הדבר היחיד שהוא טוב בו והעמדה היחידה שהוא יכול להיות בה רלוונטי זה כמגן כנף ימין בקו 5 שרץ על כל הקו. הוא כן אתלטי ויש לו מהירות וכוח מתפרץ והוא יודע לעקוף באגף. הבעיה שאין לו שום יסודות הגנה, אין לו גם פעולה אחרונה ולבקש ממנו להיות מגן שנכנס לאמצע זה משהו שהרבה מעבר ליכולותיו.רק מכבי אמר:מקווה מאוד שלא נראה אותו העונה משחק עוד דקה אחת.
שיחק אתמול בצורה מזעזעת.
הוא גם לא מתאים בכלל לרעיון שבכר מנסה להנחיל.
זה שחקן שגדל כבלם כן?Shocking4U אמר:הדבר היחיד שהוא טוב בו והעמדה היחידה שהוא יכול להיות בה רלוונטי זה כמגן כנף ימין בקו 5 שרץ על כל הקו. הוא כן אתלטי ויש לו מהירות וכוח מתפרץ והוא יודע לעקוף באגף. הבעיה שאין לו שום יסודות הגנה, אין לו גם פעולה אחרונה ולבקש ממנו להיות מגן שנכנס לאמצע זה משהו שהרבה מעבר ליכולותיו.רק מכבי אמר:מקווה מאוד שלא נראה אותו העונה משחק עוד דקה אחת.
שיחק אתמול בצורה מזעזעת.
ורז מאיר גדל כשחקן התקפהKevinDurant אמר:זה שחקן שגדל כבלם כן?Shocking4U אמר:הדבר היחיד שהוא טוב בו והעמדה היחידה שהוא יכול להיות בה רלוונטי זה כמגן כנף ימין בקו 5 שרץ על כל הקו. הוא כן אתלטי ויש לו מהירות וכוח מתפרץ והוא יודע לעקוף באגף. הבעיה שאין לו שום יסודות הגנה, אין לו גם פעולה אחרונה ולבקש ממנו להיות מגן שנכנס לאמצע זה משהו שהרבה מעבר ליכולותיו.רק מכבי אמר:מקווה מאוד שלא נראה אותו העונה משחק עוד דקה אחת.
שיחק אתמול בצורה מזעזעת.
אני לא חושב ככה אני בטוח.אני לא חושב שהוא כזה רע, הבן אדם נשרף על משחק גביע השוקו שכל הקבוצה לא תפקדה בו (והוא הכי לא) כשהוא מתופקד בצורה ברק-בכרית קלאסית הזויה.
הוא לדעתי ברמת הכארם ג'אבר. אבל בסדר שיחליפו כאילו זה משנה משהו.
אני לא חושב שהוא ברמת הכארם ג'אבר.אני לא חושב שהוא כזה רע, הבן אדם נשרף על משחק גביע השוקו שכל הקבוצה לא תפקדה בו (והוא הכי לא) כשהוא מתופקד בצורה ברק-בכרית קלאסית הזויה.
אני לא חושב שהוא כזה רע, הבן אדם נשרף על משחק גביע השוקו שכל הקבוצה לא תפקדה בו (והוא הכי לא) כשהוא מתופקד בצורה ברק-בכרית קלאסית הזויה.
זסנו השחקן הכי חלש שיצא לי לראותזסנו הוא תסמונת של בעיה גדולה ורחבה בכדורגל הישראלי. שוק המגנים לא קיים(גם השוק הכללי של הישראליים בעייתי, אבל אצל המגנים זה בולט באופן ניכר).
אין מגנים בכדורגל הישראלי. לא בצד ימין ולא בצד שמאל.
תסתכלו בגדולות, אף אחת לא משחקת עם 2 מגנים ישראליים.
עד שגדל פה מגן ימני לא רע (פיינגולד) הוא התעופף לאמריקה אחרי דקה וחצי.
אם לרביבו היה דרכון אירופאי הוא מזמן כבר היה בחו''ל. וזה שהוא מסרב ללכת לMLS אלא רק לליגות אירופאיות משאיר אותו בארץ (יש למכבי ת''א בעיה משמעותית עם 2 המגנים שעוזבים ואין שוק ישראלי).
ולכן כל איזה קבע פוטנציאל סטייל זסנו(שגדל במקרו כבלם בכלל) או כארם ג'אבר כבר ''מסומן'' על ידי הגדולות.
האם יש הבדל גדול בין ג'אבר לזסנו?
ברמה המקצועית הפערים הם קטנים. שניהם יכולים לשחק כמגן ימני/בלם בשלייישת בלמים (אם כי בעיני ג'אבר הוא יותר מתאים לעמדת הבלם בשלישיית בלמים בגלל היתרון הפיזי שלו אל מול זסנו, זסנו לעומתו יותר מהיר).
העניין הוא שזסנו כבר מהרגע הראשון ''סומן'' על ידי הקהל. וזה בכלל לא רק מהמשחק הזה. גם בעונה שעברה היו לו כל מיני רגעים פחות טובים. בצירוף המשחק הזה בטוטו ואתה מקבל שחקן שאין לו ביטחון, שהקהל רק מחכה לעוד איזה טעות, ויש כאן בעיה.
ג'אבר שחקן עם יותר אופי. היו לו כל מיני עניינים מול הקהל של נתניה (על סמך המוצא שלו) והוא צלח את זה. הוא הקפטן שם. ברמה המנטלית הוא עדיף על זסנו.
הוא בעיקר תסמונת של זה שיש לך מנכ״ל שבשנה שעברה ניסה להביא מלא שחקנים שעברו בזמן שהוא היה באשדוד (אוחנה, בילו, זסנו, חמודי)זסנו הוא תסמונת של בעיה גדולה ורחבה בכדורגל הישראלי. שוק המגנים לא קיים(גם השוק הכללי של הישראליים בעייתי, אבל אצל המגנים זה בולט באופן ניכר).
אם לרביבו היה דרכון אירופאי הוא מזמן כבר היה בחו''ל. וזה שהוא מסרב ללכת לMLS אלא רק לליגות אירופאיות משאיר אותו בארץ (יש למכבי ת''א בעיה משמעותית עם 2 המגנים שעוזבים ואין שוק ישראלי).
ולכן כל איזה קבע פוטנציאל סטייל זסנו(שגדל במקרו כבלם בכלל) או כארם ג'אבר כבר ''מסומן'' על ידי הגדולות.
ברמה המקצועית הפערים הם קטנים. שניהם יכולים לשחק כמגן ימני/בלם בשלייישת בלמים (אם כי בעיני ג'אבר הוא יותר מתאים לעמדת הבלם בשלישיית בלמים בגלל היתרון הפיזי שלו אל מול זסנו, זסנו לעומתו יותר מהיר).
העניין הוא שזסנו כבר מהרגע הראשון ''סומן'' על ידי הקהל. וזה בכלל לא רק מהמשחק הזה. גם בעונה שעברה היו לו כל מיני רגעים פחות טובים. בצירוף המשחק הזה בטוטו ואתה מקבל שחקן שאין לו ביטחון, שהקהל רק מחכה לעוד איזה טעות, ויש כאן בעיה.
ג'אבר שחקן עם יותר אופי. היו לו כל מיני עניינים מול הקהל של נתניה (על סמך המוצא שלו) והוא צלח את זה. הוא הקפטן שם. ברמה המנטלית הוא עדיף על זסנו.
הוא בעיקר תסמונת של זה שיש לך מנכ״ל שבשנה שעברה ניסה להביא מלא שחקנים שעברו בזמן שהוא היה באשדוד (אוחנה, בילו, זסנו, חמודי)
זסנו סומן בהתחלה באשדוד כי הוא הראה יכולות התקפיות טובות לצד אתלטיות ונתונים פיזיים שלא רואים בדרך כלל ממגנים ישראליים רק שהוא לא התקדם במילימטר מאז, יש לו בערך אפס מודעות הגנתית, הפעולה האחרונה שלו בהתקפה כמעט תמיד לא מספיק איכותית והוא לוקה מאוד באינטליגנציית משחק. הדבר היחיד ה״טוב״ שאפשר להגיד עליו: אין ממש הבדל בינו לבין רועי אלימלך. שניהם ממש גרועים.
מסכים עם הכל למעט זה שזסנו סומן ע״י הקהל בשלב מוקדם. הקהל לא היה מרוצה מההחתמה שלו, אבל גם לא חשב שזה משמעותי כשהוא מגיע במקום אלימלך, שחקן אחר שהקהל מאס בו כבר.זסנו הוא תסמונת של בעיה גדולה ורחבה בכדורגל הישראלי. שוק המגנים לא קיים(גם השוק הכללי של הישראליים בעייתי, אבל אצל המגנים זה בולט באופן ניכר).
מסכים עם הכל למעט זה שזסנו סומן ע״י הקהל בשלב מוקדם. הקהל לא היה מרוצה מההחתמה שלו, אבל גם לא חשב שזה משמעותי כשהוא מגיע במקום אלימלך, שחקן אחר שהקהל מאס בו כבר.
אני כן חושב שזסנו לא שחקן מספיק טוב ולכן, כבר בשלב מוקדם האוהדים היו מתוסכלים מרמתו. זה המשך ישיר ליכולת שלו בבית״ר.
אגב, אני מסכים איתך שבכלל כל העיסוק בשחקנים כמו ג׳אבר, זסנו או אלימלך נובע מהיעדר מגנים איכותיים בשוק הישראלי. אגיד יותר מזה, זו עמדה שמאז מאבוקה-מאיר עברה שינויים בכל עונה מחדש.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!