בצירוף המשחק הזה בטוטו ואתה מקבל שחקן שאין לו ביטחון, שהקהל רק מחכה לעוד איזה טעות, ויש כאן בעיה.

ג'אבר שחקן עם יותר אופי. היו לו כל מיני עניינים מול הקהל של נתניה (על סמך המוצא שלו) והוא צלח את זה. הוא הקפטן שם. ברמה המנטלית הוא עדיף על זסנו.

זסנו הוא תסמונת של בעיה גדולה ורחבה בכדורגל הישראלי. שוק המגנים לא קיים(גם השוק הכללי של הישראליים בעייתי, אבל אצל המגנים זה בולט באופן ניכר).

אם לרביבו היה דרכון אירופאי הוא מזמן כבר היה בחו''ל. וזה שהוא מסרב ללכת לMLS אלא רק לליגות אירופאיות משאיר אותו בארץ (יש למכבי ת''א בעיה משמעותית עם 2 המגנים שעוזבים ואין שוק ישראלי).

ולכן כל איזה קבע פוטנציאל סטייל זסנו(שגדל במקרו כבלם בכלל) או כארם ג'אבר כבר ''מסומן'' על ידי הגדולות.

ברמה המקצועית הפערים הם קטנים. שניהם יכולים לשחק כמגן ימני/בלם בשלייישת בלמים (אם כי בעיני ג'אבר הוא יותר מתאים לעמדת הבלם בשלישיית בלמים בגלל היתרון הפיזי שלו אל מול זסנו, זסנו לעומתו יותר מהיר).

העניין הוא שזסנו כבר מהרגע הראשון ''סומן'' על ידי הקהל. וזה בכלל לא רק מהמשחק הזה. גם בעונה שעברה היו לו כל מיני רגעים פחות טובים. בצירוף המשחק הזה בטוטו ואתה מקבל שחקן שאין לו ביטחון, שהקהל רק מחכה לעוד איזה טעות, ויש כאן בעיה.

ג'אבר שחקן עם יותר אופי. היו לו כל מיני עניינים מול הקהל של נתניה (על סמך המוצא שלו) והוא צלח את זה. הוא הקפטן שם. ברמה המנטלית הוא עדיף על זסנו.
זסנו השחקן הכי חלש שיצא לי לראות
אין לו קשר לענף
לא ברור לי איך הוא הגיע לקבוצות גדולות

הוא בעיקר תסמונת של זה שיש לך מנכ״ל שבשנה שעברה ניסה להביא מלא שחקנים שעברו בזמן שהוא היה באשדוד (אוחנה, בילו, זסנו, חמודי)

זסנו סומן בהתחלה באשדוד כי הוא הראה יכולות התקפיות טובות לצד אתלטיות ונתונים פיזיים שלא רואים בדרך כלל ממגנים ישראליים רק שהוא לא התקדם במילימטר מאז, יש לו בערך אפס מודעות הגנתית, הפעולה האחרונה שלו בהתקפה כמעט תמיד לא מספיק איכותית והוא לוקה מאוד באינטליגנציית משחק. הדבר היחיד ה״טוב״ שאפשר להגיד עליו: אין ממש הבדל בינו לבין רועי אלימלך. שניהם ממש גרועים.

הוא בעיקר תסמונת של זה שיש לך מנכ״ל שבשנה שעברה ניסה להביא מלא שחקנים שעברו בזמן שהוא היה באשדוד (אוחנה, בילו, זסנו, חמודי)

זסנו סומן בהתחלה באשדוד כי הוא הראה יכולות התקפיות טובות לצד אתלטיות ונתונים פיזיים שלא רואים בדרך כלל ממגנים ישראליים רק שהוא לא התקדם במילימטר מאז, יש לו בערך אפס מודעות הגנתית, הפעולה האחרונה שלו בהתקפה כמעט תמיד לא מספיק איכותית והוא לוקה מאוד באינטליגנציית משחק. הדבר היחיד ה״טוב״ שאפשר להגיד עליו: אין ממש הבדל בינו לבין רועי אלימלך. שניהם ממש גרועים.

לוקח את זסנו לפני רועי אלימלך בכל רגע נתון.
לא שזסנו שחקן. אבל רועי אלימלך זה באמת משהו שלא רואים הרבה. שחקן כל כך טיפש וחסר הבנה במגרש. כל דקה שלו על המגרש זה נזק לכל קבוצה.
ראו את זה בכל משחק שלו בפתח תקווה, אחרי זה בדקות שלו כאן, וגם בבית"ר הוא עושה נזק.

שוב, וזה מחזיר אותי למה שכתבתי כאן מקודם.
אין מגנים ישראלים. השוק הזה לא קיים.

שובאפשר לראות גם ביתר הקבוצות והמגנים שלהם, וגם בשושלת של בכר, המגן המחליף בצד ימין היה שחקן ברמה יחסית נמוכה.

להביא מבחוץ אין את מי, מבפנים יש את גטאצו שמושאל ואולי יתפתח להיות שחקן, את ברוך שהוא לדעתי היה וחייב לצאת לכפר סרא ולא להישאר חריג, ו חלאיילי אני לא רואה בו מגן בקו 4. צר לי.

רוצה לומר, גם אם לצורך הדוגמא המגן המחליף זה ג'אבר זאת עמדה שתהיה חלשה.
לכן אתה צריך מגן ימני כשיר שיודע לעמוד בעומס.

בשולי הדברים, כשאתה רואה את החולשה של העמדה הזאת, זה מבאס לחשוב שבצד השני היו יכולים להיות 2 מגנים איכותיים שאין לאף קבוצה בארץ.

נערך לאחרונה:

מסכים עם הכל למעט זה שזסנו סומן ע״י הקהל בשלב מוקדם. הקהל לא היה מרוצה מההחתמה שלו, אבל גם לא חשב שזה משמעותי כשהוא מגיע במקום אלימלך, שחקן אחר שהקהל מאס בו כבר.

אני כן חושב שזסנו לא שחקן מספיק טוב ולכן, כבר בשלב מוקדם האוהדים היו מתוסכלים מרמתו. זה המשך ישיר ליכולת שלו בבית״ר.

אגב, אני מסכים איתך שבכלל כל העיסוק בשחקנים כמו ג׳אבר, זסנו או אלימלך נובע מהיעדר מגנים איכותיים בשוק הישראלי. אגיד יותר מזה, זו עמדה שמאז מאבוקה-מאיר עברה שינויים בכל עונה מחדש.

מסכים עם הכל למעט זה שזסנו סומן ע״י הקהל בשלב מוקדם. הקהל לא היה מרוצה מההחתמה שלו, אבל גם לא חשב שזה משמעותי כשהוא מגיע במקום אלימלך, שחקן אחר שהקהל מאס בו כבר.

אני כן חושב שזסנו לא שחקן מספיק טוב ולכן, כבר בשלב מוקדם האוהדים היו מתוסכלים מרמתו. זה המשך ישיר ליכולת שלו בבית״ר.

אגב, אני מסכים איתך שבכלל כל העיסוק בשחקנים כמו ג׳אבר, זסנו או אלימלך נובע מהיעדר מגנים איכותיים בשוק הישראלי. אגיד יותר מזה, זו עמדה שמאז מאבוקה-מאיר עברה שינויים בכל עונה מחדש.

זסנו הגיע יומיים אחרי שהוא עשה כמה פעולות שהלהיטו את הקהל במשחק מול בית"ר, כולל הדריכה שפצעה את חזיזה וזיכתה אותו באדום ישיר.
הקהל לא אהב בכלל את ההחתמה. לא עודדו אותו והוא היה מסומן מהרגע הראשון.

הדקות הראשונות שלו היו במשחק מול נתניה. הוא עלה כשהיה 2-2, עשה חור ענק בצד ימין שכמעט עלה בגול, אבל ירמקוב לקח.
עברו אולי 2 דקות, שוב נתניה בהתקפה, ושוב זסנו מאחר בסגירה על דאבו ברוחב לכיוון צד ימין של ההגנה, שרק בנס ועם החמצה גדולה של דאבו זה לא נכנס(בוא נגיד שבפנדל שנשרק שם הוא פחות אשם כי הייתה מתפרצת, אבל בסוף זה דרך הצד שלו, וירמקוב הכשיל וטעה).
זו הייתה בכורה מזעזעת ברמה ההגנתית. והוא קיבל שם בוז(וכל הקבוצה).

מאז הופעת הבכורה המזעזעת הזאת, הוא לא ראה 7 משחקים דשא(בינתיים גם בכר מונה), עד שבטאיי בטיפשותו קיבל אדום מול ריינה, ואז ברק שלא מחזיק מזסנו, וגם לאור היכולת שלו, עשה הכל בשביל לא לפתוח איתו(לא כשחקן קו ולא כבלם) ולכן עלה עם פאקינג קני סייף שחקן על כל קו ימין, ועם 5 שחקנים שמאליים בהגנה! (גולדברג. עיסאת. קורנו. סייף פיינגזיכט). ממש אנס את כל המערך והציוותים רק כדי לא לשחק עם זסנו.
בדקה 34 גולדברג נפצע, ואין ברירה. זסנו נכנס במצב של 0-0 ומקבל בוז מהקהל. משחק לא טוב שלו. קאלו די התעלל בו. בסוף כזכור בן שימול עם שער ניצחון.

הקהל גם ראה בו "כעוד אחד שאיציק הביא מהתקופה באשדוד" וגם זה גרם לקצף (למרות שבמקרה הזה איציק לא בהכרח קשור. מחלקת הסקאוטינג, ובעיקר יזהר, רצח אותו עוד הרבה קודם והמליצו עליו. ראו למשל: https://sports.walla.co.il/item/3481928).

הוא היה מסומן. וזה לא קשור להאם וכמה הוא משמעותי.
אפשר היה לראות את זה ברשת, ביציע. מהשנייה הראשונה שלו פה.

שלא ישתמע אחרת, לא בגלל שסימנו אותו הוא לא הצליח. הוא פשוט לא שחקן מספיק טוב מקצועית, ובנוסף האופי שלו חלש. זה לא שחקן שמתאים למועדון גדול.

נערך לאחרונה:
חזרה
למעלה