מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
אם רוצים להביא את פטקוב זה אומר שגג עד מוצש אנחנו נשמע על זה בתקשורת שזה סגור.
תשמור את העקיצות לעצמך ותתיחס לגופו של עניין או שאל תגיב.benrey כתב: 18 ספטמבר 2025, 20:55אתם הורגים אותי עם המונחיםGanjot כתב: 18 ספטמבר 2025, 19:11צודק לגבי קאני, ברח לי מהראש. לגבי ישראלים צברים שהיו פנויים בשוק? היו מלא בכל קיץ, אם זה עובד יותר או פחות זה הימור אבל היו (דוידה, מלדה, יחזקאל, כנעאן, מדמון, דאפה, בן הרוש, לאיוס, גרופר\ליידנר שעדיפים על סייף בהרבה כמחליפים ועוד ועוד, לא אמנה את כל הרשימה אבל היו עוד).
״ישראלים צברים״ - קאני נולד בארץ עשה צבא מדבר עברית, אגב גם הישאם לאיוס לא באמת צבר אם אתה הולך לפי המילון…
הביאו השנה כמה שחקנים שלא תופסים משבצת זר - קאני, קנז׳י,קורנו, ירמקוב - ולא מעניין אותי אם חתכו להם את הזין אחרי שמונה ימים או אם הם קוראים בפסח את ההגדה, גם סבע לא קרא.
גם קבוצות אחרות מביאות מתאזרחים (לא בכמויות שלנו אבל עדיין) בנוסף לישראלים בכירים שלאורך ההיסטוריה הוכח שאתה לוקח אליפות עם זרים ברמה גבוהה מאוד או עם הישראלים הכי טובים ובדר"כ זה שילוב של שניהם.
ו"יכול לא לעניין אותך" - אני עוד לא ראיתי קבוצה בארץ שלקחה אליפות עם מתאזרחים ועם רוב המתאזרחים נפלנו עד כה אבל בסדר, נחיה ונראה - הלוואי ואני טועה.
הגבתי לגופו של עניין, אתה בחרת להעלב… יש כפתור ״הוסף נודניק״ - אתה מוזמן להשתמש, בהצלחהGanjot כתב: 19 ספטמבר 2025, 02:31תשמור את העקיצות לעצמך ותתיחס לגופו של עניין או שאל תגיב.benrey כתב: 18 ספטמבר 2025, 20:55אתם הורגים אותי עם המונחיםGanjot כתב: 18 ספטמבר 2025, 19:11
צודק לגבי קאני, ברח לי מהראש. לגבי ישראלים צברים שהיו פנויים בשוק? היו מלא בכל קיץ, אם זה עובד יותר או פחות זה הימור אבל היו (דוידה, מלדה, יחזקאל, כנעאן, מדמון, דאפה, בן הרוש, לאיוס, גרופר\ליידנר שעדיפים על סייף בהרבה כמחליפים ועוד ועוד, לא אמנה את כל הרשימה אבל היו עוד).
״ישראלים צברים״ - קאני נולד בארץ עשה צבא מדבר עברית, אגב גם הישאם לאיוס לא באמת צבר אם אתה הולך לפי המילון…
הביאו השנה כמה שחקנים שלא תופסים משבצת זר - קאני, קנז׳י,קורנו, ירמקוב - ולא מעניין אותי אם חתכו להם את הזין אחרי שמונה ימים או אם הם קוראים בפסח את ההגדה, גם סבע לא קרא.
גם קבוצות אחרות מביאות מתאזרחים (לא בכמויות שלנו אבל עדיין) בנוסף לישראלים בכירים שלאורך ההיסטוריה הוכח שאתה לוקח אליפות עם זרים ברמה גבוהה מאוד או עם הישראלים הכי טובים ובדר"כ זה שילוב של שניהם.
ו"יכול לא לעניין אותך" - אני עוד לא ראיתי קבוצה בארץ שלקחה אליפות עם מתאזרחים ועם רוב המתאזרחים נפלנו עד כה אבל בסדר, נחיה ונראה - הלוואי ואני טועה.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
הוא לא דיווח, הוא אמר שלדעתו ינסו להביא קשר התקפי ושבלי זה יש סימני שאלה לגבי האם אנחנו ברמה של תל אביב ובש. לפחות מהרצת ששמעתי בהתחלה של התוכניתברק.י כתב: 18 ספטמבר 2025, 17:12 לא שמעתי בעצמי אבל בטלגרמים כתבו שאמיגה דיווח על זר שיגיע. רק מכבי, קאקא, ידוע לכם משהו?
DelPiero כתב: 19 ספטמבר 2025, 07:51הוא לא דיווח, הוא אמר שלדעתו ינסו להביא קשר התקפי ושבלי זה יש סימני שאלה לגבי האם אנחנו ברמה של תל אביב ובש. לפחות מהרצת ששמעתי בהתחלה של התוכניתברק.י כתב: 18 ספטמבר 2025, 17:12 לא שמעתי בעצמי אבל בטלגרמים כתבו שאמיגה דיווח על זר שיגיע. רק מכבי, קאקא, ידוע לכם משהו?
בקיצור, לא יבוא כלום. שיהיה לנו בהצלחה עם זה...
יש דיווח בבולגריה שלבסקי רוצה 1.5 מיליון יורו על פטקוב.
אבל הקמצנים לא יביאו לצערי
אבל הקמצנים לא יביאו לצערי
לדעתי, הייתה התעניינות ושם זה נגמר.
לא סתם הבולגרים מעבירים מסרים דרך התקשורת שלהם על מחירים, בתקווה שאצלנו יהיו מוכנים להעלות את המחיר ואצלנו לא רק שהכחישו, עובדיה שכנראה מנהל מו״מים לא הכיר את השם. זה כנראה נעצר בשלב הסקאוטינג.
עובדיה אמר שהוא לא מכיר את השם.ברק.י כתב: 19 ספטמבר 2025, 12:06לדעתי, הייתה התעניינות ושם זה נגמר.
לא סתם הבולגרים מעבירים מסרים דרך התקשורת שלהם על מחירים, בתקווה שאצלנו יהיו מוכנים להעלות את המחיר ואצלנו לא רק שהכחישו, עובדיה שכנראה מנהל מו״מים לא הכיר את השם. זה כנראה נעצר בשלב הסקאוטינג.
כן, זה מה שכתבתי.HaifaWave כתב: 19 ספטמבר 2025, 12:11עובדיה אמר שהוא לא מכיר את השם.ברק.י כתב: 19 ספטמבר 2025, 12:06לדעתי, הייתה התעניינות ושם זה נגמר.
כתבת שהוא לא הכיר את השם. אני כתבתי שהוא אמר שהוא לא מכיר את השם.ברק.י כתב: 19 ספטמבר 2025, 12:12כן, זה מה שכתבתי.HaifaWave כתב: 19 ספטמבר 2025, 12:11עובדיה אמר שהוא לא מכיר את השם.ברק.י כתב: 19 ספטמבר 2025, 12:06
לדעתי, הייתה התעניינות ושם זה נגמר.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
שמעתי את קופר מדבר על הבולגרי קצת.
על פניו לא נראה לי השחקן שאנחנו צריכים.
תוכל להרחיב בבקשה? מהסרטונים נראה שחקן של מספריםNOSFERATU ZODD כתב: 19 ספטמבר 2025, 12:25 שמעתי את קופר מדבר על הבולגרי קצת.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
לא הכי מהיר, דרבליסט טוב אבל לא מעולה.benrey כתב: 19 ספטמבר 2025, 12:40תוכל להרחיב בבקשה? מהסרטונים נראה שחקן של מספריםNOSFERATU ZODD כתב: 19 ספטמבר 2025, 12:25 שמעתי את קופר מדבר על הבולגרי קצת.
מנהיג , בעיטה עוצמתית וקרוסים, רץ הרבה.
לטענתו אלו דווקא התכונות שאנחנו צריכים לחפש.
לדעתי צריך שחקן שיעזור לנו לפרק הגנות קצת בדריבל כי זה אין לנו.
מי זה פטקוב? שימו פה בבקשה ביצועים שלו.
גם על נהואל היו אוהדים שאמרו שיהיה שובר שיוויון וידענו שהוא יהיה נפילה, לפי הסרטונים של נהואל היה אפשר לראות שמדובר בעקיצה ולא בשחקן יוצא דופן לליגה שלנו.
גם על נהואל היו אוהדים שאמרו שיהיה שובר שיוויון וידענו שהוא יהיה נפילה, לפי הסרטונים של נהואל היה אפשר לראות שמדובר בעקיצה ולא בשחקן יוצא דופן לליגה שלנו.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
Daniel123 כתב: 19 ספטמבר 2025, 12:46 מי זה פטקוב? שימו פה בבקשה ביצועים שלו.
טוב, עובדיה סותם את הגולל על רכש בראיון לספורט 5:
מצב החלון הוא לא כזה שמאפשר לגלות כרגע ביומיים שחקן שובר שיוויון וריאלי שלא מוכר עדיין למערכת.
מצב החלון הוא לא כזה שמאפשר לגלות כרגע ביומיים שחקן שובר שיוויון וריאלי שלא מוכר עדיין למערכת.
בקצה, זה היינו הך.
זה כבר לא נשמע כמו משחקי מו״מ, ככה שאין לו טעם לשקר לקהל. היה עדיף להגיד שבחנו אותו וכרגע זה לא על הפרק.
אז לתחושתי המועדון מנסה לא לחזור על הטעות שעשה עם נהואל, אבל יכול להיות שאני סובל מאופטימיות יתר.ברק.י כתב: 19 ספטמבר 2025, 13:00בקצה, זה היינו הך.
זה כבר לא נשמע כמו משחקי מו״מ, ככה שאין לו טעם לשקר לקהל. היה עדיף להגיד שבחנו אותו וכרגע זה לא על הפרק.
רפאלוב בגורמים בירוק מסכים עם זה שצריך עוד שחקן, אבל מדבר על ינואר כדי לתת לקבוצה זמן להבנות ולהבין יותר טוב מה הפערים בה.
אם הוא לא תורם ולא מתאים אפשר למשחקים ספציפים להעלות מישהו מהנוערברק.י כתב: 18 ספטמבר 2025, 16:08 מתקשה להבין את הדיווח על עזיבה אפשרית של גוני.
לא חושב שהוא מתאים, אבל קישור של אגבה, עלי, איתן וקאסה הוא קצר מאד (ארזי צפוי לצאת להשאלה וקאסה בינתיים לא קיבל דקות בכלל). מה גם שהמעבר משחקן הרכב לשחרור מהסגל הוא מוזר, אחרי שהצטרף רק שחקן אחד לקישור האחורי.
רק החתמה מפתיעה בדקה ה-90 של פאני יכולה להסביר את זה (או ניהול סיכונים מופרע).
רמה גבוהה.NOSFERATU ZODD כתב: 19 ספטמבר 2025, 12:50Daniel123 כתב: 19 ספטמבר 2025, 12:46 מי זה פטקוב? שימו פה בבקשה ביצועים שלו.
אבל כמו שנאמר, אנחנו יותר צריכים דריבליסט.
-
Undertheknife
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 2 פעמים
- קיבל תודה: 5 פעמים
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
לא שחשבתי שנתחרה על האליפות העונה הזו אבל לא להביא זר שמיני זו הצהרת כוונות.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
אם הוא לא מתאים, למה הוא פתח בהרכב והשאילו את אהוד, צור, חרמש וארזי?Adi81 כתב: 19 ספטמבר 2025, 17:42אם הוא לא תורם ולא מתאים אפשר למשחקים ספציפים להעלות מישהו מהנוערברק.י כתב: 18 ספטמבר 2025, 16:08 מתקשה להבין את הדיווח על עזיבה אפשרית של גוני.
לא חושב שהוא מתאים, אבל קישור של אגבה, עלי, איתן וקאסה הוא קצר מאד (ארזי צפוי לצאת להשאלה וקאסה בינתיים לא קיבל דקות בכלל). מה גם שהמעבר משחקן הרכב לשחרור מהסגל הוא מוזר, אחרי שהצטרף רק שחקן אחד לקישור האחורי.
רק החתמה מפתיעה בדקה ה-90 של פאני יכולה להסביר את זה (או ניהול סיכונים מופרע).